Udendørs/Indendørs el-kørestole

Udendørs/Indendørs el-kørestole

Invacare har et stort program af elektriske kørestole, der anvendes som hjælpemidler til handicappede og ældre. Invacares sortiment af elektriske kørestole spænder over flere modeller med forskellige køreegenskaber, herunder forhjuls-, centerhjuls- og baghjulsdrevne kørestole.

En el-kørestol med joystick køres af kørestolsbrugeren selv, eller af en ledsager ved hjælp af en ledsagerstyring. Kørestolene drives af en elektrisk motor, og styringen sker elektronisk. En af de bedste features ved Invacares udendørs/indenførs el-kørestole er deres kompatibilitet med det unikke styresystem LiNX. Det innovative styresystem, der bygger på nogle af de nyeste teknologier, er med til at sikre optimale køreegenskaber og programmeringsmuligheder.

Aviva FX m. Modulite sædesystem

Invacare AVIVA FX er et ideelt valg af el-kørestol til brugeren med et blandet kørselsbehov, indendørs og udendørs, hvor de udendørs køreegenskaber vægtes højt.

AVIVA FX med...

TDX SP2 m. Modulite sædesystem

Invacare TDX SP2 og et ideelt valg af el-kørestol til brugeren med et blandet kørselsbehov, herunder indendørs og udendørs.  TDX SP2 med Modulite, er en elektrisk kørestol, der...

TDX SP2 m. Ultra Low Maxx sædesystem

Invacare TDX SP2 Ultra Low Maxx er en kombination af Invacares centerhjulsdrevne TDX SP2 el-kørestol monteret med Ultra Low Maxx sædesystem. Ultra Low Maxx er unik, hvad angår...

Invacare TDX SP2 Max slædesytem pg LiNX

TDX SP2 m. Max sædesystem

Invacare TDX SP2 Max er udviklet så den lever op til kravene hos store brugere og den er et ideelt valg af elektrisk kørestol til store brugere med et blandet kørselsbehov. TDX SP2...

Storm4

Invacare Storm4 er en el-kørestol med unikke udendørs-køreegenskaber. Storm4 er med et moderne design, en robust konstruktion og gode køreegenskaber skabt til den aktive...

Storm4 X-plore

Invacare Storm4 X-plore er en solid og komfortabel elektrisk kørestol, der tilbyder de bedste køregenskaber i alle former for terræn, og denne Invacare el-kørestol er skabt til...

Storm4 Max

Invacare Storm4 Max er en elektrisk kørestol, som kan anvendes af de større og bariatriske kørestolsbrugere på op til 220 kg. Storm4 Max kan som hjælpemiddel til ældre og...

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Invacare tager databeskyttelse alvorligt. Læs venligst vores fortrolighedspolitik for information om, hvordan vi behandler dine data, og hvad dine rettigheder er.
Ved at vælge dette felt bekræfter jeg, at jeg har læst fortrolighedspolitikken, og giver samtykke til, at de oplysninger, jeg har givet, kan bruges af Invacare og dets tilknyttede selskaber for at kontakte mig og bedre forstå mine interesser og bekymringer. *


Invacares elektriske kørestole sikrer udover teknisk kvalitet i verdensklasse også at kørestolsbrugeren altid kan føle sig tryg - alle Invacares el-kørestole er testet og godkendt iht. gældende standarder for medicinsk udstyr (MDR).

Invacares elektriske kørestolsmodeller i kategorien udendørs/Indendørs el-kørestole:

  • FDX er en forhjulsdreven el-kørestol med fantastiske køreegenskaber og udstyret med G-Trac retningsstabilitetssystem.

  • Storm4 er en baghjulsdreven el-kørestol, som tilgodeser de mest krævende behov for individuel tilpasning og funktionalitet.

  • Storm4 X-Plore er en baghjulsdreven el-kørestol med de bedste køreegenskaber i alle former for terræn, og perfekt stødabsorbering.

  • Storm4 Max er en baghjulsdreven el-kørestol, som med en max. brugervægt på op til 220 kg. også kan anvendes af bariatriske brugere.

  • TDX SP2 er en centerhjulsdreven el-kørestol med kraftfulde motorer, bedst mulige køreegenskaber og manøvredygtighed, og i udviklingen af el-stolen er der lagt vægt på stabilitet og komfort samt individuel konfiguration.

  • TDX SP2 ULM er en centerhjulsdreven el-kørestol med det avancerede sædesystem Ultra Low Maxx, hvis specialdesignede rygenhed følger kroppens naturlige bevægelser, og dermed minimerer risikoen for shear og tryksår.

Komplekse og brugertilpassede el-kørestole

Invacares el-kørestole kan tilpasses individuelt, så de dækker den enkelte brugers behov og ønsker. Samtidigt betyder det også, at den samme kørestolsmodel både kan anvendes som hjælpemiddel til ældre, men også handicappede brugere.
Invacare tilbyder et stort program indenfor tilbehør, som fx nakkestøtter, kropsstøtter, lyspakker mm samt et bredt udvalg af styringer med avanceret teknologi, som giver mulighed for individuel programmering og tilpasning.

De tilhørende sædesystemer tilbyder mange muligheder for individuel tilpasning med fokus på siddestilling, trykaflastende positionering og god ergonomi.

Du kan finde information om Invacares styresystemer i afsnittet Styringer og tilbehør, og læse mere om vores store sortiment af trykaflastende siddepuder, standard kørestolspuder, rygge og positioneringsseler og -bælter i afsnittet Puder, rygge, madrasser og positionering.