Youtube homepage slider - oc med invacare youttube kanal

Find os på YOUTUBE

Find faglig sparring på YouTube! På vores YouTube-kanal kan du se videoer omkring alt lige fra tips og tricks, inspirationsvideoer samt vejlednings- og monteringsvideoer og information om produktnyheder.

Læs artiklen
SMOOV - hompageslider - sjov og fart med smoov - en elektrisk hjælpemotor til kørestole - manuelle kørestole - kørestolslivet

Alber SMOOV MERE FART

SMOOV er vores nyeste hjælpemotor fra Alber. SMOOV er en hurtig, diskret og praktisk hjælpemotor, perfekt til sjove oplevelser. Hvis du ikke allerede er blevet introduceret for SMOOV, så læs med her

Læs artiklen
Invacare ISA stålift, hjælpemidler til ældre, Hjælpemiddel, arbejdsmiljø, forflytning, forflytningsteknik

Invacare ISA NYHED

Forflytninger skal være trygge og sikre for brugeren samtidigt med, at personløfteren der anvendes skal være en effektiv samarbejdspartner for plejepersonalet. Vi lancerer ISA Plus en helt ny stålift med mange unikke egenskaber og indstillingsmuligheder. ISA Plus letter hverdagens forflytningsopgaver for både bruger og plejer.

Læs artiklen
SoftCloud - livsstilsbillede - en plejestue - borger på SoftCloud dynamisk madras - Invacare vekseltryksmadras

SoftCloud madrasser 4 NYE

Invacares SoftCloud serie består af fire aktive top- og helmadrasser af høj kvalitet, designet til anvendelse af borgere med høj risiko for at udvikle tryksår.

Læs artiklen
Soft Tilt Home Page slider

Fokus på forflytning og arbejdsmiljø med Soft Tilt

Forflytningssituationer kan være hårde for personalet og problemstillinger med skulderskader eller andre skader i bevægeapparatet kan blive en realitet. Med Soft Tilt vil du og dine kollegaer opleve en stor lettelse og et forbedret arbejdsmiljø.

Læs artiklen

Seneste nyt

Se alle nyheder Andre nyheder

Mangler du et hurtigt svar?

Chat med en af vores mange dygtige medarbejdere. Vi er online og klar til at hjælpe!
Invacare Live Online Support! >

Et udsnit af vores produkter