Nye plejesenge med fokus på ergonomi og let håndtering

Nyhed
1. september 2020

Nye plejesenge med fokus på ergonomi og let håndtering

Invacare Nordbed er en ny serie af plejesenge. Nordbed serien består af 4 elektriske plejesenge: Nordbed Optimo 90, Nordbed Optimo Bred (2 bredder) og Nordbed Ultra. Med Nordbed serien har Invacare samlet den viden og de behov sammen som markedet har givet udtryk for, og udviklet nye løsninger, der er implementeret i vores serie af NordBed standard plejesenge. Løsninger, der forbedrer komfort og inddrager omsorg, som medvirker positivt til tryksårsforebyggelsen og som bidrager til et optimalt arbejdsmiljø.
Nordbed plejeseng, sengeliggende ældre dame, selfie med søn. Elektrisk plejeseng med ErgoMove

Vi lancerer en ny serie af plejesenge til ældre og handicappede, der med udgangspunkt i antropometriske studier og flere interne analyser har fået flere funktioner der giver et bedre arbejdsmiljø, mulighed for bedre omsorg og pleje, tryksårsforebyggelse og masser af komfort for borgerne. Den nye serie af plejesenge hedder Nordbed, da produkterne er tilpasset til de Nordiske og danske krav til en god plejeseng.

Nordbed serien består af 3 elektriske plejesenge. Klik på modelnavnet, for at læse mere om sengene:

Alle Nordbed leveres med ErgoMove som standard

Nordbed plejeseng, elektrisk indstillelig seng med motor, Nordmed med Ergomove

ErgoMove er navnet på liggefladens bevægemønster – et navn der er opstået, fordi der i forbindelse med fastlæggelsen af bevægemønstret, er lagt meget stor vægt på ergonomi for både borger og personale. Udviklingen af ErgoMove har således taget udgangspunkt i studier:

  • om befolkningens fysiske udvikling i højde og drøjde

  • om tryk, shear og friktion

  • om optimale mobilitetsforhold

  • om ergonomi og arbejdsmiljø

ErgoMove teknologien sikrer at borgeren komfortabelt bringes fra den liggende til en aktiv siddende position, samtidig med at shear, friktion og tryk reduceres. Den aktive siddeposition tilbyder borgeren en mere opret stilling, der frigør overkroppen og begunstiger vejrtrækningen. En aktiv siddeposition giver overblik og bedre mulighed for social kontakt samtidig med, at borgerens mulighed for at spise, drikke og læse forbedres.

Se i denne video hvordan ErgoMove fungerer:

Enklere håndtering og bedre arbejdsmiljø med NordBed plejesenge

Nordbed plejeseng, adskilt på understel, smart elektrisk indstillelig seng

En stor del af Invacare’s plejesenge leveres hos borgere i hele landet, til forskellige boliger i forskellige etageniveauer. Det kan give arbejdsmiljømæssige udfordringer, når sengen fx skal bringes op ad trapper eller lignende. Derfor kan NordBed sengene adskilles i dele der vejer max. 20 kg., så man tilgodeser en lettere håndtering. Skal du transportere tilbehøret, kan sengegavle, sengeheste og galge placeres på understellet og køres på denne sammen med den adskilte liggeflade.

Kombiner Nordbed med Soft Tilt 2.0

Den nyeste version af Soft Tilt er selvfølgelig kompatibel med vores Nordbed plejesenge - læs mere her. 

Soft Tilt monteret på Nordbed Plejeseng