Prøvekør alle vores Alber hjælpemotorer også den nye DuoDrive på Health & Rehab

Nyhed

Prøvekør alle vores Alber hjælpemotorer også den nye DuoDrive på Health & Rehab

Invacare har et stort program i hjælpemotorer til manuelle kørestole fra Alber. En elektrisk hjælpemotor kan for kørestolsbrugeren lette den daglige tilværelse i hjemmet og være den afgørende forskel i forhold til, at det muligt at komme ud, komme rundt og at passe de daglige gøremål. Vil du se mange forskellige typer af hjælpemotorer og afprøve de unikke egenskaber, så kom forbi Invacare stand på Health & Rehab messen d. 16-18 november 2021 i Bella Centret.
Alber Smoov, Alber e-motion og Alber w-pilot hjælpemotorer til manuelle kørestole

Invacare har et stort program i hjælpemotorer til manuelle kørestole fra Alber. En elektrisk hjælpemotor kan for kørestolsbrugeren lette den daglige tilværelse i hjemmet og være den afgørende forskel i forhold til, at det muligt at komme ud, komme rundt og at passe de daglige gøremål.

Overordnet kan vores Alber hjælpemotorer til manuelle stole inddeles i 2 underkategorier: 

Brugerbetjente hjælpemotorer

Her kører brugeren selv kørestolen frem, enten via drivringene, via et intuitivt joystick eller via en frontmonteret drivenhed med styr.  I denne kategori finder du Alber modellerne: Alber E-fix, Alber Smoov, Alber E-motion, E-motion DuoDriveAlber twion og Alber E-pilot.  

Hjælperbetjente hjælpemotor

Her monteres hjælpemotoren således, at hjælperen får assistance til at skubbe stolen frem. En hjælperbetjent kørestol med motor giver ikke kun hjælp til at køre stolen fremad, men hjælper også til at bremse stolen ned ad bakke, hvilket skaber en bedre sikkerhed for både bruger og hjælper. I denne kategori finder du Alber Viamobil 

Kom og oplev et bredt udvalg vores hjælpemotorer på vores stand. 

Vil du opleve ovennævnte produkter og afprøve de unikke egenskaber, så kom forbi Invacare stand på Health & Rehab messen d. 16-18 november 2021 i Bella Centret. Kig forbi stand C4-0321 og hør om mange fordele, de forskellig modeller og de nyeste muligheder. 

Vi står klar til at tage imod alle 3 dage, og vi ser frem til, at du og dine kollegaer kigger forbi. Hver morgen kl. 9:00 er der en lækker morgenbasse til de første besøgende på vores stand, og hvem ved, måske er det en fordel at være den første, der deltager i dagens stand-konkurrence. 

Husk at det er gratis at besøge messen – du kan registrere dig her.

Oplev den helt nye E-motion DuoDrive hjælpemotor med ”cruise mode”.

E-motion DuoDrive er en ny smart og funktionel hjælpemotor fra Alber, der netop er lanceret i Danmark
Alber E-motion DuoDrive er en perfekt kombination af elegant design, god ergonomi, og funktionalitet. Med DuoDrive bliver den manuelle kørestol til et unikt el-køretøj, der letter hverdagen. Med DuoDrive behøver man, som kørestolsbruger, ikke bekymre sig om at skulle overkomme hverdagens udfordringer, som ujævnheder, kantstene og bakker. DuoDrive hjulene har indbygget navmotorer, der monteres i stedet for kørestolen standard hjul. Når DuoDrive hjulene er monteret får brugeren hjælp af hjælpemotorerne til at drive kørestolen frem eller tilbage. 

DuoDrive emotion hjælpemotor, Alber , hjælpemotor til manuelkørestolDuoDrive kan så manøvreres med enten drivringene eller med kontrolenheden. Indendørs er det muligt at manøvrere den manuelle kørestol på traditionel vis via drivringene, men med hjælp fra hjælpemotorerne og med meget få kræfter.
Når man kører steder med god plads, som fx udenfor, i indkøbscenteret eller på arbejdet, kan man aktivere DuoDrive Cruise Mode Funktionen, der vil gøre det muligt at få stolen til selv at køre fremad. Når Cruise Mode er aktiv, skal man ikke bruge ressourcer på at drive kørestolen fremad, men bare koncentrere sig om at styre kørestolen via drivringene.
Med kontrolenheden kan man skifte mellem kørsel med drivringe og kørsel med ”Cruise Mode”, samt kontrollere hastighed, køreprogram, batterikapacitet, frikobling og tænd/sluk-funktion. Vil du vide mere, så kom og prøv den nye DuoDrive på vores stand på Health & Rehab.

Vi glæder os til at tage godt imod dig og dine kollegaer på vores stand C4-031