Skummadrasser

Skummadrasser

Skummadrasser til hjemmepleje, plejehjem og hospitaler

At have en bekvem madras er afgørende for alles livskvalitet uanset fysisk tilstand. Men for seniorer og personer med begrænset mobilitet er komfort i sengen endnu vigtigere. Derfor tilbyder Invacare et udvalg af gode skummadrasser, som yder pleje og støtte også ved langvarigt sengeleje.

Dacapo Ecogreen

Dacapo Bæredygtigt design. Dacapo Ecogreen er en nyudviklet tryksårsforebyggende madras med fokus på både at hjælpe brugere med risiko for tryksår, og på at støtte planeten. Den...

Dacapo Ampla

Dacapo Ampla er en trykfordelende madras, der er designet specielt til tunge brugere.

Dacapo Ampla er en et-lags madras, lavet af højspecificeret skum (møder EPUAPs anbefalinger) og...

Dacapo Excel

Dacapo Excel er den seneste tilføjelse til vores Dacapo madrasprogram. Dacapo Excel er en trykfordelende madras, der er designet til at minimere shear og friktion, forbedre...

Invacare skummadras - trykaflastende - Essential Touch - forebygger tryksår - Følger liggeflade på plejeseng - Hjælpemilder til ældre og handicappede

Essential Touch

Invacare leverer et komplet sortiment af trykaflastende madrasser, som anvendes i plejesenge og hospitalssenge. Invacare er specialist på området for hjælpemidler til ældre og syge...

Invacare skummadras - børnemadras - Dacapo Chilid - forebygger tryksår - bariatri - følger liggeflade på plejeseng - Hjælpemilder til ældre og handicappede

Dacapo Kid

Invacares Dacapo skummadrasser er af høj kvalitet og yder optimal liggekomfort for borgeren. Dacapo madrasserne er opbygget i koldskum og/eller viskoelastisk skum. Invacare har i...

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Invacare tager databeskyttelse alvorligt. Læs venligst vores fortrolighedspolitik for information om, hvordan vi behandler dine data, og hvad dine rettigheder er.
Ved at vælge dette felt bekræfter jeg, at jeg har læst fortrolighedspolitikken, og giver samtykke til, at de oplysninger, jeg har givet, kan bruges af Invacare og dets tilknyttede selskaber for at kontakte mig og bedre forstå mine interesser og bekymringer. *

EPUAP (European Pressure Ulcer Advisory Panel) anbefaler at minimere tryk og shearkræfter som et kritisk forebyggende tiltag, når det gælder forebyggelse af tryksår. Derfor er det fordelagtigt at anvende en trykreducerende madras - også for brugere, som ikke umiddelbart er i risiko for at udvikle tryksår.

Vores højkvalitets skummadrasser yder ultimativ komfort og støtte

Invacares sortiment af skummadrasser dækker forskellige risikokategorier og kan anvendes af borgere med op til høj risiko for at udvikle tryksår.

Essential

Essential Touch er en madras udført i højspecificeret skum, der dækker brugere op til høj risiko for at udvikle tryksår.

Madrassens overflade består af en serie nøglehulskastellerede felter. Felterne bevæger sig individuelt og fordeler på denne måde vægten, så der skabes effektiv trykreduktion, og shearkræfterne reduceres. Denne opskæring optimerer samtidig mikroklimaet for den sengeliggende borger og skaber de bedste betingelser for tryksårsforebyggelse.

Dacapo 

Dacapo madrasprogrammet tilbyder produkter, der passer til voksne brugere, tunge brugere og børn. Sortimentet består af en række madrasser, som alle er udviklet for at tilbyde optimal trykfordeling, reduktion af shear- og friktionskræfter og god mikroklima håndtering.

Invacare Dacapo Excel er en to-lags madras med anatomisk zoneopdelt kastellering af det øverste højelastiske skumlag. Dacapo Excel tilpasser sig kroppens konturer på ekseptionel vis og tillader dermed brugerens krop at synke ned i og blive omsluttet af madrassen, og dermed reduceres trykket mod huden.  

Invacare Dacapo Ecogreen er en bæredygtig madras, som foruden at reducere CO2 udledningen (sammenlignet med andre skummadrasser) tilbyder optimale kliniske egenskaber. Det plantebaserede skum lever op til EPUAPs anbefalinger om højspecificeret skum.

Invacare Dacapo Ampla er udviklet til den tunge bruger. Madrassen er opbygget af højspecificeret skum med en kastelleret overflade, der omfordeler trykket, reducerer shear og friktion og hjælper med at opretholde et sundt mikroklima. Dacapo Ampla kan anvendes af borgere helt op til 350 kg.

Invacare Dacapo Kid er en madras specielt designet til børn. Madrassen tillader kroppens konturer at synke ned, og yder dermed god trykaflastning. Madrassen er udført i højelastisk skum og er meget komfortabel. 

 Alle Invacares skummadrasser fås i forskellige størrelser og er altid forsynet med et strækbart inkontinensbetræk.