Personløftere & sejl

Personløftere & sejl

Sikre forflytningerne med god ergonomi

Personløftere er vigtige hjælpemidler, i forbindelse med forflytning af personer med nedsat mobilitet. Invacares personløftere er ideelle til brug på institutioner og i hjemmet. De er specialdesignet, så du får det sikrest mulige og mest komplette løftesystem, der muliggør forflytning af brugeren til eller fra en stol, en seng, toilettet eller fra gulvet på selv de trangeste steder.
En af de vigtigste faktorer i forbindelse med personløftere er brugerens sikkerhed. Invacares personløftere er konstrueret af kvalitetsmaterialer og gør forflytninger nemme, bekvemme og sikre for både brugeren og plejepersonalet
Invacare personløftere og sejl er gode hjælpemidler til ældre og handicappede, og anvendes hver dag som et vigtigt hjælpemiddel til forflytning i forskellige situationer. Både personale og brugere vil nyde glæde af vores stålifte, mobile personløftere, løftesejl, og ikke mindst af vores loftlift Robin, der hører til blandt de velfærdsteknologiske hjælpemidler, der anvender ny teknologi, hvor løfteåget er elimineret og sikrer et godt arbejdsmiljø og en tryg forflytning.  

Personløftere og Sejl

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Invacare tager databeskyttelse alvorligt. Læs venligst vores fortrolighedspolitik for information om, hvordan vi behandler dine data, og hvad dine rettigheder er.

Gode indstillingsmuligheder 

Scooterne kan indstilles til dine individuelle behov, så du opnår den bedste kørestilling og sikkerhed, når du er på farten. Således kan dele af scooteren, som for eksempel styr, sæde og armlæn, indstilles, så du opnår den bedste komfort og ikke bliver så hurtigt træt. Se mere om indstillingerne under de enkelte modeller, hvor du også kan se mere om opladning og batterier.      

Klar til brug 

El-scooterne er klar til brug og findes i 3- og 4-hjulede modeller. Alle er som standard forsynet med:   

  • Kurv   
  • Lys og bremselys 
  • Reflekser 
  • Batterier 
  • Oplader 
  • Justerbart styr 
  • Mulighed for både venstre- og højrehåndsstyring  

Stort tilbehørsprogram  

Som til vore andre produkter som kørestole og plejesenge, tilbyder vi også et bredt tilbehørssortiment til el-scooter og crosser, herunder rollatorholdere, større kurv, punkterfrie dæk, hjul, sikkerhedssele og andre produkter, der giver frihed til at føre et aktivt liv.