Puder, rygge, madrasser og positionering

Puder, rygge, madrasser og positionering

Optimeret trykaflastning og komfort for brugeren

En af de ting, der kan give anledning til størst bekymring hos brugere med begrænset mobilitet, er skader på huden og det underliggende væv. Det kan f.eks. være tryksår, der opstår, når brugeren sidder eller ligger i samme stilling i længere tid, eller hudskader forårsaget af friktion. Hos Invacare har vi stort fokus på disse problemstillinger i udviklingen af vores produkter. Resultatet er en række af tryksårsforebyggende produkter, herunder trykaflastende madrasser samt sædepuder, rygpuder og positioneringstilbehør til kørestole, der er designet til at aflaste trykpunkterne ved at redistribuere kropsvægten.
Til dette formål har Invacare udviklet innovative og højteknologiske produkter, der er opbygget med luftceller, silikone, skum og andre materialer. Det komplette sortiment sikrer en god trykaflastningen og komfort for brugerne, som anvender vores mange andre hjælpemidler til ælde og handicappede, herunder vores plejesenge, manuelle og elektriske kørestole mv.

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Invacare tager databeskyttelse alvorligt. Læs venligst vores fortrolighedspolitik for information om, hvordan vi behandler dine data, og hvad dine rettigheder er.
Den data, du indtaster, vil blive behandlet af Invacare og dets datterselskaber for at svare på din anmodning. Ved at vælge dette felt bekræfter du, at du har læst Invacares fortrolighedspolitik, som indeholder yderligere oplysninger om, hvordan Invacare behandler dine data, samt hvordan du kan udøve dine eksisterende rettigheder. *

Mange forskellige systemer med utallige trykaflastningspunkter

Hos Invacare er løsningerne lige så forskelligartede som brugerne selv – med madrasser, puder, rygpuder og tilbehør til enhver situation.
Selv om alle Invacares trykaflastende madrasser har den egenskab til fælles, at de redistribuerer trykket, spænder vores løsninger over standard skummadrasser, luftmadrasser, dynamiske madrasser og topmadrasser. Dermed kan personer med en lav risiko for tryksår kan således vælge en enklere løsning, fx fra Dacapo-serien. Brugere med en højere risiko kan fx vælge en statisk Vicair madras fyld med luftfyldte Smartcells, der redistribuerer trykket, når brugeren synker ned i eller forflytter sin vægt på madrassen. Og endelig kan brugere med en meget høj risiko for udvikling af tryksår vælge en af de dynamiske madrasser eller topmadrasser fra SoftCloud-serien.

Invacare tilbyder også et alsidigt sortiment af siddepuder. Disse omfatter bl.a. de anerkendte Matrx Flo-tech puder, der leveres i forskellige højder afhængig af graden af behov for trykaflastning indenfor NPUAP og EPUAP kategori 0-4. Desuden tilbyder vi de verdenskendte Vicair siddepuder, der ligeledes kan anvendes i forskellige kørestole og komfortkørestole for at give brugeren en optimal trykaflastning, støtte eller komfort. 

nvacare tilbyder også et bredt udvalg af rygpuder til kørestole, fx det unikke rygsystem: Matrx rygge, der let kan monteres på de fleste manuelle kørestole såvel som på el-kørestole. Matrx rygsystem er et meget ergonomisk og fleksibelt rygsystem med mange enkle justeringsmuligheder, så de kan give optimal støtte og samtidig mulighed for et aktivt liv på trods af, at man er kørestolsbruger – ældre eller handicappet. 

Som supplement til vores store sortiment af puder og rygge tilbydes endvidere seler og bælter fra BodyPoint samt vores meget anvendte Heel Pro hælaflaster, som anvendes til behandling af forebyggelse af tryksår på fødder og ankler.