Stokke, rollatorer & Toilet og bad

Stokke, rollatorer & Toilet og bad

Tekniske hjælpemidler til sikre og komfortable hverdagsrutiner

Selv almindelige hverdagsgøremål kan være en udfordring for ældre personer og personer med funktionsnedsættelse. Simple ting som at tage et bad, gå på toilettet eller bukke sig ned for at samle noget op kan være for krævende for leddene og i visse tilfælde umuligt uden hjælpemidler. Derfor har Invacare udviklet et stort udvalg af tekniske hjælpemidler, der hjælper med de daglige behov for mobilitet, hygiejne og hvile.

Vores sortiment af tekniske mobilitetshjælpemidler omfatter stokke, albuestokke, rollatorer og gangstativer. Alle produkterne er fremstillet af materialer i høj kvalitet og har smarte konstruktionsmæssige egenskaber, der letter mobiliteten for personer, der har brug for ekstra hjælp. Vores mobilitetshjælpemidler tilgodeser både ældre brugere og brugere med handicap i alle aldre.

Invacares løsninger til toilet og bad omfatter en lang række hjælpemidler. Et udvalg af badestole tilgodeser brugere, der har brug for ekstra hjælp i badet. Toiletforhøjere, toiletstole,, bidetløsninger og badetaburetter giver brugeren komfortabel støtte til de daglige bad- og toiletrutiner. Et udvalg af håndgreb sørger for brugerens sikkerhed i badeværelset.

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Invacare tager databeskyttelse alvorligt. Læs venligst vores fortrolighedspolitik for information om, hvordan vi behandler dine data, og hvad dine rettigheder er.
Ved at vælge dette felt bekræfter jeg, at jeg har læst fortrolighedspolitikken, og giver samtykke til, at de oplysninger, jeg har givet, kan bruges af Invacare og dets tilknyttede selskaber for at kontakte mig og bedre forstå mine interesser og bekymringer. *

Et alsidigt sortiment i høj kvalitet af rollatorer, gangstativer, toiletstøtter og øvrige hjælpemidler til toilet, bad og mobilitet

Invacares tekniske mobilitetshjælpemidler er designet, så de kan tilpasses brugerens behov. Vores stokke og albuestokke fås i modeller med henholdsvis fast og justerbar højde, i forskellige farver og med forskellige typer greb. Praktisk tilbehør som stokholdere og håndledsremme sikrer en nem og praktisk placering, så stokkene altid er inden for rækkevidde.

Rollatorerne og gangstativerne fås også i forskellige konfigurationer, som tilgodeser brugere med forskellige støttebehov.

Hjælpemidlerne til toilet og bad er ligeledes konstrueret af kvalitetsmaterialer, og mange af dem kan tilpasses brugerens kropsbygning og -størrelse.

Fælles for Invacare tekniske hjælpemidler til toilet, bad og mobilitet er at produkterne er i højeste kvalitet, samt at disse understøtter øget selvstændighed og skaber øget sikkerhed.