Matrx rygge

Matrx rygge

Invacare Matrx rygge er et unikt rygsystem, der let kan monteres på de fleste manuelle kørestole såvel som på el-kørestole. Matrx rygsystem er et meget ergonomisk og fleksibelt rygsystem med mange enkle justeringsmuligheder, så de kan give optimal støtte og samtidig mulighed for et aktivt liv på trods af, at man er kørestolsbruger – ældre eller handicappet. 

Matrx ryggene er fremstillet i et meget let materiale samt i et enkelt og smart design, så det altid vil være brugeren, der ses og er i centrum. Selve rygskallen er helt tynd, stiv og anatomisk formet for at give stabil støtte og ergonomisk siddestilling. Skallen er polstret med let trykaflastende, komfortabelt og blødt skum – flere af ryggene med over-size skum af hensyn til den bedste komfort. Betrækket er åndbart, vandafvisende og vaskbart. Skummet er Ultra-fresh behandlet, hvilket er en antimikrobiel behandling, der sikrer mod vækst af bakterier og støvmider, og heraf følgende lugt og ubehag. Endvidere sikrer Ultra-fresh behandlingen af skummet på Matrx ryggene en bedre holdbarhed og større genbrugsværdi. 

Matrx Elite E2 standard ryg til kørestol

Matrx E2

Invacare tilbyder et varieret sortiment af rygpuder samt faste rygserier til manuelle og elektriske kørestole, blandt andet vores anerkendte Matrx rygserier. Matrx ryggene fås i...

Matrx Elite E2 Dyb - Invacare faste rygge til manuelle og elektriske kørestole - Positionering - siddestilling - komfortabel aflastning af ryg – Hjælpemidler til handicappede og ældre

Matrx E2 Dyb

Invacare tilbyder et stort udvalg af rygpuder samt faste rygserier til elkørestole og manuelle kørestole, blandt andet en smart rygserie fra Matrx. Matrx rygserier tilbydes i...

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Invacare tager databeskyttelse alvorligt. Læs venligst vores fortrolighedspolitik for information om, hvordan vi behandler dine data, og hvad dine rettigheder er.
Den data, du indtaster, vil blive behandlet af Invacare og dets datterselskaber for at svare på din anmodning. Ved at vælge dette felt bekræfter du, at du har læst Invacares fortrolighedspolitik, som indeholder yderligere oplysninger om, hvordan Invacare behandler dine data, samt hvordan du kan udøve dine eksisterende rettigheder. *

Matrx rygsystem kan vælges i flere udformninger og i rigtig mange størrelser både bredder, dybder og højder, for dermed at gøre det muligt at finde netop den ryg, der passer netop din bruger.  

Når Matrx ryggen er monteret i to enkle beslag på kørestolsryggen, kan den nu justeres i højde og dybde samt i horisontal og vertikal vinkel, mens brugeren sidder i kørestolen. 

Matrx rygsystem tilbydes i forskellige udgaver med hver deres fordele;   

  • Matrx E2 
  • Matrx E2 dyb  
  • Matrx Posture Heavy Duty 

Elan nakke- og hovedstøtter: 

Til Matrx ryggene hører en bred serie af komfortable og støttende nakke- og hovedstøtter kaldet Matrx Elan nakke- og hovedstøtter. Se venligst under positionering, hvis du ønsker at vide mere. Med et enkelt beslag kan Elan nakke- og hovedstøtter monteres på selve Matrx ryggen eller med en adapter på Flex3 ryggene på komfortstolene Rea Azalea og Rea Dahlia samt på el-kørestolene. 

På Invacare’s Youtube channel kan der gratis downloades video’er med gode råd vedrørende brug af Matrx rygsystem samt indstilling af Matrx Elan nakke- og hovedstøtter. 

Trykaflastning

Matrx rygsystem anbefales sammen med en positionerende eller trykaflastende kørestolspude – se f.eks. skumpuder som Matrx Libra eller luftpuder som Vicair trykaflastende siddepuder; fx Vicair® Adjuster O2, Vicair® Vector O2 eller Vicair® Active O2. 

Hvis der ønskes flere oplysninger om hjælpemidler til ældre eller handicappede kan der henvises til et stort udvalg af trykaflastende madrasser til behandling og forebyggelse af liggesår, diverse tryksårsforebyggende sædepuder samt Invacare kørestole som Rea Spirea4NG, Rea Focus, Rea Azalea og Rea Dahlia, der alle kan monteres med ovenstående rygtyper.