Hybridmadrasser

Hybridmadrasser

Invacare tilbyder et bredt sortiment af trykaflastende hjælpemidler til ældre og handicappede borgere, herunder kombinations-/hybridmadrasser. 
Hybridmadrasser er ofte en kombination mellem en skummadras og luftfyldte celler, der giver en effektiv trykaflastning og forebygger tryksår og/eller trykskader.
Hybridmadrasser fungerer med eller uden en pumpe, der flytter luftmængden rundt i madrassens celler. Dette redistribuerer trykket og giver aflastning og repositionering for borgeren.

Invacare hybridmadras - kombinationsmadras InvaSoft™ Hybrid - re-aktiv madras- trykaflastende - Forebygger tryksår - følger liggeflade på plejeseng - Hjælpemilder til ældre og handicappede

InvaSoft Hybrid

Vi tilbyder et bredt udvalg af hjælpemidler til ældre og syge borgere, herunder et velassorteret sortiment af trykaflastende madrasser til anvendelse sammen med plejesenge og...

Invacare hybridmadras - kombinationsmadras- trykaflastende - Softform Premier Active 2RX - forebygger tryksår - Følger liggeflade på plejeseng - Hjælpemilder til ældre og handicappede

Softform Premier Active 2 RX

Vi tilbyder et bredt udvalg af hjælpemidler til ældre og syge borgere, herunder et velassorteret sortiment af trykaflastende madrasser til anvendelse sammen med plejesenge og...

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Invacare tager databeskyttelse alvorligt. Læs venligst vores fortrolighedspolitik for information om, hvordan vi behandler dine data, og hvad dine rettigheder er.

Gode indstillingsmuligheder 

Scooterne kan indstilles til dine individuelle behov, så du opnår den bedste kørestilling og sikkerhed, når du er på farten. Således kan dele af scooteren, som for eksempel styr, sæde og armlæn, indstilles, så du opnår den bedste komfort og ikke bliver så hurtigt træt. Se mere om indstillingerne under de enkelte modeller, hvor du også kan se mere om opladning og batterier.      

Klar til brug 

El-scooterne er klar til brug og findes i 3- og 4-hjulede modeller. Alle er som standard forsynet med:   

  • Kurv   
  • Lys og bremselys 
  • Reflekser 
  • Batterier 
  • Oplader 
  • Justerbart styr 
  • Mulighed for både venstre- og højrehåndsstyring  

Stort tilbehørsprogram  

Som til vore andre produkter som kørestole og plejesenge, tilbyder vi også et bredt tilbehørssortiment til el-scooter og crosser, herunder rollatorholdere, større kurv, punkterfrie dæk, hjul, sikkerhedssele og andre produkter, der giver frihed til at føre et aktivt liv.