Indendørs/Udendørs el-kørestole

Indendørs/Udendørs el-kørestole

Invacare tilbyder et komplet program indenfor elektriske kørestole til handicappede brugere. Vi tilbyder el-kørestole med forskellige køreegenskaber herunder baghjuls-, centerhjuls- eller forhjulsdrevne.

Kompas foldbar el-kørestol

Kompas

Invacare Kompas er en let, kompakt og praktisk sammenklappelig el-kørestol i kategorien Indendørs/udendørs el-kørestole. Denne smarte el-kørestol med joystick er let og enkel, og...

AVIVA RX40 el-kørestol

Aviva RX m. Modulite sæde

Invacare AVIVA RX er en baghjulsdrevet el-kørestol med joystick, klasse B, i kategorien indendørs-/udendørs el-kørestole.  AVIVA RX kan med fordel anvendes som hjælpemiddel til...

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Invacare tager databeskyttelse alvorligt. Læs venligst vores fortrolighedspolitik for information om, hvordan vi behandler dine data, og hvad dine rettigheder er.
Den data, du indtaster, vil blive behandlet af Invacare og dets datterselskaber for at svare på din anmodning. Ved at vælge dette felt bekræfter du, at du har læst Invacares fortrolighedspolitik, som indeholder yderligere oplysninger om, hvordan Invacare behandler dine data, samt hvordan du kan udøve dine eksisterende rettigheder. *


I kategorien for indendørs/udendørs el-kørestole tilbyder Invacare Kompas og AVIVA RX, der hver især tilbyder et kompakt design, og gode køreegenskaber, såvel indendørs, som udendørs.

Elektriske kørestole i kategorien indendørs/udendørs el-kørestole betegnes også oftest som ” elektrisk kørestol med motoriseret styring i klasse B”. Denne betegnelse dækker over et hjælpemiddel til ældre og handicappede, som er beregnet til kørsel indendørs samt udendørs på flisebelægning og moderat ujævnt underlag.   

Frihed i hverdagen 

Vores sortiment af indendørs/udendørs el-kørestole giver brugerne frihed til at udføre deres daglige aktiviteter på en sikker og komfortable måde. Vores elektriske kørestole er designet til at være brugervenlige og anvendelige i mange forskellige situationer, så kørestolsbrugerne vi opleve uafhængighed i størst muligt omfang.  
Invacares el-kørestol med joystick har lydsvage og stærke motorer. Stolene er kompakt og komfortable og tilbyder mange muligheder for individuel konfigurering. Det store tilbehørsprogram giver mulighed for at dække kørestolsbrugerens behov med henblik på både ergonomi og siddestilling.

Invacare el-kørestolene i kategorien indendørs/udendørs  er, som Invacares andre kørestole, testet og godkendt i henhold til gældende standarder (MDR). 

I afsnittet puder, rygge, madrasser og positionering kan du finde information om vores store sortiment af standard kørestolspuder, trykaflastende siddepuder, kørestolsrygge samt positioneringsseler og -bælter.  

For mere information om Invacares elektriske kørestole, se da også kategorien udendørs/indendørs el-kørestole.