Om os

Invacare Danmark

Make Life’s Experiences Possible

Invacare fremstiller og distribuerer et omfattende sortiment af hjælpemidler, som hjælper vores brugere med at opretholde en komfortabel, sikker og aktiv livsstil. Som udtrykt i vores motto er det Invacares mission at "Make Life's Experiences Possible" og at sikre, at brugerne får den samme valgfrihed og adgang til præcisionsfremstillede produkter som personer uden funktionsnedsættelse. Vi lytter nøje til vores brugeres behov og har gennem årene løbende udviklet vores produktsortiment med design, ydeevne, funktionalitet, pålidelighed, holdbarhed og sikkerhed i den allerhøjeste kvalitet. Så vidt det er muligt, giver vi også vores brugere mulighed for at tilpasse deres hjælpemidler ved hjælp af en online-visualizer, uden at de behøver forlade deres hjem. Denne kundeorienterede tilgang har betydet, at vi siden vores spæde begyndelse i 1885 har vokset os til en globalt førende virksomhed, der er specialiseret i hjælpemidler til pleje i hjemmet og langtidspleje, og som er noteret på New York Stock Exchange. Vi opererer direkte i alle vesteuropæiske lande og via et netværk af distributører i Østeuropa, Mellemøsten og Afrika. Vi har engagerede europæiske produktudviklingsteams, der sørger for, at vi konstant udvikler vores produkter, så de lever op til vores kunders personlige og funktionsmæssige ønsker og behov. Mange betragter os som deres foretrukne leverandør inden for sundhedspleje, både når det gælder kundesupport og innovation.

Invacare Financial Services

For til enhver tid at kunne give en ensartet service vedrørende bogholderi og opgaver relateret til betalinger, afstemning og bank anvender salgsselskaber i koncernen en fælles bogholderifunktion, der i et tæt samarbejde med organisationerne i de enkelte lande sikrer en god service. Bogholderifunktionen holder til på samme adresse som salgsselskabet i Portugal.

Det bedste fra begge verdener

Hos Invacare forener vi det bedste af to verdener: Som en del af en verdensomspændende virksomhed har vi tilstrækkelige ressourcer og kan trække på nogle af verdens dygtigste specialister, når vi udvikler nye, innovative produkter. Samtidig har vi, qua vores lokale forankring og tilstedeværelse, kendskab til og forståelse for de særlige produktbehov og traditioner i Danmark.

Invacare er over hele landet

Herhjemme beskæftiger vi ca. 50 medarbejdere fordelt over hele landet. Flertallet har base på hovedsædet i Brøndby og derudover har Invacare et landsdækkende net af lokale konsulenter.

Dygtige medarbejdere er vores vigtigste ressource

Fælles for alle Invacare medarbejdere er, at de er kompetente og fokuserede på at opfylde hjælpere og brugeres ønsker og behov. Mange af vore salgs- og marketingmedarbejdere har tillige en sundhedsfaglig baggrund, der kvalificerer dem til at rådgive og vejlede. De mange dygtige medarbejdere er vores vigtigste ressource og forudsætningen for, at vi kan levere de rigtige løsninger.

Mange produkter

Med Europas mest omfattende sortiment af hjælpemidler til ældre og handicappede, sørger vi for, at alle vores produkter lever op til de foreskrevne europæiske lovgivningsmæssige standarder. Alle vore produkter er CE–mærkede og er testet både på egne fabrikker og efter gældende europæiske og internationale standarder på akkrediterede institutter. Det betyder, at vores kunder kan være sikre på at få de mest fordelagtige produktegenskaber og den absolut højeste sikkerhed til deres borgere En af de væsentligste egenskaber ved vores store sortiment er, at vores produktserier i høj grad kan anvendes sammen. Det vil sige, at mange komponenter kan anvendes til flere forskellige Invacare-produkter, hvilket gør lagerstyringen nemmere og billigere og muliggør gode omkostningsbesparelser.

Together, for mobility logo
Together, for mobility logo

Del af samfundet

Vi driver en ansvarlig, bæredygtig og inkluderende organisation, som understøtter vores målsætning og strategi.Vores slogan "Yes, you can" udtrykker vores dedikerede indsats for at selvstændiggøre, styrke og støtte vores brugere. Vi bidrager også til at "Make Life's Experiences Possible" bl.a. gennem vores samarbejde med Free Wheelchair Mission, en humanitær nonprofitorganisation, der designer og producerer kørestole til brugere i ressourcesvage dele af verden. Vi hjælper Free Wheelchair Mission med at nå deres mål om at uddele yderligere en million kørestole inden udgangen af 2020.

Job hos Invacare

Job hos Invacare

Vil du være del af Invacare teamet?

Bliv del af en virksomhed med muligheder for at vokse, både personligt og professionelt. Et sted hvor du kan du gøre en forskel for mennesker i hele verden. Vi ønsker ikke, at du bare skal arbejde for os. Vi ønsker, at du skal være en del af vores team.

Uanset din erfaringer eller dit karriereniveau har vi en række fantastiske muligheder hos Invacare, såvel for dig i starten af din karriere som til dig på senior management niveau.

På vores hjemmeside: www.working4invacare.com kan du læse meget mere om os, og se vores ledige stillinger, såvel her i Danmark, som i resten af verden.

Vores produktbrands
Alber logo
Alber logo

Alber

Alber er verdens største og førende leverandør af kvalitets hjælpemotorer, brugerstyrede, såvel som ledsagerstyrede samt trappemaskiner. Alber er med til at gøre hverdagen lettere for mange mennesker idet Alber-produkterne giver større frihed for brugerne og bedre arbejdsmiljø for plejepersonalet.
Se vores Alber produkter her eller besøg Albers hjemmeside.

Küschall logo
Küschall logo

Küschall

Küschall producerer aktive, manuelle kørestole i unikt design. Küschall kørestolene produceres med særlig stor opmærksomhed på innovation, optimal kvalitet og gode køreegenskaber. Besøg vores Küschall website her. På sitet kan du bl.a. designe din helt egen Küschall kørestol.

Aquatec logo
Aquatec logo

Aquatec

Invacare Aquatec bad- og hygiejneprodukter er kendetegnet ved god holdbarhed, sikkerhed og kvalitet. Aquatec produkterne bidrager til, at give brugeren øget sikkerhed og uafhængighed i hverdagen. Se vores Aquatec produkter her.

Dolomite Logo
Dolomite Logo

Dolomite

Dolomite producerer rollatorer af bedste kvalitet. Det er mere end 25 år siden den første rollator blev fremstiller på Dolomite fabrikken i Sverige. I dag er Dolomite et anerkendt brand inden for ganghjælpemidler og produkterne bliver anvendt verden over. Se vores Dolomite produkter her.

Rea logo
Rea logo

Rea

Invacare Rea tilbyder et komplet program inden for manuelle kørestole. Rea har mange års erfaring med at udvikle og fremstille manulle kørestole og det er mere end 50 år siden den første kørestol blev produceret i Diö, Sverige. Se vores manuelle kørestole fra Rea her.

Invacare TOp End logo
Invacare TOp End logo

Top End

Invacare Top End producerer håndcykler og sportskørestole til handicapppede sportsudøvere. Top End anvender alene de bedste komponenter, hvilket giver optimale forudsætningern for de absolut bedste køreegenskaber og dermed en god sportspræstation. Besøg Top Ends hjemmeside her.

Vicair logo
Vicair logo

Vicair

Invacare A/S er eksklusiv forhandler af Vicair i Danmark.

Vicair tilbyder innovative løsninger til optimal positionering og trykaflastning, Vicair serien indeholder madrasser, puder og rygsystemer. Alle produkterne anvender den anerkendte Vicair Technology™, en unik og innovativ teknologi, hvor brugeren ved hjælpe af hundredevis af SmartCells, sikres støtte, aflastning og stabil positionering af kroppen. Besøg Vicairs hjemmeside her.