Komfortkørestole

Komfortkørestole

Invacare tilbyder flere forskellige Rea komfortkørestole velegnede til handicappede brugere i flere aldre, unge som ældre. Alle komfortkørestole giver brugeren den perfekte komfort og støtte samt mulighed for mange individuelle tilpasninger og positionering. Rea komfortkørestole kan være hjælpermanøvrerede, men kan også være indstillet med køreegenskaber, der gør dem perfekte for den handicappede eller ældre at køre rundt i ved egen hjælp. Komfortkørestolene kan ligeledes tilpasses efter brugernes individuelle behov for støtte og komfort.  
Invacares Rea komfortkørestole er ideelle for kørestolsbrugere, som har behov for, at skifte siddestilling i løbet af dagen. Det kan være pga. træthed eller risiko for tryksår. Alle Rea komfortkørestolene kan let indstilles i sæde og rygvinkling. Derudover kan vores komfortkørestole konfigureres i elektriske udgaver, der gør det lettere for hjælperen eller brugeren selv at skifte siddestilling ved hjælp af håndbetjeningen. 

Rea Azalea standard & Azalea Assist

Invacare tilbyder Rea Azalea, som er en hel familie af manuelle komfortkørestole velegnede til handicappede brugere i flere aldre. Rea Azalea har et gennemtænkt, moderne og diskret...

Main - AZALMIN CV03 - Rea Azalea Minor

Rea Azalea Minor

Invacare tilbyder en bred familie af manuelle komfortkørestole velegnede til handicappede brugere i flere aldre: Rea Azalea. Rea Azalea har et gennemtænkt, moderne og enkelt design...

Rea Azalea Tall manuel komfort kørestol - main picture

Rea Azalea Tall

Invacare tilbyder Rea Azalea, som er en hel familie  af komfortkørestole designet til handicappede brugere i flere aldre. Rea Azalea har et gennemtænkt, moderne og diskret design...

Rea Azalea Max main picture - komfortkørestol til bariatriske borgere

Rea Azalea Max

Invacare tilbyder Rea Azalea Max som en særlig del af manuelle komfortkørestole velegnede til handicappede og bariatriske brugere i flere aldre. Rea Azalea Max er særligt...

Rea Azalea base - Main Image - Passiv kørestole - komfortkørestol -

Rea Azalea Base

Rea Azalea Base er en del af Rea Azalea grundstammen af komfortkørestole, der er velegnede til handicappede brugere i flere aldre. Rea Azalea Base er en særlig udgave, hvor man kan...

DK main|DAHLIA job_15220.jpg|Manual kørestol Invacare Rea Dahlia

Rea Dahlia 30

Invacare tilbyder Rea Dahlia, der er en helt exceptionel komfortkørestol som hjælpemiddel til ældre eller andre kørestolsbrugere. Rea Dahlia findes i 2 modeller, der bl.a...

Invacare REA Dahlia 45

Rea Dahlia 45

Invacare tilbyder Rea Dahlia, der er en helt enestående komfortkørestol som hjælpemiddel til ældre eller andre kørestolsbrugere. Rea Dahlia findes i 2 modeller, der bl.a. adskiller...

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Invacare tager databeskyttelse alvorligt. Læs venligst vores fortrolighedspolitik for information om, hvordan vi behandler dine data, og hvad dine rettigheder er.

EPUAP (European Pressure Ulcer Advisory Panel) anbefaler at minimere tryk og shearkræfter som et kritisk forebyggende tiltag, når det gælder forebyggelse af tryksår. Derfor er det fordelagtigt at anvende en trykreducerende madras - også for brugere, som ikke umiddelbart er i risiko for at udvikle tryksår.

Vores højkvalitets skummadrasser yder ultimativ komfort og støtte

Invacares sortiment af skummadrasser dækker forskellige risikokategorier og kan anvendes af borgere med op til høj risiko for at udvikle tryksår.

Essential

Essential Touch er en madras udført i højspecificeret skum, der dækker brugere op til høj risiko for at udvikle tryksår.

Madrassens overflade består af en serie nøglehulskastellerede felter. Felterne bevæger sig individuelt og fordeler på denne måde vægten, så der skabes effektiv trykreduktion, og shearkræfterne reduceres. Denne opskæring optimerer samtidig mikroklimaet for den sengeliggende borger og skaber de bedste betingelser for tryksårsforebyggelse.

Dacapo 

Dacapo madrasprogrammet tilbyder produkter, der passer til voksne brugere, tunge brugere og børn. Sortimentet består af en række madrasser, som alle er udviklet for at tilbyde optimal trykfordeling, reduktion af shear- og friktionskræfter og god mikroklima håndtering.

Invacare Dacapo Excel er en to-lags madras med anatomisk zoneopdelt kastellering af det øverste højelastiske skumlag. Dacapo Excel tilpasser sig kroppens konturer på ekseptionel vis og tillader dermed brugerens krop at synke ned i og blive omsluttet af madrassen, og dermed reduceres trykket mod huden.  

Invacare Dacapo Ecogreen er en bæredygtig madras, som foruden at reducere CO2 udledningen (sammenlignet med andre skummadrasser) tilbyder optimale kliniske egenskaber. Det plantebaserede skum lever op til EPUAPs anbefalinger om højspecificeret skum.

Invacare Dacapo Ampla er udviklet til den tunge bruger. Madrassen er opbygget af højspecificeret skum med en kastelleret overflade, der omfordeler trykket, reducerer shear og friktion og hjælper med at opretholde et sundt mikroklima. Dacapo Ampla kan anvendes af borgere helt op til 350 kg.

Invacare Dacapo Kid er en madras specielt designet til børn. Madrassen tillader kroppens konturer at synke ned, og yder dermed god trykaflastning. Madrassen er udført i højelastisk skum og er meget komfortabel. 

 Alle Invacares skummadrasser fås i forskellige størrelser og er altid forsynet med et strækbart inkontinensbetræk.