E-motion

Invacare tilbyder et bredt sortiment af tekniske hjælpemidler, herunder handicap hjælpemidler og hjælpemidler til ældre.


Som en del af vores store produktprogram tilbyder vi elektriske hjælpemotorer fra Alber, der på forskellig vis kan monteres på en manuel kørestol og gøre den til en praktisk ”kørestol med motor” – en løsning, der sikrer bedre ergonomi og øget tilgængelighed for brugeren.

Alber E-motion M25 er en brugerbetjent hjælpemotor, der monteres direkte i drivhjulet på kørestolen.

E-motion hjælpemotoren aktiveres via drivringene og dermed køres på nøjagtigt samme måde, som en traditionel manuel kørestol.

Med en E-motion monteret på den manuelle kørestol behøver brugeren ikke bekymre sig om at skulle overkomme nogle af hverdagens velkendte forhindringer, fx ujævnheder, kantstene og bakker. Med en E-motion får brugeren øget tilgængelighed og kan med et minimum af kræfter, let og overkommeligt, køre ud på længere strækninger eller komme steder hen, der før har været uoverkommelige.

Ergonomi og fysisk træning

For en kørestolsbruger er en god ergonomisk siddestilling, en korrekt trykaflastende pude og træning uden overbelastning særdeles vigtigt for at passe på kroppen, samt for at styrke mobilitet og kredsløb. Alber

E-motion forebygger skader og hjælper med til, at kørestolsbrugeren ikke overanstrenger skuldre, arme og håndled, men i stedet træner og styrker dem. Med E-motion vil brugeren opleve større frihed og dermed en øget lyst til at komme rundt og opleve. E-motion gør det muligt at fokusere på mulighederne i stedet for begrænsningerne.e-motion gør den manuelle kørestol til et unikt el køretøj, der letter hverdagen.

Alber E-motion – en hjælpemotor til manuelle kørestole

 • Brugerbetjent hjælpemotor til manuelle kørestole
 • Gør den manuelle kørestol til et let og diskret el-køretøj
 • Kan monteres på de fleste manuelle kørestole
 • Let, smart, diskret og moderne design
 • God ergonomi - skåner og forebygger skader på skuldre, arme og håndled
 • 2 hastighedstrin og en maks. hastighed 8,5 km/t
 • 4 køreprofiler
 • Skaber større frihed med en kørestrækning ca. 25 km
 • Lithium-ion-teknologi sikrer kraftoverskud og lang batterilevetid
 • Oplev mere! Hjælpemotor og batterier er godkendt til flytransport
 • Bred målgruppe med en maks. brugervægt op til 150 kg.

Alsidig og programmerbar

Alber E-motion hjælpemotoren er alsidig og kan anvendes både udendørs og indendørs. E-motion har forskellige køreprofiler, der kan indstilles, som brugeren ønsker det. E-motion tilpasses og programmeres efter behov og temperament. Der kan frit vælges mellem en ganske forsigtig kørsel, en mere reaktionsvenlig kørsel eller noget midt imellem. På E-motion kan de to hjul programmeres individuelt, hvilket giver mulighed for at understøtte brugerens særlige behov, ex ved nedsat styrke i den ene side. Alber e-motion kan ligeledes programmeres individuelt i de to køreprogrammer, fx så det ene køreprogram passer til kørsel indenfor og det andet til kørsel udenfor.

Ergonomisk håndbetjening (ECS)

For at vælge køreprogrammer og køreprofiler på E-motion kræves en håndbetjening. Håndbetjeningen er designet med store og lettilgængelige knapper. På displayet kan bl.a. ses batteristatus, diagnostiske koder, information om hastighedstrin og indstillinger ved programmering. 

E-motion har to hastighedstrin samt fire køreprofiler, der kan indstilles efter brugerens behov. Håndbetjeningen giver mulighed for at aktivere en elektronisk hjulbremse, der forhindrer kørestolen i at trille baglæns ved kørsel op ad bakker eller andre skrå underlag.

Alber e-motion og smartphones

Smartphones er blevet en fast del af vores hverdag. Alber har udviklet en app, kaldet “E-motion® M25”, der er kompatibel med både iOS og Android smartphones. Anvendelse af app’en giver brugeren en masse ekstra muligheder og funktioner. Men E-motion kan også sagtens anvendes til normal daglig brug, uden at være tilsluttet din smartphone.

Alber E-motion er et spændende og unikt produkt, der understøtter en aktiv livsstil ligesom Invacares andre hjælpemidler til handicappede. Find mere information om vores andre Alber hjælpemotorer, fx den kvikke Alber E-pilot eller den praktiske trappelift Scalamobil under afsnittet Alber hjælpemotorer. Du kan også finde mere viden om vores manuelle kørestole under afsnittet manuelle kørestole.

Klar til transport
Klar til transport

Kombinationen af fleksibilitet og lav vægt gør E-motion let at transportere og tage med på farten i en alm. personbil.

Drivringe
Drivringe

e-motion hjælpemotoren akriveres, når man skubber eller trækker i drivringene. Følsomheden kan justeres i 7 trin i hhv. højre og venstre side.

Batterier
Batterier

Tænd/sluk kontakten er kombineret med ladestik, der lades via opladerens smarte og let-monterede magnetiske stik.

Enkel montering
Enkel montering

De unikke e-motion hjul afmonteres/monteres hurtig og enkelt. Hjulene får i str. 22", 24" og 25".

Oplader
Oplader

E-motion lader via det smarte, magnetiske stik. Laderen er forsynet med lysdioder, der viser status på opladningen. Når opladningen er færdig, afbrydes opladningen automatisk.

Håndbetjening
Håndbetjening

Håndbetjening til tænd/sluk, valg af køreprogram, indikator for batteriniveau og fejlvisninger, samt til- og frakobling af funktionen "Forsinket Tilbageløb".

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Invacare tager databeskyttelse alvorligt. Læs venligst vores fortrolighedspolitik for information om, hvordan vi behandler dine data, og hvad dine rettigheder er.
Specifikationer & dokumentation
Brochure (1)
Tekniske data
Tekniske data
Hjulstørrelser

Hjulstørrelser

22", 24", 25"

Vægt pr. hjul

Vægt pr. hjul

7.8 kg

Hastighed

Hastighed

8.5 km/t

Kørestrækning

Kørestrækning

25 km

Motorkapacitet

Motorkapacitet

2 x 80 W

Batterikapacitet

Batterikapacitet

36.5 V / 6.8 Ah

Batteritype

Batteritype

Lithium-Ion

Batterivægt

Batterivægt

Integreret i hjulet

Totalvægt

Totalvægt

15.6 kg

Maks. Brugervægt

Maks. Brugervægt

150 kg

Ordreguide (1)