Hælaflastere

Hælaflastere

Invacares populære hælaflaster, Maxxcare Heel Pro Evolution tilbyder fortrinlig komfort og 100 procent trykaflastning for borgere med høj risiko for at udvikle tryksår på hælen. 
Den bagerste del af hælen udsættes for et intenst tryk, når borgeren ligger på ryggen i sengen. Hælene er derfor et af de mest tryksårstruede områder, og EPUAP anbefaler i deres guidelines, at trykket på hælene fjernes helt. Som hovedregel anbefaler EPUAP, at der i tillæg til anvendelse af passende trykaflastende madras, også tages særligt hensyn til trykaflastning af hæle. 

Heel Pro Evolution er et hjælpemiddel, som anvendes til forebyggelse af tryksår, eller som supplement i behandling af tryksår. Heel Pro Evolution hælaflaster løfter hælen fri af underlaget og fjerner på denne måde, i overensstemmelse med EPUAP’s guidelines, et hvert tryk på hælen. Maxxcare Heel Pro Evolution hælaflastning er baseret på den anerkendte Vicair Technology med luftfyldte Smartcells. Hælaflasteren er forsynet med 4 unikke Vicair luftceller, der giver trykaflastning af både hæl og ankelknyst.  

Invacare positionering - Maxxcare Heel Pro Evolution hælaflaster - tryksår - trykaflastning - vicair teknologi - hælområdet - hjælpermidler til ældre og handicappede

Heel Pro Evolution Hælaflaster

Invacares Heel Pro Evolution hælaflaster er et hjælpemiddel, som tilbyder 100% trykaflastning for borgere med høj risiko for at udvikle tryksår på hælen. I tillæg til forebyggelse...

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Invacare tager databeskyttelse alvorligt. Læs venligst vores fortrolighedspolitik for information om, hvordan vi behandler dine data, og hvad dine rettigheder er.

Find den bedste kørestol til brugerens livsstil og aktivitetsniveau 
Invacares manuelle kørestole er med deres praktiske, sikre, kompakte og brugervenlige egenskaber ofte det foretrukne valg for selvstændige brugere herunder for brugere med en aktiv livsstil.

Invacares store udvalg af kørestole opfylder behovene hos brugere i forskellige aldre med vidt forskellige forudsætninger og forskellig livsstil, fra børn til ældre brugere og atleter. I hvert enkelt tilfælde skal stolen justeres og tilpasses efter den enkeltes behov. Selv om alle Invacares kørestole har de mange praktiske fordele og den samme sikkerhed og komfort, tilbyder vi derfor også unikke, specialdesignede manuelle kørestole, der desgines til den enkelte brugers aktivitetsniveau og livsstil. Eksempelvis Küschall-serien til de meget aktive brugere med ultralette modeller og et raffineret design.

Den endelige beslutning om, hvilken kørestol der skal vælges, afhænger i sidste ende af brugerens funktionsniveau, livsstil og personlighed. Når der tages hensyn til alle brugerens specifikke behov, er der ingen tvivl om, at det ender med den allerbedste kørestol.