Find os her!

Find your dealer

Search for your nearest Invacare Retailer by completting the fields below.

Dealer map
Dealer map
Find os her!

Invacare A/S
Sdr. Ringvej 37
2605 Brøndby
Danmark

+45 3690 0000
+45 3690 0001
Find your Dealer

Nyheder & events

Læs de seneste nyhedsartikler her, og find information om hvornår vi afholder eller deltager i spændende events

 

Leveringssituation påvirket af Covid-19

Covid-19 epidemien er desværre fortsat en stor del af vores hverdag. De nye mutationer samt den fortsatte stigning i antallet af indlagte og syge er bekymrende. Verden over er fabrikker alvorligt påvirket af situationen. Hele og delvise nedlukninger...

Ny mærkning på Vicair puderne

Vicair har opdateret deres mærkning vedr. placering af puden i kørestolen på alle deres siddepuder. Tidligere var puderne alene mærket med ”back”, for at indikerer hvilken del af puden, som skulle vendes mod kørestolens ryg, det er nu optimeret og de...

Velkommen til vores nye hjemmeside

Det har aldrig været nemmere at følge med i de seneste nyheder, kommende events og nye produkter fra Invacare. 

Vores hjemmeside har fået et nyt frisk udseende, et langt mere brugervenligt design samt en række af nyt indhold og funktioner: 


  • Nyt...
We do wonderfull - invacare medarbejder og pige med mor

Hvorfor Invacare?

Invacare har i mange år hjulpet mennesker med handicap, med at leve livet. I dag er Invacare Corporation global markedsleder inden for tekniske hjælpemidler til ældre og handicappede.

Som en af verdens førende leverandører af hjælpemidler arbejder vi målrettet hos Invacare med at sætte mennesker i stand til at "Make Life's Experiences Possible". Det gør vi med et omfattende udvalg af hjælpemidler – fra højaktive kørestole, der kan skræddersys 100% efter brugerens mål, til plejesenge og forflytningshjælpemidler egnet til syge eller handicappede borgere.