Invacare tilbyder et bredt udvalg af elektriske motorer til kørestole fra vores tyske søsterselskab Alber. 


Alber Twion er en innovativ hjælpemotor, der gør det lettere for brugeren at forcere kantstene og ujævnheder samt køre op og ned ad bakker. Alber Twion er en brugerbetjent hjælpemotor, der køres og kontrolleres ved hjælp af drivringene, på samme måde som et traditionelt drivhjul på en manuel kørestol.

Motoren har et flot diskret design og er monteret i drivhjulene. Twion er monteret på kørestolen med et lille diskret beslag, og brugeren kan således nemt skifte imellem kørestolens standard drivhjul og Twion hjulene.

Oplev mange fordele med Alber Twion:

  • Forebygger skader og overanstrengelser i led og muskler
  • Skaber større frihed og øget tilgængelighed for brugeren
  • Valgfri tophastighed på 6 km/t eller 10 km/t
  • Let at transportere og løfte, da hvert hjul kun vejer 6 kg
  • Lithium-ion-teknologi sikrer lang batterilevetid
  • Unik batterioplader med magnetisk opladningsstik samt automatisk frakobling og lysindikator
  • Unikke opgraderingsfeatures med Mobility Plus App til smartphones
  • Kan monteres på næsten alle manuelle kørestole.

Skab bedre ergonomi med en hjælpemotor til kørestolen

Med en Alber Twion motor monteret på den manuelle kørestol bliver det lettere, mere overskueligt og mere sikkert at køre ud på egen hånd. Twion giver kraftoverskud og aflaster kørestolsbrugeren, hvilket er med til at forebygge skader og overanstrengelser i led og muskler. Endvidere skaber Alber Twion god mulighed for at træne/styrke brugerens mobilitet og kredsløb, fordi muligheden for fysisk aktivitet bibeholdes længst muligt.

Forbind din mobil til Alber Twion

Smartphones er blevet en fast del af vores moderne samfund, og Alber har udviklet en App kompatibel med Twion, kaldet Mobility Plus. App’en er kompatibel med både Apple og Android smartphones og kan downloades gratis. Mobility Plus giver brugeren mulighed for at hente informationer som diagnosticering, service, kørestrækning, kørehastighed, batteristatus etc. Derudover giver Mobility Plus mulighed for at anvende mobiltelefonen til at manøvrere Twion, samt for at oprette personlige køreprofiler og opsamle informationer fra køreture.

Alber Twion skaber friheden til et aktivt liv ligesom vores mange andre hjælpemidler til handicappede. Find evt. mere information om vores mange andre Alber motorer, fx den hurtige Alber E-pilot eller den praktiske trappelift Scalamobil i afsnittet Alber hjælpemotorer. Du kan også finde mere viden om vores manuelle kørestole under afsnittet Manuelle kørestole.

Nem at have med på farten
Nem at have med på farten

Fleksibilitet og lav vægt gør Twion let at transportere og tage med i en alm. Personbil.

Magnetiske ladestik
Magnetiske ladestik

twion oplader via de smarte og let-monterede magnetiske ladestik, der er lette at anvende selv med begrænset håndfunktion.

Twion er let at håndtere
Twion er let at håndtere

De smarte Twion hjul er forsynet med Quick release aksel, så de hurtig og let kan afmonteres/monteres.

Drivhjul
Drivhjul

twion drivhjul leveres i størrelse 24¿ medintegreret Litium-Ion batterier, batteriindikator, tænd/sluk knap og ladestik. Max. brugervægt 120 kg.

Oplader
Oplader

twion oplader via de smarte og let-monterede magnetiske stik. Laderen er forsynet med lysdioder, der viser status på opladningen. Når opladningen er færdig, afbrydes opladningen automatisk.

Monteringsbeslag
Monteringsbeslag

Der kan leveres monteringsbeslag til mange forskellige manuelle kørestole.
Kontakt din lokale Invacare konsulent for yderligere oplysninger.

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Invacare tager databeskyttelse alvorligt. Læs venligst vores fortrolighedspolitik for information om, hvordan vi behandler dine data, og hvad dine rettigheder er.
Ved at vælge dette felt bekræfter jeg, at jeg har læst fortrolighedspolitikken, og giver samtykke til, at de oplysninger, jeg har givet, kan bruges af Invacare og dets tilknyttede selskaber for at kontakte mig og bedre forstå mine interesser og bekymringer. *
Specifikationer & dokumentation
Brochure (1)
Tekniske data
Tekniske data
Hjulstørrelser

Hjulstørrelser

24"

Vægt pr. hjul

Vægt pr. hjul

6.0 kg

Hastighed

Hastighed

6 - 10 km/t

Kørestrækning

Kørestrækning

12 - 20 km

Motorkapacitet

Motorkapacitet

2 x 60 W

Batterikapacitet

Batterikapacitet

37V / 4.5 Ah

Batteritype

Batteritype

Lithium-Ion

Batterivægt

Batterivægt

Integreret i hjulet

Totalvægt

Totalvægt

12 kg

Maks. Brugervægt

Maks. Brugervægt

120 kg

Ordreguide (1)
Brugermanual (1)