Indendørs/Udendørs el-kørestole

Indendørs/Udendørs el-kørestole

Invacare tilbyder et komplet program indenfor elektriske kørestole til handicappede brugere. Vi tilbyder el-kørestole med forskellige køreegenskaber herunder baghjuls-, centerhjuls- eller forhjulsdrevne.

Kompas foldbar el-kørestol

Kompas

Invacare Kompas er en let, kompakt og praktisk sammenklappelig el-kørestol i kategorien Indendørs/udendørs el-kørestole. Denne smarte el-kørestol med joystick er let og enkel, og...

AVIVA RX40 el-kørestol

Aviva RX m. Modulite sæde

Invacare AVIVA RX er en baghjulsdrevet el-kørestol med joystick, klasse B, i kategorien indendørs-/udendørs el-kørestole.  AVIVA RX kan med fordel anvendes som hjælpemiddel til...

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Invacare tager databeskyttelse alvorligt. Læs venligst vores fortrolighedspolitik for information om, hvordan vi behandler dine data, og hvad dine rettigheder er.

Find den bedste kørestol til brugerens livsstil og aktivitetsniveau 
Invacares manuelle kørestole er med deres praktiske, sikre, kompakte og brugervenlige egenskaber ofte det foretrukne valg for selvstændige brugere herunder for brugere med en aktiv livsstil.

Invacares store udvalg af kørestole opfylder behovene hos brugere i forskellige aldre med vidt forskellige forudsætninger og forskellig livsstil, fra børn til ældre brugere og atleter. I hvert enkelt tilfælde skal stolen justeres og tilpasses efter den enkeltes behov. Selv om alle Invacares kørestole har de mange praktiske fordele og den samme sikkerhed og komfort, tilbyder vi derfor også unikke, specialdesignede manuelle kørestole, der desgines til den enkelte brugers aktivitetsniveau og livsstil. Eksempelvis Küschall-serien til de meget aktive brugere med ultralette modeller og et raffineret design.

Den endelige beslutning om, hvilken kørestol der skal vælges, afhænger i sidste ende af brugerens funktionsniveau, livsstil og personlighed. Når der tages hensyn til alle brugerens specifikke behov, er der ingen tvivl om, at det ender med den allerbedste kørestol.