Propad Puder

Propad Puder

Invacare har et meget bredt og stort program af skumpuder beregnet til at dække flere behov for trykaflastning og komfort. Skumpuder fremstillet af koldskum er yderst velegnet til brug i kørestole, komfortkørestole eller hvilestole, eller til at tage med sig, hvis man er på besøg hos pårørende m.v.  
Propad siddepuder i dybt opskåret skum er fremstillet af den bedste kvalitet af skum og forsynet med strækbart og behageligt inkontinensbetræk, for at kunne tilbyde en pude til let forebyggelse af tryksår samt den bedste holdbarhed. Når koldskummet er opskåret i tern, vil disse tern flytte sig og tilpasse sig den form, der sætter sig på sædepuden, give en stor og komfortabel overflade og vil på denne måde give en let trykfordeling. 
Bredde og dybde af Propad Premier er først og fremmest afhængig af brugerens størrelse samt kørestolens sæde. Det er yderst vigtigt, at pudestørrelsen passer optimalt for at opnå korrekt siddestilling, den bedste trykfordeling og komfort. Propad Premier kan således anvendes som let tryksårsforebyggelse for både ældre og handicappede. 

Invacare Propad Premier skumpude, siddepude til kørestol - trykaflastning, siddestilling - hjælpemidler til hadicappede og ældre

Propad Premier

Invacare har et meget bredt og stort program af skumpuder beregnet til at dække flere behov for trykaflastning og komfort. Skumpuder fremstillet af koldskum er yderst velegnet til...

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Invacare tager databeskyttelse alvorligt. Læs venligst vores fortrolighedspolitik for information om, hvordan vi behandler dine data, og hvad dine rettigheder er.
Den data, du indtaster, vil blive behandlet af Invacare og dets datterselskaber for at svare på din anmodning. Ved at vælge dette felt bekræfter du, at du har læst Invacares fortrolighedspolitik, som indeholder yderligere oplysninger om, hvordan Invacare behandler dine data, samt hvordan du kan udøve dine eksisterende rettigheder. *

Inkontinensbetræk som standard

Propad Premier skumpuder bliver som standard leveret med et behageligt og åndbart samt let aftageligt inkontinensbetræk. Betrækkene er forsynet med lynlås over 2 hjørner, der er dækket med et lille overfald. Betrækkene kan vaskes i vaskemaskinen, og der kan evt. købes ekstra betræk til puderne af æstetiske årsager og for at skåne selve skummet, mens det andet betræk er til vask. Betrækket er forsynet med en gribestrop, hvis puden skal medbringes. 

Invacare tilbyder skumpuder som kørestolspude i flere skumvariationer og kan vælges i forhold til forskellige tryksårskategorier som trykaflastende siddepuder. Se mere under: 

  • Matrx Libra 
  • Matrx Flo-tech Contour Visco 
  • Matrx Flo-tech Contour 
  • Matrx Flo-tech Lite Visco 
  • Matrx Flo-tech Lite 

Hvis der ønskes flere oplysninger om hjælpemidler til ældre eller handicappede, kan der henvises til de trykaflastende og positionerende luftpuder: Vicair puder, støttende og positionerende Matrx rygge eller Vicair rygge. Endeligt har Invacare et stort udvalg af trykaflastende madrasser, samt Bodypoint seler og bælter, der yderligere kan bidrage til en god positionering samt være en del af tankegangen bag 24 timers positionering.