Alber hjælpemotorer og trappemaskiner

Alber hjælpemotorer og trappemaskiner

Invacare tilbyder elektriske hjælpemotorer til manuelle kørestole fra den internationalt anerkendte producent Alber. Ved at kombinere den manuelle kørestol med en hjælpemotor eller trappemaskine fra Alber, skabes nye muligheder for kørestolsbrugeren, herunder både aflastende og køreegenskabsforbedrende muligheder. Samtidig er der fokus på at skabe bedre ergonomi og assistance for hjælperen. 

Invacares hjælpemotorer og trappemaskiner skaber en langt bedre tilgængelighed for kørestolsbrugeren, og gør det muligt at komme rundt og opleve mere, endda på egen hånd. Bakker, kantstene, ujævnheder og trapper kan ofte være uoverkommelige forhindringer i hverdagen, men med en hjælpemotor til kørestole påmonteret bliver det muligt at klare sådanne forhindringer. Alber hjælpemotorer sikrer ikke alene øget frihed, men er også med til at skåne brugerens skuldre og således med til at forebygge skader.  

1. Alber DuoDrive hjælpemotor til manuel kørestol, aflastning, undgå skader. Alber er vores serie af hjælpemotorer, som kan forvandle den manuelle kørestole til et elektriske befordringsmiddel.

E-motion DuoDrive

Hos Invacare har vi et stort og komplet program i elektriske hjælpemotorer fra Alber. Ved at montere en hjælpemotor på den manuelle kørestol, skabes der helt nye muligheder for...

Alber Via GO V24

Oplever du udfordringer med dårlig belægning, kantstensopkørsler, bakker m.m. i din dagligdag?

Invacare tilbyder et bredt udvalg af kraftfulde, kompakte og brugervenlige...

Alber Viamobil V25

Invacare tilbyder forskellige hjælpemotorer til kørestole fra den anerkendte producent Alber. Ved at kombinere den manuelle kørestol med en hjælpemotor, skabes øget tilgængelighed...

Alber Smoov

Invacare tilbyder et bredt sortiment af hjælpemidler til ældre og handicappede, herunder et bredt udvalg af elektriske hjælpemotorer fra Alber, der på forskellig vis kan monteres...

Alber E-pilot

Invacare tilbyder et bredt udvalg af elektriske hjælpemotorer fra Alber. Ved at kombinere den manuelle kørestol med en hjælpemotor, skabes nye muligheder for kørestolsbrugeren...

Alber twion M24

Invacare tilbyder et bredt udvalg af elektriske motorer til kørestole fra vores tyske søsterselskab Alber. 

Alber Twion er en innovativ hjælpemotor, der gør det lettere for...

Alber E-motion M25

Invacare tilbyder et bredt sortiment af tekniske hjælpemidler, herunder handicap hjælpemidler og hjælpemidler til ældre.

Som en del af vores store produktprogram tilbyder vi...

Alber E-fix E35 & E36

Invacare tilbyder et bredt sortiment af elektriske hjælpemotorer fra Alber til montering på manuelle kørestole.

Alber E-fix forvandler brugerens manuelle kørestol til en let...

Alber Scalamobil S35 trappemaskine

Invacare tilbyder, udover flere forskellige hjælpemotorer, også mobile trappelifte til manuelle kørestole. Ved at kombinere den manuelle kørestol med en ergonomisk og mobil...

Alber Scalacombi S36 trappemaskine

Invacare tilbyder udover flere forskellige hjælpemotorer, også vores velkendte trappemaskine Alber Scalamobil S35 - en praktisk trappelift til manuelle kørestole. I samme serie af...

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Invacare tager databeskyttelse alvorligt. Læs venligst vores fortrolighedspolitik for information om, hvordan vi behandler dine data, og hvad dine rettigheder er.
Den data, du indtaster, vil blive behandlet af Invacare og dets datterselskaber for at svare på din anmodning. Ved at vælge dette felt bekræfter du, at du har læst Invacares fortrolighedspolitik, som indeholder yderligere oplysninger om, hvordan Invacare behandler dine data, samt hvordan du kan udøve dine eksisterende rettigheder. *

Forskellige hjælpemotorer - til glæder for bruger og hjælper

At skubbe en kørestol kan være hårdt for både pårørende samt for plejepersonalet. Men med vores hjælpemotorer skabes et bedre og mere skånsomt arbejdsmiljø, hvilket vil medføre, at ældre og handicappede brugere ofte kan komme på hyppigere og længere køreture. 

Alber hjælpemotorerne kan inddeles i 3 underkategorier: 

Brugerbetjente hjælpemotorer – Her kører brugeren selv kørestolen frem, enten via drivringene, via et intuitivt joystick eller via en frontmonteret drivenhed med styr.  I denne kategori finder du Alber modellerne: Alber E-fix, Alber E-motion, Alber twion og Alber E-pilot. 
Produkterne i denne kategori kan i nogle tilfælde anvendes som alternativ til en el-kørestol, således at brugeren forbliver mest mulig aktiv i længere tid, samtidigt med at skuldre og led skånes. 

Hjælperbetjente hjælpemotor – Her monteres hjælpemotoren således, at hjælperen får assistance til at skubbe stolen frem. En hjælperbetjent kørestol med motor giver ikke kun hjælp til at køre stolen fremad, men hjælper også til at bremse stolen ned ad bakke, hvilket skaber en bedre sikkerhed for både bruger og hjælper. I denne kategori finder du Alber modellen: Alber Viamobil 

Mobile trappemaskiner – Mobile trappelifte anvendes oftest i samspil med en manuel kørestol, men der leveres også modeller med fastmonteret sædeenhed. De smarte trappemaskiner gør det muligt at klare alle former for trapper, uden at det kræver store kræfter for den hjælper, som skal betjene trappeliften. I denne kategori finder du Alber modellerne: Alber Scalamobil og Alber Scalacombi. 

Brug din smartphone 

Smartphones er blevet en fast del af vores moderne samfund, og Alber har derfor apps til flere af deres hjælpemotorer. Med den smarte app, som passer til netop brugeres hjælpemotor installeret på mobiltelefonen, skabes endnu et unikt hjælpemiddel. Kørestolsbrugeren får mulighed for at hente informationer som diagnosticering, service, kørestrækning, kørehastighed, batteristatus etc. ud fra hjælpemotoren. 

For at få bedst udbytte af en Alber motor til kørestole er det vigtigt, at kørestolen matcher brugerens behov. Hvis du leder efter inspiration til hjælpemidler til ældre brugere eller kørestole til handicappede, vil du kunne finde inspiration under afsnittet Manuelle kørestole.