Manuelle kørestole

Manuelle kørestole

Manuelle kørestole fra Invacare til ethvert behov

Invacares manuelle kørestole er designet med henblik på optimering af de praktiske fordele, komforten og ydeevnen.
Det afgørende kendetegn ved den manuelle kørestol er, som betegnelsen antyder, at den ikke er motordrevet. Den køres og styres med andre ord af brugeren selv eller af brugerens hjælper. Det, at der ikke er nogen motor, gør stolen let og mere enkel i designet, og der findes både foldbare- og fastrammekørestole, som er fleksible og nemme at transportere ex i bil. Ergonomi er afgørende for valget af kørestol, og derfor har Invacare et stort udvalg af løsninger inden for sæder, puder, ryglæn og tilbehør, som kan bestilles i forskellige størrelser, så der opnås optimal komfort for enhver bruger. Stil og design er naturligvis også væsentlige faktorer, og vores kørestole kan derfor vælges i forskellige farver, materialer og konfigurationer. Alle kørestolene findes i forskellige størrelser, så der er altid en Invacare kørestol der passer!

Manuelle kørestole aktive

Manuelle kørestole medium aktiv

Manuelle komfortkørestole

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Invacare tager databeskyttelse alvorligt. Læs venligst vores fortrolighedspolitik for information om, hvordan vi behandler dine data, og hvad dine rettigheder er.
Den data, du indtaster, vil blive behandlet af Invacare og dets datterselskaber for at svare på din anmodning. Ved at vælge dette felt bekræfter du, at du har læst Invacares fortrolighedspolitik, som indeholder yderligere oplysninger om, hvordan Invacare behandler dine data, samt hvordan du kan udøve dine eksisterende rettigheder. *

Find den bedste kørestol til brugerens livsstil og aktivitetsniveau 
Invacares manuelle kørestole er med deres praktiske, sikre, kompakte og brugervenlige egenskaber ofte det foretrukne valg for selvstændige brugere herunder for brugere med en aktiv livsstil.

Invacares store udvalg af kørestole opfylder behovene hos brugere i forskellige aldre med vidt forskellige forudsætninger og forskellig livsstil, fra børn til ældre brugere og atleter. I hvert enkelt tilfælde skal stolen justeres og tilpasses efter den enkeltes behov. Selv om alle Invacares kørestole har de mange praktiske fordele og den samme sikkerhed og komfort, tilbyder vi derfor også unikke, specialdesignede manuelle kørestole, der desgines til den enkelte brugers aktivitetsniveau og livsstil. Eksempelvis Küschall-serien til de meget aktive brugere med ultralette modeller og et raffineret design.

Den endelige beslutning om, hvilken kørestol der skal vælges, afhænger i sidste ende af brugerens funktionsniveau, livsstil og personlighed. Når der tages hensyn til alle brugerens specifikke behov, er der ingen tvivl om, at det ender med den allerbedste kørestol.