Nordbed plejeseng - lifestyle foto

Nye plejesenge Nordbed

Invacare Nordbed er en ny serie af plejesenge.Med Nordbed serien har Invacare samlet den viden og de behov sammen som markedet har givet udtryk for, og udviklet nye løsninger, der er implementeret i vores nye NordBed senge.

Læs artiklen
AVIVA RX lifestyle foto

Ny el-kørestol AVIVA RX

Oplev vores nye baghjulsdrevne el-kørestol med masser af smarte detaljer og nyttige egenskaber, bl.a. et nyt og markant forbedret affjedringssystem med fokus på: ”Kontrol - Køreegenskaber – Komfort”

Læs artiklen
Hp slider for küschall compact 2.0

Elegant og foldbar Compact

Vi udvider Küschall-serien med den smarte Compact 2.0 - Den første Küschall kørestol, der tilbyder kombinationen af krydsramme og svingebare benstøtter - en fremragende kombination, for den aktive bruger, som ofte har kørestolen med på farten.

Læs artiklen
hp SLIDER FOR SOFT TILT 2

Soft Tilt 2.0 NYHED

Vi har opdateret vores unikke Invacare Soft Tilt og lancerer nu version 2.0. Soft Tilt 2.0 passer nu på flere af Invacares plejesenge og både design og funktion er blevet markant forbedret!

Læs artiklen
Action Ampla livsstilsbillede, manuel kørestol til bariatriske borgereAction Ampla livsstilsbillede

Ny XXL kørestol Ampla

Det er en stor fornøjelse at præsentere den helt nye Action Ampla! Action Ampla er en unik foldbar fastrammekørestol, der klarer en brugervægt op til 300 kg. samt tilgodeser den bariatriske brugers ønsker til et aktivt liv.

Læs artiklen

Seneste nyt

Se alle nyheder Andre nyheder

Mangler du et hurtigt svar?

Chat med en af vores mange dygtige medarbejdere. Vi er online og klar til at hjælpe!
Invacare Live Online Support! >

Et udsnit af vores produkter