El-kørestole, el-scootere & hjælpemotorer

El-kørestole, el-scootere & hjælpemotorer

Kør trygt på tur med Invacares el-kørestole, el-scootere og elektriske hjælpemotorer

Ville det ikke være skønt at kunne nå sit bestemmelsessted uden besvær? Det kan du med Invacares serie af el-kørestole, el-scootere og elektriske hjælpemotorer. Disse elektriske produkter er designet til at opfylde mange forskellige behov såvel udendørs som indendørs.
Avanceret teknologi gør vores elektriske hjælpemidler til ældre og handicappede særdeles smarte og intuitive, brugervenlige og komfortable. Fælles for produkterne er deres kraftige og støjsvage motorer og langtidsholdbare batteripakker samt stort fokus på komfort og ergonomi for brugeren. Dertil kan vælges et stort udvalg af tilbehør og ekstraudstyr, der muliggør individuel tilpasning.
Vores store sortiment af el-kørestole, el-scootere og elektriske hjælpemotorer egner sig til både børn og voksne med handicap, seniorbrugere og tunge, bariatriske brugere.

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Invacare tager databeskyttelse alvorligt. Læs venligst vores fortrolighedspolitik for information om, hvordan vi behandler dine data, og hvad dine rettigheder er.
Ved at vælge dette felt bekræfter jeg, at jeg har læst fortrolighedspolitikken, og giver samtykke til, at de oplysninger, jeg har givet, kan bruges af Invacare og dets tilknyttede selskaber for at kontakte mig og bedre forstå mine interesser og bekymringer. *

Avanceret teknologi i Invacares motoriserede kørestole

Den bevægelsesfrihed, du får med Invacare elektriske hjælpemidler, har flere forskellige fordele. Uanset om det er til indendørs eller udendørs brug, kan Invacares serie af elektriske kørestole klare enhver situation. Storm4 Xplore er en stærk udendørs el-kørestol, der har en fremragende ydeevne, også på skråninger og i ujævnt terræn. Den mindre Aviva RX40 giver brugeren en kompakt kørestol, til anvendelse både inde og ude, og som tillige er nem at transportere. Vores alsidige sortiment af udendørs og indendørs motoriserede kørestole gør det nemt for brugeren at skifte mellem inde- og udemiljøer. Det innovative og intelligente styresystem LiNX‌‌ giver en suveræn køreoplevelse og mange muligheder for individuel tilpasning via en intuitiv grænseflade. Systemet omfatter trådløs opkobling og touchskærm, som er brugervenlig selv for brugere med nedsat mobilitet. Vælg‌ mellem forskellige styrebokse, der imødekommer behov hos brugere med forskellige kognitive og mobilitetsmæssige funktionsnedsættelser. Den retningskorrigerende funktion G-trac® "kommunikerer"‌ med LiNX‌-navigationssystemet for at sikre, at stolen følger brugerens anvisninger nøjagtigt.

El-scootere

Vi tilbyder også en serie elscootere, som er ideelle til seniorer og til personer med handicap, som har brug for et pålideligt motoriseret hjælpemiddel. Invacares handicapscootere er designet, så de fungerer lige så godt indendørs som udendørs og giver brugerne et sikkert, komfortabelt og særdeles manøvredygtigt befordringsmiddel. Ergonomisk styr, polstret sæde og god affjedring sikrer brugerens. En kraftfuld motor og et batteri med lang levetid sikrer en behagelig køretur selv i varieret terræn. Vi tilbyder et stort udvalg af el-scootermodeller til mange forskellige brugere, herunder en bariatrisk model, som kan bære en bruger på op til 220 kg.

Alber

Alber er vores serie af hjælpemotorer, som kan forvandle den manuelle kørestole til et elektriske befordringsmiddel. Invacare Aber hjælpemotorer og trappemaskiner skaber øget tilgængelighed for kørestolsbrugeren, og gør det nemmere at komme rundt og opleve mere, også på egen hånd. Bakker, kantstene, ujævnt terræn og trapper kan ofte være uoverkommelige forhindringer for den manuelle kørestolsbruger, men med en Alber hjælpemotor monteret bliver det muligt, at klare sådanne forhindringer. Alber hjælpemotorer sikrer ikke alene frihed, men er også med til, at skåne brugerens led og skuldre og således med til, at forebygge skader.