Vi glæder os til at se jer på Health & Rehab messen

Nyhed

Vi glæder os til at se jer på Health & Rehab messen

Fra d. 16. til 18. november 2021 står vi klar til at tage imod dig og dine kollegaer i Bella Centret i København. Vi vil være klar med mange nye produkter og produktpræsentationer på vores stand hen over de 3 dage.
Messe 2018

Efter en alt for lang periode, hvor vi mest har kunne se hinanden online, så trænger vi nu mere end nogensinde før til at komme på Health & Rehab messen.
Sidste messe var i maj 2018, og hos Invacare har vi haft travlt siden. Vi har bl.a. arbejdet målrettet på at videreudvikle og forfine vores sortiment ud fra de ønsker og tilbagemeldinger, vi får fra kunder og samarbejdspartnere. Siden vi sidste gang var sammen i Bella Centret, har vi bl.a. lanceret følgende produkter:

E-motion DuoDrive

Brugerbetjent hjælpemotor med kontrolenhed og cruise mode funktion for øget frihed. Kan anvendes både indendørs og udendørs og har forskellige køreprofiler, der kan tilpasses brugerens behov. Læs mere her.

Alber E-motion DuoDrive hjælpemotor til manuelle kørestole, undgå skader, opnå bedre ergonomi
Kompas sammenklappelig el-kørestole

Invacare Kompas 

Sammenklappelig og let elektrisk kørestol, som kan tages med alle steder.  Kompas kombinerer friheden og overskuddet ved at have en elektrisk kørestol med den fleksibilitet, der kendes fra en manuel kørestol. Læs mere her.

InvaSoft Hybrid

Reaktiv hybridmadras, der kombinerer innovative teknologier og forskellige materialer med henblik på at skabe optimal trykredistribution, minimere shear og sikre et godt mikroklima for huden. Læs mere her.

InvaSoft
PicoGreen badebænk

Pico Green

Miljøvenlig badebænk med unikke antibakterielle egenskaber. Den enkle badetaburet er med til at skabe et sikkert miljø på badeværelse eller toilet. Læs mere her.

NordBed Kid

Fantastisk og sikker barneseng med mange konfigurationsmuligheder. Nordbed Kid lever op til den skærpede sikkerhedsstandard EN 50637:2017. Læs mere her.

NordBed Kid barneseng, ekstra sikker
Matrx E2 rygge

Matrx E2 rygge

Opgradering af den populære Matrx rygserie med mange nye forbedringer, herunder mere komfortabel skumpolstring, der sikrer optimalt mikroklima og bedre trykaflastning af brugerens ryg samt et lettere design af rygskallen. Læs mere her. 

Alber E-motion M25

Opgraderet model af en af vores meget populære og anvendte hjælpemotorer fra Alber. Forebygger skader og hjælper med til, at kørestolsbrugeren ikke overanstrenger skuldre, arme og håndled, men i stedet træner og styrker dem. Læs mere her.

Alber e-motion hjælpemotor til manuelle kørestole
NordBed Ultra plejeseng til demente

Nordbed Ultra og Optimo

Unikke plejesenge med design og funktioner tilpasset de nordiske lande samt det nye innovative ErgoMove system på liggefladen. NordBed serie tilbyder også en plejseng særligt udviklet til demente borgere. Læs mere her. 

Action Ampla

Prisvindende XXL kørestol. Unik, foldbar fastrammekørestol, der klarer en brugervægt op til 300 kg. samt tilgodeser den bariatriske brugers ønsker til et aktivt liv. Læs mere her.

Action Ampla XXL kørestol
Essential Touch madras

Essential Touch

Trykaflastende skummadras, hvor overfladen består af en serie nøglehulsopskårede felter. Felterne bevæger sig individuelt og fordeler dermed vægten, så der skabes effektiv trykredistribution, og shear samt friktion reduceres. Læs mere her.

Aviva RX

Smal og kompakt baghjulsdrevet el-kørestol med masser af smarte detaljer og nyttige egenskaber, herunder et forbedret affjedringssystem med fokus på kontrol, køreegenskaber og komfort. Læs mere her

Aviva RX el-kørestol
Dolomite gloss

Dolomite Gloss

Elegant, utrolig let og krydsfoldbar rollator udført i et nytænkende design, som har både stil, god ergonomi og fremragende funktionalitet. Læs mere her.

Küschall 2.0

En ny verden af manuelle, højaktive kørestole fra Küschall. De nye Küschall 2.0 byder på uforlignelig styrke, elegance, ikonisk design, forbedret ergonomi og de bedste køreegenskaber. Læs mer her.

Küschall K-series 2.0
Soft Tilt 2.0

Soft Tilt 2.0

Tilbehør til repositionering og aflastning i Invacares plejesenge. Ny forbedret version, der bl.a. sikrer, at Soft Tilt 2 passer på alle vores plejesengsmodeller inkl. de nye NordBed senge. Læs mer her.

Alber Smoov

Hjælpemotoren til kørestolsbrugeren, som har en aktiv hverdag. Den lille og diskrete hjælpemotor aflaster skuldre samt arme. Giver stor fleksibilitet og øget overskud samtidigt med, at hjælpemotoren gør ujævnheder og bakker mindre udfordrende. Læs mere her.

Alber Smoov hjælpemotor
Softform Premier active RX 2

Softform Premier Active 2 RX

Aktiv redistribuering af trykket for borgere med høj og ekstra høj risiko for at udvikle tryksår. Komfortabel hybridmadras med pumpe. Læs mere her.

Ocean Ergo badestole

Bredt sortiment af badestole med nyudviklet, ergonomisk sæde og et sædekip med glidende balancepunkt, som vi ellers kun kender det fra komfortkørestolene. Læs mere her.

Ocean ergo badestol i vandfald
Birdie Evo forflytning

Birdie EVO

Videreudvikling af vores populære personløftere. En allround og sikker personløfter, der kan anvendes til de fleste typer af forflytninger. Læs mere her. 

OptiSlings sejlprogram

Nyt sejlprogram. Sejlene findes i 15 forskellige modeller, i op til 6 størrelser og i 3 forskellige materialevarianter og sikrer, at du altid kan finde det sejl, der passer til netop din forflytning. Læs mere her. 

Birdie Evo forflytning
SoftCloud

Soft Cloud

Serie af dynamiske madrasser til borgere i højrisko eller med eksisterende trykskader på vævet. Designet med henblik på at skabe en repositionerings-rytme, der ligner det naturlige og spontane bevægemønster, dermed opnås en behagelig og effektiv redistribuering af trykket. Læs mere her.

Som I ser, så er listen lang, og derudover har vi også forbedret funktioner og features på flere af vores andre hjælpemidler til ældre og handicappede, som ex opgradering af vores Vicair sortiment til det vaskbar O2 system. 

Selvom Invacare vanen tro har en relativt stor stand i Bella Centret, får vi ikke plads til at have det hele med. Men vi vil gøre vores bedste, så du og dine kollegaer kan komme og se, mærke og afprøve de nye produkter.

Vi ses på stand C4-031

Igen i år indtager vi Health & Rehab messen med fuld styrke. Hele vores salgsteam står klar til at tage imod alle dagene, og vi ser frem til, at I kigger forbi standen.

Så kig forbi stand C4-031 i hal C, så byder vi på en forfriskning og en præsentation af de mange nyheder. Hver morgen kl. 9:00 er der en lækker morgenbasse til de første besøgende på vores stand, og hvem ved, måske er det en fordel at være den første, der deltager i dagens stand-konkurrence…

Vi glæder os til at tage godt imod dig og dine kollegaer på vores stand C4-031 … lige der, hvor du plejer at finde os 

Husk at det er gratis at besøge messen – du kan registrere dig her.

Vi ses!