";

Invacare tilbyder et bredt sortiment af hjælpemidler til ældre og handicappede, herunder et bredt udvalg af elektriske hjælpemotorer fra Alber, der på forskellig vis kan monteres på en manuel kørestol og gøre den til en ”kørestol med motor”.

Alber SMOOV er en brugerbetjent hjælpemotor for den, som er aktiv og har en travl hverdag. SMOOV kan anvendes til både manuelle fastramme og foldbare kørestole. SMOOV er en nytænkende, praktisk og diskret hjælpemotor der skaber øget tilgængelighed for brugeren. SMOOV har lav egenvægt og er let at håndtere.


SMOOV giver fleksibilitet, gør hverdagen sjovere og mindre udfordrende. Når man ikke ønsker hjælp, kan SMOOV stå til ladning eller ligge klar i bilen. Når man ønsker hjælp, monteres SMOOV på få sekunder uden brug af værktøj. SMOOV bliver brugerens følgesvend, der følger med på rejser, på de ”dårlige dage” eller bare når man ønsker det. 

Når design og vægt er vigtigt

SMOOV er let og diskret, men samtidig stærk og funktionel. Med et lille simpelt beslag monteret bag på den manuelle kørestol, monteres SMOOV på få sekunder uden brug af værktøj. SMOOV opfylder flyselskabernes krav til litiumbatterier. Det er derfor muligt at tage SMOOV med ud og opleve verden uanset, om det er forretning eller fornøjelse.

SMOOV’s mange egenskaber

Med SMOOV fra Alber får kørestolsbrugeren mange fordele, herunder en række terapeutiske fordele, samt en langt større frihed til at komme rundt på egen hånd:

 • Hjælpemotor til manuelle fastramme og foldbare kørestole
 • Cruise Mode Function - Brugeren skal bare styre kørestolen på drivringene
 • Gør den manuelle kørestol til et el-køretøj
 • Nytænkende, praktisk & diskret hjælpemotor
 • Let at håndtere og montere
 • Moderne design
 • Bedre ergonomi: muskler og led belastes mindre, mens kroppen forbliver i bevægelse
 • Smart kontrolenhed
 • Maks. hastighed 10 km/t
 • Kørestrækning ca. 20 km
 • Litium-ion teknologi batterier med lang levetid og godkendt til flytransport
 • Maks brugervægt 140 kg

Alber SMOOV understøtter en aktiv livsstil ligesom vores andre hjælpemidler til handicappede. Find mere information om vores andre Alber motorer, fx den velkendte Alber e-motion, den kvikke E-pilot eller den praktiske trappelift Scalamobil under afsnittet Alber hjælpemotorer.

Du kan også finde mere viden om vores manuelle kørestole under afsnittet Manuelle kørestole.

SMOOV drivenhed
SMOOV drivenhed

SMOOV drivenheden er udført i aluminium, indeholder et kraftigt Li-Ion batteri og en stærk motor med et 360° roterbart drivhjul.

Kontrolenhed
Kontrolenhed

Elegant og diskret kontrolenhed, der anvendes til start/stop og justering af hastighed på drivenheden.

Oplader og ladekabel
Oplader og ladekabel

SVOOM oplader via et smart og let-monterede magnetiske stik, der er let at anvende selv med begrænset håndfunktion.

Monteringsbeslag
Monteringsbeslag

SMOOV kan monteres på både fastramme og foldbare kørestole med max. 2° cambring. For at kunne anvende SMOOV skal man have et lille diskret beslag monteret på sin kørestol.

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Invacare tager databeskyttelse alvorligt. Læs venligst vores fortrolighedspolitik for information om, hvordan vi behandler dine data, og hvad dine rettigheder er.
Specifikationer & dokumentation
Brochure (1)
Tekniske data
Tekniske data
Vægt pr. hjul

Vægt pr. hjul

7.2 kg

Hastighed

Hastighed

10 km/t

Kørestrækning

Kørestrækning

20 km

Motorkapacitet

Motorkapacitet

250 W

Batterikapacitet

Batterikapacitet

36 V / 6.2 Ah

Batteritype

Batteritype

Lithium-Ion

Batterivægt

Batterivægt

Integreret i drivenheden

Totalvægt

Totalvægt

7.95 kg

Maks. Brugervægt

Maks. Brugervægt

140 kg

Ordreguide (1)
Brugermanual (1)