Matrx Puder

Matrx Puder

Invacare har et meget stort og bredt program af siddepuder til alle behov for trykaflastning, tryksårsforebyggelse og komfort. Skumpuder og luftpuder er særdeles velegnede til brug i kørestole, komfortkørestole eller hvilestole, eller til at tage med sig, hvis man er på besøg hos pårørende m.v.
Matrx skumpude omfatter Matrx Libra, der er en formstøbt skumpude af HR skum (koldskum) med indlæg af blød silikone. Invacare benytter altid den bedste kvalitet af skum samt strækbart og åndbart betræk. På denne måde sikres den bedste holdbarhed indenfor udformning af sædepuder og puder til forebyggelse af tryksår.
Matrx skumpuder er ergonomisk udformet, så de danner en optimal stor og behagelig overflade for både komfort og ikke mindst for forebyggelse af tryksår også kaldet puder med antidecubitus effekt. 

Invacare Matrx Libra skumpude, siddepude til kørestol - rigtig god trykaflastning, stabil siddestilling - hjælpemidler til hadicappede og ældre

Matrx Libra

Matrx Libra er en konturformet skumpude fremstillet af en formstøbt skumbase med meget elastisk koldskum (HR skum), der giver en rigtig god trykaflastning samtidig med en stabil...

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Invacare tager databeskyttelse alvorligt. Læs venligst vores fortrolighedspolitik for information om, hvordan vi behandler dine data, og hvad dine rettigheder er.

Gode indstillingsmuligheder 

Scooterne kan indstilles til dine individuelle behov, så du opnår den bedste kørestilling og sikkerhed, når du er på farten. Således kan dele af scooteren, som for eksempel styr, sæde og armlæn, indstilles, så du opnår den bedste komfort og ikke bliver så hurtigt træt. Se mere om indstillingerne under de enkelte modeller, hvor du også kan se mere om opladning og batterier.      

Klar til brug 

El-scooterne er klar til brug og findes i 3- og 4-hjulede modeller. Alle er som standard forsynet med:   

  • Kurv   
  • Lys og bremselys 
  • Reflekser 
  • Batterier 
  • Oplader 
  • Justerbart styr 
  • Mulighed for både venstre- og højrehåndsstyring  

Stort tilbehørsprogram  

Som til vore andre produkter som kørestole og plejesenge, tilbyder vi også et bredt tilbehørssortiment til el-scooter og crosser, herunder rollatorholdere, større kurv, punkterfrie dæk, hjul, sikkerhedssele og andre produkter, der giver frihed til at føre et aktivt liv.