Styringer og tilbehør til el-kørestole

Styringer og tilbehør til el-kørestole

Elektriske kørestole har oftest behov for individuelle tilpasninger i form at styring og tilbehør, så den enkelt brugers specifikke behov dækkes. 

Til alle Invacares el-kørestole tilbyder vi et bredt program af tilbehør og forskellige styresystemer, der gør brugeren mere selvhjulpen og hverdagen lettere og mere komfortabel. Forskellige kørestolsbrugere kræver forskellige tilpasninger, og med udgangspunkt i det aktuelle funktionsniveau, finder vi det tilbehør, som lige netop passer til situationen. Flere af Invacares løsninger er modulopbyggede, så de let kan monteres på vores el-kørestole med joystick. 

Hvis der skulle opstå behov, som ikke kan dækkes ved brug af vores standardtilbehør, er vi godkendt af egen fabrik til at udføre tilpasninger udover standardsortimentet. Invacares dygtige konsulenter hjælper dig igennem hele forløbet, og vores udgangspunkt er altid at “alt kan lade sig gøre”, og at bruger eller pårørende skal opleve frihed til et aktivt liv og en forbedret livskvalitet.  

Invacare LiNX styresystem

Styresystemet på en elektrisk kørestol er den elektronik, der styrer og kontrollerer alle kørestolens el-funktioner. LiNX er Invacares unikke styresystem udviklet vores el...

Invacare ACS DX 2 styresystem

Styresystemet på en elektrisk kørestol er den elektronik, som styrer og kontrollerer alle el-funktionerne på kørestolen. Invacare ACS DX 2 er et modulopbygget styresystem til...

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Invacare tager databeskyttelse alvorligt. Læs venligst vores fortrolighedspolitik for information om, hvordan vi behandler dine data, og hvad dine rettigheder er.

Gode indstillingsmuligheder 

Scooterne kan indstilles til dine individuelle behov, så du opnår den bedste kørestilling og sikkerhed, når du er på farten. Således kan dele af scooteren, som for eksempel styr, sæde og armlæn, indstilles, så du opnår den bedste komfort og ikke bliver så hurtigt træt. Se mere om indstillingerne under de enkelte modeller, hvor du også kan se mere om opladning og batterier.      

Klar til brug 

El-scooterne er klar til brug og findes i 3- og 4-hjulede modeller. Alle er som standard forsynet med:   

  • Kurv   
  • Lys og bremselys 
  • Reflekser 
  • Batterier 
  • Oplader 
  • Justerbart styr 
  • Mulighed for både venstre- og højrehåndsstyring  

Stort tilbehørsprogram  

Som til vore andre produkter som kørestole og plejesenge, tilbyder vi også et bredt tilbehørssortiment til el-scooter og crosser, herunder rollatorholdere, større kurv, punkterfrie dæk, hjul, sikkerhedssele og andre produkter, der giver frihed til at føre et aktivt liv.