Hælaflastere

Hælaflastere

Invacares populære hælaflaster, Maxxcare Heel Pro Evolution tilbyder fortrinlig komfort og 100 procent trykaflastning for borgere med høj risiko for at udvikle tryksår på hælen. 
Den bagerste del af hælen udsættes for et intenst tryk, når borgeren ligger på ryggen i sengen. Hælene er derfor et af de mest tryksårstruede områder, og EPUAP anbefaler i deres guidelines, at trykket på hælene fjernes helt. Som hovedregel anbefaler EPUAP, at der i tillæg til anvendelse af passende trykaflastende madras, også tages særligt hensyn til trykaflastning af hæle. 

Heel Pro Evolution er et hjælpemiddel, som anvendes til forebyggelse af tryksår, eller som supplement i behandling af tryksår. Heel Pro Evolution hælaflaster løfter hælen fri af underlaget og fjerner på denne måde, i overensstemmelse med EPUAP’s guidelines, et hvert tryk på hælen. Maxxcare Heel Pro Evolution hælaflastning er baseret på den anerkendte Vicair Technology med luftfyldte Smartcells. Hælaflasteren er forsynet med 4 unikke Vicair luftceller, der giver trykaflastning af både hæl og ankelknyst.  

Invacare positionering - Maxxcare Heel Pro Evolution hælaflaster - tryksår - trykaflastning - vicair teknologi - hælområdet - hjælpermidler til ældre og handicappede

Heel Pro Evolution Hælaflaster

Invacares Heel Pro Evolution hælaflaster er et hjælpemiddel, som tilbyder 100% trykaflastning for borgere med høj risiko for at udvikle tryksår på hælen. I tillæg til forebyggelse...

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Invacare tager databeskyttelse alvorligt. Læs venligst vores fortrolighedspolitik for information om, hvordan vi behandler dine data, og hvad dine rettigheder er.
Den data, du indtaster, vil blive behandlet af Invacare og dets datterselskaber for at svare på din anmodning. Ved at vælge dette felt bekræfter du, at du har læst Invacares fortrolighedspolitik, som indeholder yderligere oplysninger om, hvordan Invacare behandler dine data, samt hvordan du kan udøve dine eksisterende rettigheder. *

Heel Pro Evolution hælaflastning kan anvendes til sengeliggende borgere, men også som fx hjælpemiddel til ældre borgere i kørestol. Hælaflasteren er forsynet med et anti-skrid materiale under foden, hvilket betyder, at borgeren, uden risiko for at glide, kan bevæge sig mellem fx seng og stol og/eller toilet. 

Invacare tilbyder et bredt sortiment af trykaflastende og tryksårsforebyggende hjælpemidler til ældre og handicappede borgere, herunder mange forskellige trykaflastende madrasser og puder. For mere information om Invacares trykaflastende hjælpemidler kan du se afsnittene Madrasser, Puder og Rygge.  

I afsnittet Positionering findes, udover hælaflastere, også information om hjælpemidler til hjælp til korrekt siddestilling, herunder vores sortiment af Bodypoint seler og bælter, fx H-seler, Y-seler og hoftebælter, samt ergonomiske hovedstøtter og nakkestøtter fra Matrx serien.