Badetaburet

Badetaburet

Et mere sikkert bademiljø

Uafhængighed i forbindelse med bad og toilette er et stort ønske for langt de fleste. Når man skal bevæge sig sikkert rundt på badeværelset, kan der i nogle situationer være behov for ekstra støtte. At tage et bad bør ikke være unødigt udfordrende, men for personer med nedsat mobilitet eller anden fysisk handicap, kan det ofte være en god ide at være siddende i forbindelse med badning. Invacares Aquatec badetaburetter bidrager til at give brugeren øget sikkerhed og uafhængighed i badesituationen.

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Mere selvhjulpen og uafhængig

For mennesker med forringet gangfunktion og usikker balance, kan det være en god løsning at sidde ned, i forbindelse med bad. At sidde ned i badet kan give en større tryghed, og brugeren kan prioritere sine kræfter til at vaske og tørre sig og til at tage tøj på.
En badeskammel fylder kun lidt i badet og er den mest enkle badestol til brusebadet. En badetaburet kan være med eller uden ryglæn, samt med eller uden armlæn/håndtag. Et ryglæn og eventuelle armlæn kan hjælpe brugeren med at sidde mere sikkert i brusebadet. Armlænene kan desuden anvendes som støttegreb, når brugeren skal rejse og sætte sig. Vores stabile badebænk har fire ben og skridsikre fødder, særlig velegnet til det våde miljø.
Badebænkens fire ben kan let indstilles i en højde, der passer til højden på brugeren og være med til at støtte op om forflytninger til kørestole, bækkenstole, bad- og toiletstole eller give den helt rigtige højde, hvis man skal anvende sin rollator som oprejsningshjælp

Et bredt sortiment

Vi tilbyder et komplet sortiment af Aquatec hjælpemidler til toilet og bad herunder bækkenstole, toiletstole, skylletoiletter og toiletforhøjere til badeværelse mv. Fælles for Aquatec hjælpemidlerne er, at de understøtter det daglige behov for personlig nedre hygiejne hos ældre og syge borgere, der behøver ekstra støtte og sikkerhed på badeværelset. 

Hvis du er i tvivl om hvilket hjælpemiddel, der bør vælges, kan du henvende dig til en af vores dygtige konsulenter, for at få professionel vejledning. Hos Invacare kan vi vejlede i valg af badetaburet, badestol eller andre hjælpemidler til ældre eller handicappede, der støtter op om den sikre og uafhængige badesituation, med fokus på at understøtte god personlig hygiejne hos ældre og handicappede borgere.