SCALAport BE14

Invacare tilbyder, udover flere forskellige hjælpemotorer, også mobile trappelifte til manuelle kørestole. Ved at kombinere den manuelle kørestol med en ergonomisk og mobil trappelift øges kørestolsbrugerens tilgængelighed samtidig med, at der skabes bedre ergonomi og arbejdsmiljø for hjælperen. 

Hver en trappe, selv et enkelt trin, kan være en hindring, når brugeren ikke længere er i stand til selvstændigt at gå på trapper på grund af alderdom eller et handicap. Med den mobile Alber Scalamobil trappelift monteret, kan kørestolen sikkert og ubesværet komme op og ned ad alle former for trapper, og der kræves kun et minimum af kræfter fra hjælperen.

Scalamobil's patenterede klatre-mekanisme giver en behagelig og skånsom overgang mellem trinene. Scalamobil har ergonomiske håndtag, der givet et godt, behageligt og sikkert greb for hjælperen. Derudover har Scalamobil sikkerhedsbremser på alle 4 hjul, hvilket sikrer, at trappemaskinen bremser i god tid, før den når kanten af et trappetrin. Tilsammen giver det både hjælper og kørestolsbruger sikkerhed og komfort. Scalamobil er også yderst skånsom mod trætrapper og tæpper, men er samtidig fremstillet i slidstærke materialer, som sikrer en lang produktlevetid. 

Den sikre, mobile trappelift 

 • Hjælper sikkert og ubesværet kørestolen op og ned ad alle former for trapper
 • Kræver kun et minimum af kræfter for hjælperen
 • Patenteret klatre-mekaniske giver en behagelig og skånsom overgang mellem hvert trin
 • Kraftfulde batterier - klarer op til 300 trin på en enkelt opladning
 • Ergonomiske håndtag, der giver et behageligt og sikkert greb
 • Sikkerhedsbremser på alle 4 hjul
 • Stort og tydeligt display og lettilgængelige knapper'
 • God arbejdsstilling og et godt arbejdsmiljø for hjælperen 
 • Vedligeholdelsesfri Lithium-Ion batteripakke sikrer kraftoverskud og lang batterilevetid
 • Batterilader med automatisk frakobling og indikator for ladestatus
 • Enkel håndtering sikrer, at trappeliften let kan adskilles og transporteres i en personbil
 • Mange monteringsbeslag – kan monteres på langt de fleste manuelle kørestole i Danmark
 • Bred målgruppe - maks. totalvægt på 180 kg. 

Tag Alber Scalamobil med på tur 

Alber Scalamobil kan monteres og anvendes på de fleste manuelle kørestole, der forhandles i Danmark. Friheden til igen at kunne klare trapper, såvel hjemme som ude, bliver hurtigt til en uundværlig del af kørestolen. Med sine kompakte og lette komponenter er Scalamobil trappeliften let at afmontere og adskille i mindre dele, så den kan transporteres i enhver bil og tages med på ture.     

Scalamobil trappemaskinen skaber øget tilgængelighed og ligesom Invacares andre hjælpemidler til ældre og handicappede, sikrer dette mulighed for flere oplevelser for kørestolsbrugeren. Hos Invacare mener vi, at alle skal have friheden til et aktivt liv, og dette afspejles i vores udvalg af produkter. Lad dig inspirere blandt vores mange hjælpemidler, ex vores andre Alber hjælpemotorer til kørestole, herunder den kvikke e-pilot i afsnittet Alber hjælpemotorer. Du kan også finde mere information om vores manuelle kørestole, såvel aktive kørestole som komfortkørestole, under afsnittet Manuelle kørestole.  

scalamobil klar til transport
scalamobil klar til transport

Fleksibilitet og lav vægt gør scalamobil let at transportere og tage med i en alm. Personbil.

Ergonomiske håndtag
Ergonomiske håndtag

scalamobil er udstyret med håndtag, der er ergonomisk udformet, giver et godt greb og mange mulige positionering af hænderne. Håndtaget kan justeres i højde, bredde og forskydes til siden.

Display
Display

Et stort tydeligt display giver brugeren et godt overblik over funktioner og kørselsretning.

Batteri
Batteri

På scalamobil er det let adgang til batteriet og det kan hurtig og let kan tages og ombyttes. Batteriet kan lades både når det er monteret i scalamobil og når det er demonteret.

Bremsehjul
Bremsehjul

scalamobil er forsynes med 4 bremsehjul, der bremser scalamobil automatisk, når man når til kanten på et trappestrin.

Oplader
Oplader

scalamobil opladeren er lille og let, så den nemt kan tages med.
Laderen er forsynet med lysdioder, der viser status på opladningen.