Matrx Puder

Matrx Puder

Invacare har et meget stort og bredt program af siddepuder til alle behov for trykaflastning, tryksårsforebyggelse og komfort. Skumpuder og luftpuder er særdeles velegnede til brug i kørestole, komfortkørestole eller hvilestole, eller til at tage med sig, hvis man er på besøg hos pårørende m.v.
Matrx skumpude omfatter Matrx Libra, der er en formstøbt skumpude af HR skum (koldskum) med indlæg af blød silikone. Invacare benytter altid den bedste kvalitet af skum samt strækbart og åndbart betræk. På denne måde sikres den bedste holdbarhed indenfor udformning af sædepuder og puder til forebyggelse af tryksår.
Matrx skumpuder er ergonomisk udformet, så de danner en optimal stor og behagelig overflade for både komfort og ikke mindst for forebyggelse af tryksår også kaldet puder med antidecubitus effekt. 

Invacare Matrx Libra skumpude, siddepude til kørestol - rigtig god trykaflastning, stabil siddestilling - hjælpemidler til hadicappede og ældre

Matrx Libra

Matrx Libra er en konturformet skumpude fremstillet af en formstøbt skumbase med meget elastisk koldskum (HR skum), der giver en rigtig god trykaflastning samtidig med en stabil...

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Invacare tager databeskyttelse alvorligt. Læs venligst vores fortrolighedspolitik for information om, hvordan vi behandler dine data, og hvad dine rettigheder er.
Ved at vælge dette felt bekræfter jeg, at jeg har læst fortrolighedspolitikken, og giver samtykke til, at de oplysninger, jeg har givet, kan bruges af Invacare og dets tilknyttede selskaber for at kontakte mig og bedre forstå mine interesser og bekymringer. *

Matrx puderne er udformet med laterale støttende kanter, skrå kant fortil og let abduktion for at støtte op om en god positionering og siddestilling samt for at undgå shear.

Udover Matrx Libra se også afsnit om Matrx Flo-tech skumpuder. Trykaflastning i høj risiko gruppen Matrx Libra dækker alle grader af behov for trykaflastning indenfor NPUAP og EPUAP kategori 0-4. Pudestørrelserne bredde og dybde er selvfølgelig afhængig af brugerens størrelse samt kørestolens sæde. Det er yderst vigtigt, at størrelsen passer perfekt for at opnå bedst trykfordeling, korrekt siddestilling og komfort. Matrx Libra skumpuder har alle en angivelse af anbefalet max brugervægt.
atrx Libra tilbydes også i store størrelser med en ekstra høj brugervægt velegnet til bariatriske brugere. Inkontinensbetræk som standard.
lle Matrx Libra kørestolspuderne er som standard leveret med et aftageligt, behageligt og åndbart inkontinensbetræk. Betrækkene er forsynet med lynlås over 2 hjørner, og er dækket med et lille overfald. Betrækkene kan vaskes i vaskemaskinen, og der kan evt. købes ekstra betræk til puderne af æstetiske årsager og for at skåne selve skummet, mens det ene betræk er til vask.
Invacare skumpuder tilbydes i flere variationer. Se mere under: Matrx Flo-tech Contour Visco Matrx Flo-tech Contour Matrx Flo-tech Lite Visco Matrx Flo-tech Lite Propad Premier Hvis der ønskes flere oplysninger om hjælpemidler til ældre eller handicappede, kan der også henvises til trykaflastende Vicair puder, støttende og positionerende Matrx rygge eller Vicair rygge.

Endeligt har Invacare et stort udvalg af trykaflastende madrasser, samt Invacare kørestole som Rea Spirea4NG, Rea Focus, Rea Azalea og Rea Dahlia, der alle passer til ovenstående skumpuder.