Personløftere & sejl

Personløftere & sejl

Sikre forflytningerne med god ergonomi

Personløftere er vigtige hjælpemidler, i forbindelse med forflytning af personer med nedsat mobilitet. Invacares personløftere er ideelle til brug på institutioner og i hjemmet. De er specialdesignet, så du får det sikrest mulige og mest komplette løftesystem, der muliggør forflytning af brugeren til eller fra en stol, en seng, toilettet eller fra gulvet på selv de trangeste steder.
En af de vigtigste faktorer i forbindelse med personløftere er brugerens sikkerhed. Invacares personløftere er konstrueret af kvalitetsmaterialer og gør forflytninger nemme, bekvemme og sikre for både brugeren og plejepersonalet
Invacare personløftere og sejl er gode hjælpemidler til ældre og handicappede, og anvendes hver dag som et vigtigt hjælpemiddel til forflytning i forskellige situationer. Både personale og brugere vil nyde glæde af vores stålifte, mobile personløftere, løftesejl, og ikke mindst af vores loftlift Robin, der hører til blandt de velfærdsteknologiske hjælpemidler, der anvender ny teknologi, hvor løfteåget er elimineret og sikrer et godt arbejdsmiljø og en tryg forflytning.  

Personløftere og Sejl

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Invacare tager databeskyttelse alvorligt. Læs venligst vores fortrolighedspolitik for information om, hvordan vi behandler dine data, og hvad dine rettigheder er.
Den data, du indtaster, vil blive behandlet af Invacare og dets datterselskaber for at svare på din anmodning. Ved at vælge dette felt bekræfter du, at du har læst Invacares fortrolighedspolitik, som indeholder yderligere oplysninger om, hvordan Invacare behandler dine data, samt hvordan du kan udøve dine eksisterende rettigheder. *

Valg af den rette personløfter

I vores kategori for personløftere og løftesejl finder du følgende produkter:  

  • Loftlifte og skinnesystemer 
  • Mobile personløftere  
  • Stålifte  
  • Løftesejl  

Invacare loftlifte understøtter sikre og trygge forflytninger. Loftlifte anvendes sammen med et skinnesystem og kan anvendes til forflytning i forskellige situationer eksempel forflytninger fra seng til kørestol eller andre forflytninger fra siddende til liggende stilling.  

Birdie er Invacares foldbare mobil personløfter. Mobile personløfrere anvendes som et vigtigt hjælpemiddel til forflytning i forskellige situationer i badeværelset eller til forflytning fra seng til kørestol.

Stålift er blandt de mest populære hjælpemidler til ældre og handicappede og anvendes i situationer, hvor der er behov for assistance i forbindelse med forflytninger. Stålifte anvendesm hvor brugeren har ståfunktion, men samtidigt behov for hjælp til at rejse eller sætte sig.

Alle Invacares personløftere kan kombineres med et udvalg af sejl og tilbehør, der passer til brugerens og plejepersonalets individuelle behov.  Invacare løftesejl er udviklet i samarbejde med terapeuter for optimal pasform og støtte af brugeren. Invacare innovative Spacer-materiale er strækbart og sikrer, at brugere med hud-udfordringer eller demente vil opleve en god og tryg forflytning, og giver et godt arbejdsmiljø for både bruger og personale. Løftesejlene findes i 3 forskellige materialer i op til 5 forskellige størrelser og imødekommer derved de fleste behov, der måtte være for forflytning med personløftere. Løftesejlene understøtter god forflytningsteknik til forflytning.