Sengetilbehør

Sengetilbehør

Invacare leverer nogle af Danmarks mest anerkendte og anvendte elektriske senge. Vores hospitals- og plejesenge er optimale hjælpemidler til ældre og handicappede borgere, og egnet til brug både i hjemmeplejen samt på regionale og kommunale institutioner. Til Invacares sortiment af senge tilbyder vi et bredt tilbehørsprogram. Gennem anvendelse af tilbehør er det muligt at tilpasse hospitals- og plejesengen således, at der tages individuelt hensyn til både borger og personale. Pleje- og hospitalssenge er i sig selv uundværlige hjælpemidler, og i kombination med det korrekt tilbehør kan der skabes et bedre arbejdsmiljø for plejepersonalet, og samtidig kan sengetilbehør være med til at opfylde borgerens ønsker og behov til omsorg, pleje, komfort og design.  

Den stærke kombination af aflastning for såvel borger som plejepersonale kommer særligt til udtryk i forbindelse med Soft Tilt 2. Et tilbehørskoncept udviklet specielt til Invacare SB 755  og Nordbed plejesengene. Soft Tilt 2 tilbyder kontinuerlig trykaflastning, effektiv hjælp til forflytninger samt sansestimulering for den sengeliggende borger. 

Invacare Soft Tilt 2.0 - Tilbehør til Invacares plejesenge - velfærdsteknologiske hjælpemiddel - repositionering - trykaflastning - trykskader - tryghedsskabende - demens - hjælpemidler til sengeliggende - hjælpemidler til ældre og handicappede

Soft Tilt 2.0

Soft Tilt 2.0 er et innovativt tilbehør til Invacares plejesenge. Invacare er specialister indenfor hjælpemidler til ældre og syge borgere. Vi tilbyder bl.a. markedets mest...

Invacare plejeseng - Tilbehør til Invacares plejesenge - sengeheste - madras - sengegavl - hjælpemidler til ældre og handicappede

Tilbehør til Invacare senge

Invacare tilbyder anerkendte og sikre pleje- og hospitalssenge. Vores elektriske senge er udviklet med henblik på at være det optimale hjælpemiddel til ældre og handicappede...

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Invacare tager databeskyttelse alvorligt. Læs venligst vores fortrolighedspolitik for information om, hvordan vi behandler dine data, og hvad dine rettigheder er.

Find den bedste kørestol til brugerens livsstil og aktivitetsniveau 
Invacares manuelle kørestole er med deres praktiske, sikre, kompakte og brugervenlige egenskaber ofte det foretrukne valg for selvstændige brugere herunder for brugere med en aktiv livsstil.

Invacares store udvalg af kørestole opfylder behovene hos brugere i forskellige aldre med vidt forskellige forudsætninger og forskellig livsstil, fra børn til ældre brugere og atleter. I hvert enkelt tilfælde skal stolen justeres og tilpasses efter den enkeltes behov. Selv om alle Invacares kørestole har de mange praktiske fordele og den samme sikkerhed og komfort, tilbyder vi derfor også unikke, specialdesignede manuelle kørestole, der desgines til den enkelte brugers aktivitetsniveau og livsstil. Eksempelvis Küschall-serien til de meget aktive brugere med ultralette modeller og et raffineret design.

Den endelige beslutning om, hvilken kørestol der skal vælges, afhænger i sidste ende af brugerens funktionsniveau, livsstil og personlighed. Når der tages hensyn til alle brugerens specifikke behov, er der ingen tvivl om, at det ender med den allerbedste kørestol.