Find os her!

Find din konsulent

Search for your nearest Invacare Retailer by completting the fields below.

Dealer map
Dealer map
Find os her!

Invacare A/S
Sdr. Ringvej 37
2605 Brøndby
Danmark

+45 3690 0000
+45 3690 0001
Find din lokale konsulent Find din konsulent

Nyheder & events

Læs de seneste nyhedsartikler her, og find information om hvornår vi afholder eller deltager i spændende events

 

Har du meldt dig til vores nye webinars?

Igennem vinteren har vi afholdt en række webinarer og onlinekurser målrettet sundhedsfagligt personale. Den trend vil vi gerne fortsætte de næste måneder, og vi har således planlagt og programsat 3 helt nye og spændende webinars om:


  • Det unikke...

Ny miljøvenlig badebænk

Vi lancerer en innovativ og bæredygtig badetaburet fra Aquatec. Den nye Pico Green er enkel badebænk der, udover at skabe øget tryghed for brugeren i forbindelse med bad, også tilbyder unikke antibakterielle egenskaber.

Aquatec Pico Green er...

We do wonderfull - invacare medarbejder og pige med mor

Hvorfor Invacare?

Invacare har i mange år hjulpet mennesker med handicap, med at leve livet. I dag er Invacare Corporation global markedsleder inden for tekniske hjælpemidler til ældre og handicappede.

Som en af verdens førende leverandører af hjælpemidler arbejder vi målrettet hos Invacare med at sætte mennesker i stand til at "Make Life's Experiences Possible". Det gør vi med et omfattende udvalg af hjælpemidler – fra højaktive kørestole, der kan skræddersys 100% efter brugerens mål, til plejesenge og forflytningshjælpemidler egnet til syge eller handicappede borgere.