Matrx rygge

Matrx rygge

Invacare Matrx rygge er et unikt rygsystem, der let kan monteres på de fleste manuelle kørestole såvel som på el-kørestole. Matrx rygsystem er et meget ergonomisk og fleksibelt rygsystem med mange enkle justeringsmuligheder, så de kan give optimal støtte og samtidig mulighed for et aktivt liv på trods af, at man er kørestolsbruger – ældre eller handicappet. 

Matrx ryggene er fremstillet i et meget let materiale samt i et enkelt og smart design, så det altid vil være brugeren, der ses og er i centrum. Selve rygskallen er helt tynd, stiv og anatomisk formet for at give stabil støtte og ergonomisk siddestilling. Skallen er polstret med let trykaflastende, komfortabelt og blødt skum – flere af ryggene med over-size skum af hensyn til den bedste komfort. Betrækket er åndbart, vandafvisende og vaskbart. Skummet er Ultra-fresh behandlet, hvilket er en antimikrobiel behandling, der sikrer mod vækst af bakterier og støvmider, og heraf følgende lugt og ubehag. Endvidere sikrer Ultra-fresh behandlingen af skummet på Matrx ryggene en bedre holdbarhed og større genbrugsværdi. 

Matrx Elite E2 standard ryg til kørestol

Matrx E2

Invacare tilbyder et varieret sortiment af rygpuder samt faste rygserier til manuelle og elektriske kørestole, blandt andet vores anerkendte Matrx rygserier. Matrx ryggene fås i...

Matrx Elite E2 Dyb - Invacare faste rygge til manuelle og elektriske kørestole - Positionering - siddestilling - komfortabel aflastning af ryg – Hjælpemidler til handicappede og ældre

Matrx E2 Dyb

Invacare tilbyder et stort udvalg af rygpuder samt faste rygserier til elkørestole og manuelle kørestole, blandt andet en smart rygserie fra Matrx. Matrx rygserier tilbydes i...

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Invacare tager databeskyttelse alvorligt. Læs venligst vores fortrolighedspolitik for information om, hvordan vi behandler dine data, og hvad dine rettigheder er.

EPUAP (European Pressure Ulcer Advisory Panel) anbefaler at minimere tryk og shearkræfter som et kritisk forebyggende tiltag, når det gælder forebyggelse af tryksår. Derfor er det fordelagtigt at anvende en trykreducerende madras - også for brugere, som ikke umiddelbart er i risiko for at udvikle tryksår.

Vores højkvalitets skummadrasser yder ultimativ komfort og støtte

Invacares sortiment af skummadrasser dækker forskellige risikokategorier og kan anvendes af borgere med op til høj risiko for at udvikle tryksår.

Essential

Essential Touch er en madras udført i højspecificeret skum, der dækker brugere op til høj risiko for at udvikle tryksår.

Madrassens overflade består af en serie nøglehulskastellerede felter. Felterne bevæger sig individuelt og fordeler på denne måde vægten, så der skabes effektiv trykreduktion, og shearkræfterne reduceres. Denne opskæring optimerer samtidig mikroklimaet for den sengeliggende borger og skaber de bedste betingelser for tryksårsforebyggelse.

Dacapo 

Dacapo madrasprogrammet tilbyder produkter, der passer til voksne brugere, tunge brugere og børn. Sortimentet består af en række madrasser, som alle er udviklet for at tilbyde optimal trykfordeling, reduktion af shear- og friktionskræfter og god mikroklima håndtering.

Invacare Dacapo Excel er en to-lags madras med anatomisk zoneopdelt kastellering af det øverste højelastiske skumlag. Dacapo Excel tilpasser sig kroppens konturer på ekseptionel vis og tillader dermed brugerens krop at synke ned i og blive omsluttet af madrassen, og dermed reduceres trykket mod huden.  

Invacare Dacapo Ecogreen er en bæredygtig madras, som foruden at reducere CO2 udledningen (sammenlignet med andre skummadrasser) tilbyder optimale kliniske egenskaber. Det plantebaserede skum lever op til EPUAPs anbefalinger om højspecificeret skum.

Invacare Dacapo Ampla er udviklet til den tunge bruger. Madrassen er opbygget af højspecificeret skum med en kastelleret overflade, der omfordeler trykket, reducerer shear og friktion og hjælper med at opretholde et sundt mikroklima. Dacapo Ampla kan anvendes af borgere helt op til 350 kg.

Invacare Dacapo Kid er en madras specielt designet til børn. Madrassen tillader kroppens konturer at synke ned, og yder dermed god trykaflastning. Madrassen er udført i højelastisk skum og er meget komfortabel. 

 Alle Invacares skummadrasser fås i forskellige størrelser og er altid forsynet med et strækbart inkontinensbetræk.