Invacare tilbyder et bredt udvalg af elektriske hjælpemotorer fra Alber. Ved at kombinere den manuelle kørestol med en hjælpemotor, skabes nye muligheder for kørestolsbrugeren, herunder både aflastende og køreegenskabsforbedrende muligheder.  Alber E-pilot er den perfekte blanding af sporty, elegant design og god ergonomi.

Alber E-pilot er en smart og kvik hjælpemotor til kørestol, der gør det lettere for brugeren at komme ud og køre længere ture, samt gør det nemmere at forcere kantstene, ujævnheder og køre op og ned ad bakker. Alber E-pilot er en brugerbetjent hjælpemotor, der monteres foran en manuel kørestol, og dermed forvandler denne til et eldrevet køretøj, der minder om en mini el-scooter eller en el-cykel.

Øget tilgængelighed og flere ture på egen hånd

Alber E-Pilot gør dagligdagen lettere, når kørestolsbrugeren skal på arbejde, et hurtigt smut ud og handle, besøge venner og familie eller lufte hunden. Med E-pilot kan brugeren kommer rundt på egen hånd - komfortabelt, fornøjeligt og miljøvenligt. Ved ankomst eller efter køreturen kobles E-pilot hurtigt og let af, og den manuelle kørestol kan anvendes på traditionel vis.

E-pilot hjælpemotoren er unik på flere områder:

  • Stilrent design med integreret batteri
  • Tyverisikret batteri med nøglelås
  • Unik koblingsmekanisme, der gør det let at af- og påmontere hjælpemotoren
  • Kørestrækning på op til 50 km
  • Aftageligt 2,4” multifunktionelt farvedisplay
  • USB-port til opladning af din smartphone
  • Juster nemt hastigheden med kun tommelfingeren – helt op til 20 km/t
  • Hydrauliske skivebremser
  • Praktisk bakgear
  • Lithium-ion-teknologi sikrer kraftoverskud og lang batterilevetid.

Sikker, innovativ og lydløs

E-pilot er fremstillet i moderne design, den er sikker, testet og godkendt hos TÜV, og så er den fyldt med innovative funktioner. Motorerne er ekstra kraftfulde med unik acceleration og køreegenskaber. Og så kører de helt lydløst! Batteri og kabler er integreret i det smarte design. E-pilot er forsynet med lys, horn og bakgear, samt med sikre og kraftige hydrauliske skivebremser, der kan anvendes med henholdsvis højre eller venstre hånd. E-pilot er forsynet med USB ladestik og et aftageligt 2,4” multifunktionelt farvedisplay, hvor der kan hentes nyttige oplysninger om hastighed, kørestrækning, batterikapacitet, servicemeddelelser osv.

Alber E-pilot skaber friheden til et aktivt liv ligesom vores mange andre hjælpemidler til handicappede. Find evt. mere information om vores andre hjælpemotorer fra Alber, fx den kompakte og praktiske Alber e-fix eller vores unikke trappelift Scalamobil i afsnittet Alber hjælpemotorer. Du kan også finde mere viden om vores forskellige manuelle kørestole under afsnittet Manuelle kørestole.

Elegant drivenhed
Elegant drivenhed

E-pilot er designet i stærkt og elegant hydroformet aluminiumintegreret, integreret batteri, skjulte kabler og så anvendes der unikke og helt lydløse motorer.

Batteri
Batteri

Rækkevidde på op til 50 km, afhængig af brugervægt, temperatur, hastighed, køremønster og terræn.

Oplader
Oplader

Laderen er forsynet med lysdioder, der viser status på opladningen.
Når opladningen er færdig, afbrydes opladningen automatisk.

Multifunktionelt display
Multifunktionelt display

Smart 2,4" multifunktionelt og aftageligt display, der viser batterikapacitet, maks. hastighed, aktuel hastighed, fejlkoder m.m.

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Specifikationer & dokumentation
Brochure (1)
Tekniske data
Tekniske data
Hjulstørrelser

Hjulstørrelser

16" x 3.00

Vægt pr. hjul

Vægt pr. hjul

15.5 kg

Hastighed

Hastighed

0.5 – 20 km/t

Kørestrækning

Kørestrækning

50 km

Motorkapacitet

Motorkapacitet

250 W

Batterikapacitet

Batterikapacitet

36 V / 13.8 Ah

Batteritype

Batteritype

Lithium-Ion

Batterivægt

Batterivægt

2.9 kg

Totalvægt

Totalvægt

18.4 kg

Maks. Brugervægt

Maks. Brugervægt

100 kg

Ordreguide (1)
Brugermanual (1)