Aquatec Ocean Toilet- og badestole

Aquatec Ocean Toilet- og badestole

Uafhængighed i forbindelse med bad og toilette er et stort ønske for langt de fleste mennesker. Når man skal bevæge sig sikkert rundt på badeværelset, kan der i nogle situationer være behov for ekstra støtte for brugeren. Toilet- og badestole til ældre og handicappede yder den nødvendige støtte, der kræves ved nedsat mobilitet og ved behov for ekstra sikkerhed ved badesituationen og ved toilette. Stolene er i udgangspunktet konfigureret med hjul, stropryg, toiletudskæring samt armlæn.  

Aquatec toilet- og badestole til ethvert behov 

Aquatec toilet- og badestole fra Invacare er blandt nogle af vores mest anvendte hjælpemidler til ældre og handicappede. Bad- og toiletstolene sikrer brugeren selvstændighed og uafhængighed i forbindelse med den daglige hygiejne ved toilette og bad. Aquatec Ocean badestolene er i en klasse for sig og giver personalet gode muligheder for at yde pleje og omsorg. Aquatec Ocean Ergo serien giver brugerne øget komfort og sikrer en god positionering, samt en ergonomisk siddestilling. I vores kategori af bad- og toiletstole finder du den bade- bækkenstol, der passer til netop din brugers behov.  Produktgruppen indeholder følgende produkter:  

Invacare Aquatec Ocean Ergo er en standard bad- og toiletstol med ergonomisk sæde - sikkerhed  ved bad og toilette - hjælpemidler til handicappede og ældre

Aquatec Ocean Ergo

Invacare bade- og toiletstole skaber øget uafhængighed i forbindelse med personlig hygiejne, hvilket uden tvivl er et stort ønske for alle. Når ældre brugere eller personer med...

Invacare Aquatec Ocean Vip Ergo bad- og toiletstol med sædekip med glidende balancepunkt - sikkerhed  ved bad og toilette - hjælpemidler til handicappede og ældre

Aquatec Ocean Vip Ergo

Invacare bade- og toiletstole skaber øget uafhængighed i forbindelse med personlig hygiejne. Når ældre borgere eller personer med nedsat mobilitet skal bevæge sig sikkert rundt på...

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Invacare tager databeskyttelse alvorligt. Læs venligst vores fortrolighedspolitik for information om, hvordan vi behandler dine data, og hvad dine rettigheder er.

Gode indstillingsmuligheder 

Scooterne kan indstilles til dine individuelle behov, så du opnår den bedste kørestilling og sikkerhed, når du er på farten. Således kan dele af scooteren, som for eksempel styr, sæde og armlæn, indstilles, så du opnår den bedste komfort og ikke bliver så hurtigt træt. Se mere om indstillingerne under de enkelte modeller, hvor du også kan se mere om opladning og batterier.      

Klar til brug 

El-scooterne er klar til brug og findes i 3- og 4-hjulede modeller. Alle er som standard forsynet med:   

  • Kurv   
  • Lys og bremselys 
  • Reflekser 
  • Batterier 
  • Oplader 
  • Justerbart styr 
  • Mulighed for både venstre- og højrehåndsstyring  

Stort tilbehørsprogram  

Som til vore andre produkter som kørestole og plejesenge, tilbyder vi også et bredt tilbehørssortiment til el-scooter og crosser, herunder rollatorholdere, større kurv, punkterfrie dæk, hjul, sikkerhedssele og andre produkter, der giver frihed til at føre et aktivt liv.