El-kørestole, el-scootere & hjælpemotorer

El-kørestole, el-scootere & hjælpemotorer

Kør trygt på tur med Invacares el-kørestole, el-scootere og elektriske hjælpemotorer

Ville det ikke være skønt at kunne nå sit bestemmelsessted uden besvær? Det kan du med Invacares serie af el-kørestole, el-scootere og elektriske hjælpemotorer. Disse elektriske produkter er designet til at opfylde mange forskellige behov såvel udendørs som indendørs.
Avanceret teknologi gør vores elektriske hjælpemidler til ældre og handicappede særdeles smarte og intuitive, brugervenlige og komfortable. Fælles for produkterne er deres kraftige og støjsvage motorer og langtidsholdbare batteripakker samt stort fokus på komfort og ergonomi for brugeren. Dertil kan vælges et stort udvalg af tilbehør og ekstraudstyr, der muliggør individuel tilpasning.
Vores store sortiment af el-kørestole, el-scootere og elektriske hjælpemotorer egner sig til både børn og voksne med handicap, seniorbrugere og tunge, bariatriske brugere.

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Invacare tager databeskyttelse alvorligt. Læs venligst vores fortrolighedspolitik for information om, hvordan vi behandler dine data, og hvad dine rettigheder er.

Gode indstillingsmuligheder 

Scooterne kan indstilles til dine individuelle behov, så du opnår den bedste kørestilling og sikkerhed, når du er på farten. Således kan dele af scooteren, som for eksempel styr, sæde og armlæn, indstilles, så du opnår den bedste komfort og ikke bliver så hurtigt træt. Se mere om indstillingerne under de enkelte modeller, hvor du også kan se mere om opladning og batterier.      

Klar til brug 

El-scooterne er klar til brug og findes i 3- og 4-hjulede modeller. Alle er som standard forsynet med:   

  • Kurv   
  • Lys og bremselys 
  • Reflekser 
  • Batterier 
  • Oplader 
  • Justerbart styr 
  • Mulighed for både venstre- og højrehåndsstyring  

Stort tilbehørsprogram  

Som til vore andre produkter som kørestole og plejesenge, tilbyder vi også et bredt tilbehørssortiment til el-scooter og crosser, herunder rollatorholdere, større kurv, punkterfrie dæk, hjul, sikkerhedssele og andre produkter, der giver frihed til at føre et aktivt liv.