Medium aktive kørestole

Medium aktive kørestole

Invacare tilbyder flere forskellige medium aktive kørestole som hjælpemiddel til ældre eller handicappede. Det gælder både sammenklappelige kørestole som Rea Spirea4NG og Rea Focus og en sammenklappelig transportkørestol som Action3NG. Alle disse manuelle kørestole har forskellige muligheder for at blive tilpasset den enkelte bruger og dennes behov – og en stor del af tilbehør og reservedele kan anvendes på kryds og tværs. Og er i øvrigt også kompatibelt i stor grad til Invacares komfortkørestole.Som en særlig udgave af Invacares medium aktive kørestole kan vælges kørestole specielt velegnet til bariatriske brugere: Rea Spirea4NG HD og Rea Focus 150. Disse to kørestole er i en vid udstrækning kompatible med Invacares øvrige kørestole.  Derudover tlibyder vi den unikke Action Ampla kørestol der tilbyder en maks. brugervægt på helt op til 300 kg. Ampla er unik i såvel design og funktion, og tilbyde rmange fordele for den aktive, bariatriske kørestolsbruger.

Rea Spirea4 NG

Invacare tilbyder Rea Spirea4NG, der er en alsidig og holdbar sammenklappelig medium aktiv kørestol med mange muligheder for tilpasninger. Rea Spirea4NG er en letvægtskørestol, der...

Action Ampla

Invacare har et af markedets største kørestolssortimenter indenfor manuelle kørestole samt hjælpemidler til ældre og handicappede. Heriblandt den bariatriske kørestol: Invacare...

Kørestol Action3 NG. Kørestol. Manual Kørestol. Transportkørestol. Kørestol Letvægt.

Invacare Action3 NG

Invacare har et af markedets største kørestolssortimenter indenfor manuelle kørestole til ældre og handicappede. Heriblandt en rigtig god og robust transportkørestol: Invacare...

DK Main Focus - FOCUS CV03.jpg - manuel kørestol

Rea Focus

Invacare Rea Focus er en allround mediumaktiv kørestol med de bedste køreegenskaber og utallige muligheder for indstillinger og justeringer af de enkelte dele. Rea Focus er...

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Invacare tager databeskyttelse alvorligt. Læs venligst vores fortrolighedspolitik for information om, hvordan vi behandler dine data, og hvad dine rettigheder er.
Den data, du indtaster, vil blive behandlet af Invacare og dets datterselskaber for at svare på din anmodning. Ved at vælge dette felt bekræfter du, at du har læst Invacares fortrolighedspolitik, som indeholder yderligere oplysninger om, hvordan Invacare behandler dine data, samt hvordan du kan udøve dine eksisterende rettigheder. *

Invacares manuelle kørestole er enkle at indstille til den ønskede siddehøjde, ryghøjde og rygvinkel. Derudover kan stolenes armlæn og benstøtter vælges i flere udgaver. Der er rig mulighed for at vælge forskellige komfortable rygge:  stroprygge med velcro, biangulære rygge, selvjusterende rygge eller faste rygge. Det store udvalg af forskellige siddepuder sikres brugeren den bedste komfort, støtte og siddestilling. De mange muligheder gør Invacares lette kørestole til nogle af de mest solgte kørestole til handicappede og ældre kørestolsbrugere. 

Kørestole til bariatriske brugere 

Som en særlig udgave af Invacares medium aktive kørestole kan vælges kørestole specielt velegnet til bariatriske brugere: Rea Spirea4NG HD og Rea Focus 150. Disse to kørestole er i en vid udstrækning kompatible med Invacares øvrige kørestole. Derudover tlibyder vi den unikke Action Ampla kørestol der tilbyder en maks. brugervægt på helt op til 300 kg. Ampla er unik i såvel design og funktion, og tilbyder mange fordele for den aktive, bariatriske kørestolsbruger.

Enkle at indstille 

Mellemaktiv køretole som Rea Spirea4NG og Rea Focus kan let indstilles til den ønskede siddehøjde, ryghøjde og rygvinkel. Desuden kan stolenes armlæn og benstøtter vælges i flere udgaver, hvilket er med til at sikre, at kørestolen passer til brugeren og dennes behov. Der er rig mulighed for at vælge forskellige komfortable rygge: velcrorygge, biangulære rygge, selvjusterende rygge eller faste rygge. Det store udvalg af forskellige siddepuder sikres brugeren den bedste komfort, støtte og siddestilling. De mange muligheder gør Invacares lette kørestole til nogle af de mest solgte kørestole til handicappede og ældre kørestolsbrugere. De fleste almindelige indstillinger foretages enkelt ved en 5” unbrakonøgle, øvrige indstillinger kan udføres med almindeligt forekommende værktøj. Skubbehåndtagene kan let indstilles i højden uden brug af værktøj for at sikre den rette ergonomi for hjælper eller pårørende. 

Stort tilbehørsprogram 

Der er rigtig mange muligheder for at tilpasse medium aktive kørestole til netop din kørestolsbruger. Ved hjælp af det store udvalg af tilbehør kan vi finde frem til den bedste manuelle kørestol med den optimale komfort og støtte.  
Det brede tilbehørssortiment indeholder bl.a.   

  • forskellige typer rygge  
  • rygpuder og rygslag  
  • kørestolspuder – trykaflastende både i luft og skum  
  • nakkestøtter  
  • hovedstøtter  
  • benstøtter   
  • armlæn  
  • borde 
  • drivhjul  

Hvis du ønsker at vide mere om hjælpemidler til ældre brugere eller kørestole til handicappede, vil du kunne finde inspiration her på hjemmesiden under menuen "Manuelle kørestole".
Til Invacare kørestole/rullestole tilbydes et stort udvalg af siddepuder, herunder både skumpuder og luftpuder, Matrx rygge, Alber hjælpemotorer samt seler og bælter fra Bodypoint (fx y-seler og h-bælter) se mere under afsnittene puder, rygge, madrasser og positionering.