Om os

INVACARE

Invacare har siden 1885 hjulpet mennesker med handicap, med at leve livet. I dag er Invacare Corporation global markedsleder inden for tekniske hjælpemidler til ældre og handicappede. Invacare har internationalt hovedsæde i Elyria, Ohio.
Invacare beskæftiger over 5000 medarbejdere og sælger sine produkter i 100 lande verden over. Selskabet er noteret på New York Stock Exchange under symbolet IVC. Invacare Europa fungerer i dag som en selvstændig forretningsenhed med Europæisk hovedkontor i Witterswil i Schweiz, Invacare er repræsenteret i 14 europæiske lande.

Det bedste fra begge verdener

Hos Invacare forener vi det bedste af to verdener: Som en del af en verdensomspændende virksomhed har vi tilstrækkelige ressourcer og kan trække på nogle af verdens dygtigste specialister, når vi udvikler nye, innovative produkter. Samtidig har vi, qua vores lokale forankring og tilstedeværelse, kendskab til og forståelse for de særlige produktbehov og traditioner i Danmark.

 
Vi er over hele landet

Herhjemme beskæftiger vi ca. 55 medarbejdere fordelt over hele landet. Flertallet har base på hovedsædet i Brøndby og derudover har Invacare et landsdækkende net af lokale konsulenter.

 
Dygtige medarbejdere er vores vigtigste ressource

Fælles for alle Invacare medarbejdere er, at de er kompetente og fokuserede på at opfylde hjælpere og brugeres ønsker og behov. Mange af vore salgs- og marketingmedarbejdere har tillige en sundhedsfaglig baggrund, der kvalificerer dem til at rådgive og vejlede. De mange dygtige medarbejdere er vores vigtigste ressource og forudsætningen for, at vi kan levere de rigtige løsninger.
 

Innovative produkter

Invacare er stolte over vore produkter og har til virksomheden knyttet nogle af de bedste ressourcer, samt de bedste specialister inden for udvikling af nye innovative produkter. Hver Invacare fabrik har status som Centre of Excellence, hvilket betyder at vi her har samlet eksperter, som er ansvarlige for udvikling, testning, godkendelser, produktionsmodning og andet mht. til selve produktet.
Alle vore produkter er CE–mærkede og er testet både på egne fabrikker og efter gældende europæiske og internationale standarder på akkrediterede institutter.

Invacare står for Innovation, Value and healthCare  - og ikke uden grund, for hos Invacare arbejder vi med konstant fokus på ny- og videreudvikling samt innovative løsninger til glæde for både brugere og fagligt personale.