Pleje- & hospitalssenge

Pleje- & hospitalssenge

Elektriske senge til optimal komfort og pleje

Søvn og hvile har en vigtig genopbyggende funktion og er derfor livsnødvendigt for personer i alle aldre. En af de vigtigste medvirkende faktorer til god søvn og hvile er en komfortabel seng. Til fremme af en sund søvn og hvile tilbyder Invacare et sortiment af elektriske plejesenge, der sikrer brugeren optimal komfort, trykaflastning og gode muligheder for pleje for den sengeliggende borger.  Derudover tilbyder vi nogle af Danmarks mest anvendte hospitalssenge.

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Invacare tager databeskyttelse alvorligt. Læs venligst vores fortrolighedspolitik for information om, hvordan vi behandler dine data, og hvad dine rettigheder er.
Den data, du indtaster, vil blive behandlet af Invacare og dets datterselskaber for at svare på din anmodning. Ved at vælge dette felt bekræfter du, at du har læst Invacares fortrolighedspolitik, som indeholder yderligere oplysninger om, hvordan Invacare behandler dine data, samt hvordan du kan udøve dine eksisterende rettigheder. *

Plejesenge

Invacare levere nogle af Danmarks mest anerkendte og anvendte elektriske senge. Vores hospitals- og plejesenge er optimale hjælpemidler til ældre og handicappede borgere og egnet til brug både i hjemmeplejen samt på regionale og kommunale institutioner. Sengene tilbyder i mange modeller samt med et stort udvalg af tilbehør. Gennem anvendelse af tilbehør er det muligt at tilpasse sengen således at der tages individuelt hensyn til både borger og personale. Pleje- og hospitalssenge er i sig selv uundværlige hjælpemidler og i kombination med det korrekt tilbehør kan der skabes et bedre arbejdsmiljø for plejepersonalet og samtidigt kan sengetilbehør være med til at opfylde borgerens ønsker og behov til omsorg, pleje, komfort og design.

Funktionelle og veldesignede senge

For at vælge den bedst egnede seng skal du bl.a. tage hensyn til brugerens handicap og eventuelle sygdom, kropsbygning, behovet for forflytning til og fra sengen samt borgerens mobilitet. Vores sortiment af senge kan matche ethvert behov.

Invacares elektriske senge har en lang række tilpasningsmuligheder, så borgeren kan finde den mest komfortable stilling. Invacares Nordbed serie tilbyder den innovative ErgoMove teknologi. Ergomove sikrer at borgeren komfortabelt bringes fra den liggende til en aktiv siddende stilling, samtidig med at shear, friktion og tryk reduceres markant. En god aktive siddeposition tilbyder borgeren en opret stilling, der frigør overkroppen og begunstiger vejrtrækningen. En aktiv siddeposition øger borgeren overblik og giver bedre mulighed for social kontakt samtidig med, at borgerens mulighed for at spise, drikke og læse forbedres.

Ud over den fremragende funktionalitet ved disse hjælpemidler lægger vi hos Invacare også vægt på at fremstille produkter, der ser godt ud. Vi ønsker at tilbyde plejesenge, der har de optimale tekniske funktioner og samtidig har et elegant og hjemligt udseende, således at plejesenge kan passe ind mellem borgerens andre møbler, både i hjemmet og på institution.

Invacare tilbyder plejesenge til både børn, voksne og bariatriske patienter.