Styringer og tilbehør til el-kørestole

Styringer og tilbehør til el-kørestole

Elektriske kørestole har oftest behov for individuelle tilpasninger i form at styring og tilbehør, så den enkelt brugers specifikke behov dækkes. 

Til alle Invacares el-kørestole tilbyder vi et bredt program af tilbehør og forskellige styresystemer, der gør brugeren mere selvhjulpen og hverdagen lettere og mere komfortabel. Forskellige kørestolsbrugere kræver forskellige tilpasninger, og med udgangspunkt i det aktuelle funktionsniveau, finder vi det tilbehør, som lige netop passer til situationen. Flere af Invacares løsninger er modulopbyggede, så de let kan monteres på vores el-kørestole med joystick. 

Hvis der skulle opstå behov, som ikke kan dækkes ved brug af vores standardtilbehør, er vi godkendt af egen fabrik til at udføre tilpasninger udover standardsortimentet. Invacares dygtige konsulenter hjælper dig igennem hele forløbet, og vores udgangspunkt er altid at “alt kan lade sig gøre”, og at bruger eller pårørende skal opleve frihed til et aktivt liv og en forbedret livskvalitet.  

Invacare LiNX styresystem

Styresystemet på en elektrisk kørestol er den elektronik, der styrer og kontrollerer alle kørestolens el-funktioner. LiNX er Invacares unikke styresystem udviklet vores el...

Invacare ACS DX 2 styresystem

Styresystemet på en elektrisk kørestol er den elektronik, som styrer og kontrollerer alle el-funktionerne på kørestolen. Invacare ACS DX 2 er et modulopbygget styresystem til...

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Mange løsninger 

Invacare dækker de fleste behov for tilbehør indenfor disse kategorier: 

  • Opkobling til andre enheder (telefoner, iPads, tablets osv.) 

  • Hagestyringer, hovedstyringer, fodstyringer etc. 

  • Supersensitive joystick-løsninger 

  • Siddestilling og ompolstringer 

  • Designløsninger med fx specialfarver.   

Bariatriske brugere 

Invacares store el-kørestole anvendes til de større brugere, og med disse sikres en god ergonomi og holdbarhed. Vores store tilbehørsprogram sørger også her for, at hjælpemidlet er tilpasset den aktuelle størrelse, og at brugeren føler sig tryg og komfortabel.  

Kompatibilitet på tværs af Invacares produkter  

Vi kan anvende en stor del af vores tilbehørsprogram på tværs af Invacares andre hjælpemidler til ældre og handicappede, hvilket betyder, at fx en nakkepude eller en trykaflastende siddepude fra en Rea kørestol også kan anvendes på vores elektriske kørestole. Denne kompatibilitet giver en let tilpasning, hvor brugeren vil opleve samme gode komfort og siddestilling. 

Du kan læse mere om Invacares mange el-kørestole samt styresystemer og tilbehør i afsnittet El-kørestole.