Hos Invacare har vi et stort og komplet program i elektriske hjælpemotorer fra Alber. Ved at montere en hjælpemotor på den manuelle kørestol, skabes der helt nye muligheder for kørestolsbrugeren ift. aflastning, køreegenskaber og fremkommelighed.  Alber E-motion DuoDrive er en perfekt kombination af elegant design, ergonomi og funktionalitet.

Med E-motion DuoDrive monteret på den manuelle kørestol behøver man, som kørestolsbruger ikke bekymre sig om at skulle overkomme hverdagens udfordringer, som ujævnheder, kantstene og bakker. Med en DuoDrive får man frihed til at komme rundt med et minimum af kræfter og det bliver let og overkommeligt at køre ud på længere strækninger eller komme steder, der tidligere har været uoverkommelige

Alber DUODrive hjælpemotor til manuelle kørestole
Alber DUODrive hjælpemotor til manuelle kørestole
Alber DUODrive hjælpemotor til manuelle kørestole
Alber DUODrive hjælpemotor til manuelle kørestole
Alber DUODrive hjælpemotor til manuelle kørestole
Alber DUODrive hjælpemotor til manuelle kørestole

Diskret og kvik

Alber E-motion DuoDrive er en brugerbetjent hjælpemotor, hvor hjælpemotorerne er indbygget diskret i drivhjulene. Med E-motion DuoDrive hjulene monteret får man hjælp af hjælpemotorerne med at drive den manuelle kørestol frem eller tilbage. Det betyder, at den manuelle kørestol kan manøvreres med et absolut minimum af kræfter i både arme, hænder og fingre. 

Med et lille beslag monteret på kørestolen, kan man hurtig og let skifte mellem E-motion DuoDrive hjule og standard drivhjulene - Når man ønsker det og hvor man ønsker det. E-motion DuoDrive hjulene kan også være fast monteret på kørestolen, hvis man ønsker det. Når man kører steder med god plads fx udenfor, i indkøbscenteret eller på arbejdet, så kan man aktivere DuoDrive Cruise-mode funktionen, der vil gøre det muligt at få den manuelle til selv at køre fremad. Når DuoDrive Cruise-mode funktionen er aktiv, skal brugeren ikke bruge ressourcer på at drive kørestolen fremad, men bare koncentrere sig om at styre kørestolen.

Ergonomi og fysisk træning

For kørestolsbrugeren er en god ergonomisk siddestilling, en korrekt trykaflastende pude og træning uden overbelastning særdeles vigtigt for at passe på kroppen, samt for at styrke mobilitet og kredsløb. E-motion DuoDrive forebygger skader og hjælper til, at man som kørestolsbrugere, ikke overanstrenger skuldre, arme og håndled, men i stedet for træner og styrker dem. E-motion DuoDrive giver frihed og øget lyst til at komme rundt og opleve. E-motion DuoDrive gør det muligt at fokusere på mulighederne i stedet for begrænsningerne. 

E-motion DuoDrive gør den manuelle kørestol til et unikt el-køretøj, der letter hverdagen.

Alber E-motion DuoDrive – en hjælpemotor til manuelle kørestole:

 • Brugerbetjent hjælpemotor til manuelle kørestole
 • Gør den manuelle kørestol til et let og diskret el-køretøj
 • Kan monteres på de fleste manuelle kørestole
 • God ergonomi - skåner og forebygger skader på skuldre, arme og håndled
 • 2 hastighedstrin - maks. hastighed 8,5 km/t
 • 4 køreprofiler
 • Kørestrækning ca. 25 km => Giver frihed
 • Let, diskret, smart og moderne design
 • Litium-ion-teknologi => sikrer kraftoverskud og lang batterilevetid
 • Oplev mere! => Hjælpemotor og batterier er godkendt til flytransport
 • Bred målgruppe => maks. brugervægt 150 kg.

Alsidig og programmerbar

E-motion DuoDrive hjælpemotoren er alsidig og kan anvendes både indendørs og udendørs. E-motion DuoDrive har forskellige køreprofiler, der kan tilpasses og programmeres efter ønsker, behov og temperament. Der kan frit vælges mellem en forsigtig kørsel, en sporty kørsel eller noget midt imellem. På E-motion DuoDrive kan de hjælpemotorerne programmeres individuelt (H/V) og understøtte særlige behov fx ved nedsat styrke i den ene side. E-motion DuoDrive kan også programmeres individuelt ift. de to køreprogrammer, fx så det ene køreprogram passer til indendørs kørsel og det andet til udendørs kørsel.

DuoDrive og smartphones

Smartphones er blevet en del af vores hverdag. Alber har udviklet en app, kaldet “E-motion® M25”, som er kompatibel med både Android og iOS smartphones. E-motion DuoDrive kan problemfrit anvendes uden at være tilsluttet til en smartphone. Men ved at anvende app’en får men ekstra muligheder og funktioner.

Invacare tilbyder et bredt sortiment ef tekniske hjælpemidler, hjælpemidler til ældre og hjælpemidler til handikkapede. E-motion DuoDrive er et spændende og unikt produkt, der understøtter en aktiv livsstil ligesom Invacares andre hjælpemidler til handicappede. Find mere information om vores andre Alber hjælpemotorer, fx den kvikke Alber E-pilot eller den praktiske trappelift Scalamobil under afsnittet om Alber hjælpemotorer. Du kan også finde mere viden om vores manuelle kørestole under afsnittet Produkter her på hjemmesiden.

Klar til transport
Klar til transport

Kombinationen af fleksibilitet og lav vægt gør E-motion let at transportere og tage med på farten i en alm. personbil.

Drivringe
Drivringe

e-motion hjælpemotoren akriveres, når man skubber eller trækker i drivringene. Følsomheden kan justeres i 7 trin i hhv. højre og venstre side.

Batterier
Batterier

Tænd/sluk kontakten er kombineret med ladestik, der lades via opladerens smarte og let-monterede magnetiske stik.

Oplader
Oplader

E-motion lader via det smarte, magnetiske stik. Laderen er forsynet med lysdioder, der viser status på opladningen. Når opladningen er færdig, afbrydes opladningen automatisk.

Kontrolenhed
Kontrolenhed

Elegant og diskret kontrolenhed, der anvendes til start/stop og justering af hastighed på drivenheden.

Cruise-mode funktion
Cruise-mode funktion

Når der køres steder med god plads, kan brugeren med fordel aktivere cruise-mode.