Vores Microsites

For at lære mere om vores forskellige produktgrupper har vi designet flere mindre hjemmesider, som vi kalder Microsites. Disse sider fokuserer specifikt på bestemte produkter eller produktgrupper. Nogle af siderne er på engelsk, men langt de fleste er på dansk. Siderne er dog relativt selvinstruerende med mange billeder og videoer, så vi håber, at du kan drage fordel af informationen uanset sproget.

Invacare Docs

Invacare Docs er en dokumentationsplatform, hvor det er let at finde al væsentlig dokumentation vedr. vores produkter. Med blot et par klik kan du hurtigt se, downloade og sende brugervejledninger, servicemanualer, test og certifikater samt brochuremateriale. Siden er optimal for dig der ofte søger efter dokumentation og ikke vil ”forstyrres” af fotos, videoer, nyheder mv.

www.invacaredocs.com

Invacare Rea

Invacare Rea hjemmesiden præsenterer vores unikke komfort kørestole samt tilbehør til disse kørestole.

Invacare komfortkørestole er helt unikke med et utal af funktioner, tilbehør og indstillingsmuligheder, så du altid kan finde lige den komfortstol, der passer til din borger uanset funktionsniveau.

www.invacarerea.com

Invacare Scootere – KØR MED STIL

Når du bliver ældre, mister du ikke din stil; hvis noget, bliver du mere sikker på denne, og du vil have ting, der komplimenterer din personlige stil. Som et resultat heraf kan vores el-scootere tilpasses 100% til dig. Vores brede sortiment af modeller, samt de mange design- og tilbehørsmulighederne sikrer, at vi kan hjælpe dig med at finde den perfekte scooter, der passer til din stil. KØR MED STIL!

www.invacarescooter.com

Invacare Rest

Indholdet på siden Invacare Rest er tilpasset kommunernes sundhedsfaglige personale. Invacare Rest er en informationsside, hvor vi deler vores faglige ekspertise, viden og innovative løsninger inden for områderne trykaflastning, plejesenge og madrasser.

www.invacarerest.com

Invacare LiNX

Find al relevant information om vores unikke Invacare LiNX styresystemer til elektriske kørestole. Invacare LiNX er et innovativt og revolutionerende styresystem. Det modulopbyggede koncept gør, at LiNX kan udbygges og tilpasses efter behov, hvilket gør LiNX både fremtidssikret og genbrugsegnet.

www.invacarelinx.com

Invacare Ultra Low Maxx & TDX SP2

Når der kræves en el-kørestols-løsning lidt ud over det sædvanlig er kombinationen af Invacare TDX SP2, Ultra Low Maxx og LiNX den ultimative løsning. Oplev hvordan revolutionerende teknologi kan sikre den optimale løsning hver gang, selv ved særligt komplekse sager.

www.invacareULM.com

Invacare Oxygen

Oxygen Therapy – Træk vejret i bevægelse! Invacare leverer en lang række innovative ilt-hjælpermidler til anvendelse i private hjem. Herunder produkter både transportable og stationære iltløsninger. På siden kan du læse mere om de enkelte kategorier. Downloade billeder, brochurer og videomateriale.

www.oxygen-therapy.net