Hybridmadrasser

Hybridmadrasser

Invacare tilbyder et bredt sortiment af trykaflastende hjælpemidler til ældre og handicappede borgere, herunder kombinations-/hybridmadrasser. 
Hybridmadrasser er ofte en kombination mellem en skummadras og luftfyldte celler, der giver en effektiv trykaflastning og forebygger tryksår og/eller trykskader.
Hybridmadrasser fungerer med eller uden en pumpe, der flytter luftmængden rundt i madrassens celler. Dette redistribuerer trykket og giver aflastning og repositionering for borgeren.

Invacare hybridmadras - kombinationsmadras InvaSoft™ Hybrid - re-aktiv madras- trykaflastende - Forebygger tryksår - følger liggeflade på plejeseng - Hjælpemilder til ældre og handicappede

InvaSoft Hybrid

Vi tilbyder et bredt udvalg af hjælpemidler til ældre og syge borgere, herunder et velassorteret sortiment af trykaflastende madrasser til anvendelse sammen med plejesenge og...

Invacare hybridmadras - kombinationsmadras- trykaflastende - Softform Premier Active 2RX - forebygger tryksår - Følger liggeflade på plejeseng - Hjælpemilder til ældre og handicappede

Softform Premier Active 2 RX

Vi tilbyder et bredt udvalg af hjælpemidler til ældre og syge borgere, herunder et velassorteret sortiment af trykaflastende madrasser til anvendelse sammen med plejesenge og...

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Invacare tager databeskyttelse alvorligt. Læs venligst vores fortrolighedspolitik for information om, hvordan vi behandler dine data, og hvad dine rettigheder er.
Ved at vælge dette felt bekræfter jeg, at jeg har læst fortrolighedspolitikken, og giver samtykke til, at de oplysninger, jeg har givet, kan bruges af Invacare og dets tilknyttede selskaber for at kontakte mig og bedre forstå mine interesser og bekymringer. *

Hybridmadrasser er oftest opbygget med flere andre egenskaber, der sammen eller hver for sig understøtter den professionelle aflastning og forebygger tryksår/decubitus. Blandt andet kan nævnes:

  • Åndbart betræk evt. med svejsede sømme
  • Særlige hælzoner der beskytter mod tryksår på hælene
  • Anti-Shear lag og materialer
  • Spongiøst lag og luftkanaler der forebygger humiditet og giver bedre betingelser for hudens mikroklima
  • Højkvalitetsskum med høj densitet og elasticitet efter EPUAPs anbefalinger   

Hybridmadrasser er ofte selvjusterende og tilpasser sig automatisk efter kroppens konturer og sørger for effektiv aflastning. Som mange andre hjælpemidler til ældre og handicappede er der også ved hybridmadrasser stor fokus på genanvendelse og lette rengøringsprocedurer. Derfor er vores hybridmadrasser fremstillet af materialer, der tåler vask ved høje temperaturer og kan håndteres på samme måde som for eksempel effektive skummadrasser.

Invacare’s sortiment af hybridmadrasser er tilpasset vores store sortiment af plejesenge og du finder således en hybridmadras, der kan anvendes til de mest gængse bredder i vores sengesortiment. Alle vores madrasser er godkendt efter de gængse standarder og lever således op til hårde krav som blandt andet brandsikkerhed, ligesom de er testet for deres trykaflastende virkning til professionel pleje.

Invacare har et bredt sortiment af tryksårsforebyggende madrasser, herunder trykaflastende topmadrasser, standardmadrasser i koldskum og viskoelastisk skum samt dynamiske vekseltrykmadrasser til borgere med høj risiko for at udvikle tryksår. Søges en specifik type madras til anvendelse i elektriske pleje- eller hospitalssenge, kan du finde vores madrassortiment til tryksårsforebyggelse ved at klikke ind under afsnittet Madrasser i menuen produkter.