Invacare tilbyder udover flere forskellige hjælpemotorer, også vores velkendte trappemaskine Alber Scalamobil S35 - en praktisk trappelift til manuelle kørestole. I samme serie af mobile trappelifte tilbyder Invacare Alber Scalacombi S36. 

Scalacombi har, i modsætning til Scalamobil, et integreret flip-up sæde, ryg og hovedstøtte. Scalacombi anvendes typisk af ældre brugere, som ikke har brug for at sidde i en kørestol, men som har brug for hjælp til at komme op og ned ad trapper. 

Scalacombi er enkel at håndtere samt nem at transportere. Den kompakte trappelift er ideel til brug ved trange pladsforhold, smalle trapper, vinkeltrapper og lignende. 


Hver en trappe, selv et enkelt trin, kan være en hindring, når borgere ikke længere er i stand til selvstændigt at gå på trapper. Med den mobile Alber Scalacombi kan den ældre eller syge borger sikkert og ubesværet komme op og ned ad alle former for trapper, og der kræves kun et minimum af kræfter fra hjælperen. 

Den enkle og mobile trappelift 

 • Ingen behov for monteringsbeslag og særlige indstillinger
 • Hjælper sikkert og ubesværet borgeren op og ned ad alle former for trapper 
 • Fungerer på alle slags underlag – træ, klinker, sten, metal og tæpper!
 • Kræver kun et minimum af kræfter for hjælperen 
 • Patenteret klatre-mekaniske giver en behagelig og skånsom overgang mellem hvert trin
 • Kraftfulde batterier - klarer op til 300 trin på en enkelt opladning 
 • Ergonomiske håndtag, der giver et behageligt og sikkert greb
 • Stort og tydeligt display og lettilgængelige knapper 
 • God arbejdsstilling og et godt arbejdsmiljø for hjælperen 
 • Enkel håndtering sikrer, at trappeliften let kan adskilles og transporteres 
 • Bred målgruppe - maks. brugervægt 140 kg.  

Det enkle og sikre valg for både borger og hjælper 

Scalacombi's patenterede klatre-mekanisme giver en så behagelig og skånsom overgang som muligt mellem trinene. Scalacombi har ergonomiske håndtag, der givet et godt, behageligt og sikkert greb for hjælperen. Derudover har Scalacombi bremser på de styrende hjul, hvilket sikrer, at trappemaskinen bremser i god tid, før den når kanten af et trappetrin. Tilsammen giver dette hjælper og borger en tryg, sikker og komfortabel forflytning op og ned ad trapper. 


Scalacombi kan anvendes på alle slags underlag – træ, klinker, sten, metal og tæpper, og er yderst skånsom mod sarte underlag. Samtidig er maskinen fremstillet i slidstærke materialer, som sikrer en lang produktlevetid. De stærke batterier klarer op til 300 trin på en enkelt opladning.  Således skaber den unikke, mobile Scalacombi trappelift bedre muligheder og øget tilgængelighed for borgere med nedsat gangfunktion. 

Invacare er verdens største leverandør af hjælpemidler til ældre og handicappede. Vi har et bredt produktsortiment, der kan dække ethvert behov. Alle vores hjælpemidler er udviklet således, at brugeren får optimal mulighed for friheden til et aktivt liv. Lad dig inspirere blandt vores mange hjælpemidler, ex vores andre Alber hjælpemotorer til kørestole, herunder smarte Alber Twion eller den kompakte Alber e-fix under afsnittet Alber hjælpemotorer.

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Specifikationer & dokumentation
Brochure (1)
Tekniske data
Tekniske data
Hastighed

Hastighed

18 trin/min

Kørestrækning

Kørestrækning

op til 300 trin

Motorkapacitet

Motorkapacitet

176 W

Maks. højde på forhindringer

Maks. højde på forhindringer

20 cm

Trin pr. minut

Trin pr. minut

18

Maks. antal trin

Maks. antal trin

300

Batterikapacitet

Batterikapacitet

24 V / 3.4 Ah

Batteritype

Batteritype

Lead-Gel

Batterivægt

Batterivægt

2.7 kg

Trinhøjde

Trinhøjde

25 cm

Totalvægt

Totalvægt

28 kg

Maks. Brugervægt

Maks. Brugervægt

140 kg

Ordreguide (1)
Brugermanual (1)