Stokke, rollatorer & Toilet og bad

Stokke, rollatorer & Toilet og bad

Tekniske hjælpemidler til sikre og komfortable hverdagsrutiner

Selv almindelige hverdagsgøremål kan være en udfordring for ældre personer og personer med funktionsnedsættelse. Simple ting som at tage et bad, gå på toilettet eller bukke sig ned for at samle noget op kan være for krævende for leddene og i visse tilfælde umuligt uden hjælpemidler. Derfor har Invacare udviklet et stort udvalg af tekniske hjælpemidler, der hjælper med de daglige behov for mobilitet, hygiejne og hvile.

Vores sortiment af tekniske mobilitetshjælpemidler omfatter stokke, albuestokke, rollatorer og gangstativer. Alle produkterne er fremstillet af materialer i høj kvalitet og har smarte konstruktionsmæssige egenskaber, der letter mobiliteten for personer, der har brug for ekstra hjælp. Vores mobilitetshjælpemidler tilgodeser både ældre brugere og brugere med handicap i alle aldre.

Invacares løsninger til toilet og bad omfatter en lang række hjælpemidler. Et udvalg af badestole tilgodeser brugere, der har brug for ekstra hjælp i badet. Toiletforhøjere, toiletstole,, bidetløsninger og badetaburetter giver brugeren komfortabel støtte til de daglige bad- og toiletrutiner. Et udvalg af håndgreb sørger for brugerens sikkerhed i badeværelset.

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Invacare tager databeskyttelse alvorligt. Læs venligst vores fortrolighedspolitik for information om, hvordan vi behandler dine data, og hvad dine rettigheder er.

Gode indstillingsmuligheder 

Scooterne kan indstilles til dine individuelle behov, så du opnår den bedste kørestilling og sikkerhed, når du er på farten. Således kan dele af scooteren, som for eksempel styr, sæde og armlæn, indstilles, så du opnår den bedste komfort og ikke bliver så hurtigt træt. Se mere om indstillingerne under de enkelte modeller, hvor du også kan se mere om opladning og batterier.      

Klar til brug 

El-scooterne er klar til brug og findes i 3- og 4-hjulede modeller. Alle er som standard forsynet med:   

  • Kurv   
  • Lys og bremselys 
  • Reflekser 
  • Batterier 
  • Oplader 
  • Justerbart styr 
  • Mulighed for både venstre- og højrehåndsstyring  

Stort tilbehørsprogram  

Som til vore andre produkter som kørestole og plejesenge, tilbyder vi også et bredt tilbehørssortiment til el-scooter og crosser, herunder rollatorholdere, større kurv, punkterfrie dæk, hjul, sikkerhedssele og andre produkter, der giver frihed til at føre et aktivt liv.