";

Invacare Kompas er en let, kompakt og praktisk sammenklappelig el-kørestol i kategorien Indendørs/udendørs el-kørestole. Denne smarte el-kørestol med joystick er let og enkel, og den kan anvendes som hjælpemiddel til ældre og handicappede brugere, der ønsker en aktiv og selvstændig hverdag. Kompas er egnet både til indendørs brug og til kørsel udendørs på relativt vandret og plant underlag. Kompas kombinerer friheden og overskuddet ved at have en elektrisk kørestol med den fleksibilitet, der kendes fra en manuel kørestol.

Kompas er overskuelig og nem at betjene. Styreboksen er designet med få store, tydelige og letforståelige knapper, samt batteriindikator og hastighedsregulator.

Sammenklappelig el-kørestol - let at have med på farten

Den sammenklappelige Kompas er forsynet med en 1-trins foldemekaniske, der er enkel og ubesværet at betjene, og som gør det hurtigt og let at folde el-kørestolen ud og klappe den sammen igen, med et minimum brug af kræfter. Sikkerhedslåsen aktiveres med den ene hånd samtidig med, at Kompas foldes sammen med den anden hånd. Når Kompas er klappet sammen, fylder den ikke mere end en sammenklappelig manuel kørestol.


Kompas er en letvægtskørestol. Det kompakte og smarte design i kombination med en vægt på under 21 kg, gør det muligt at transportere Kompas i bagagerummet på en almindelig personbil. Det giver frihed til at tage Kompas med på ture, på besøg hos familie og venner, i sommerhuset eller på ferie.

Brugervenligt design

Kompas er forsynet med en styreboks, der er let at forstå, overskue og betjene. Styreboksen har store tydelige knapper og batteriindikator, der viser den resterende batterikapacitet. Så snart man har tændt for styreboksen, er el-kørestolen klar til at køre. Ønsker man at køre indenfor på trang plads, er det muligt at justere hastigheden ned, hvilket giver øget sikkerhed og overskud, da man dermed kun skal koncentrere sig om at manøvrere el-stolen. Når man derimod ønsker at køre udenfor igen, er det nemt at justere hastigheden op. 


Når Kompas skal oplades, sker det via ladestikket, som er placeret lettilgængeligt forrest på styreboksen.  Til opbevaring af personlige ejendele eller mindre indkøb, er der bag på kørestolens ryg placeret en lomme og under sædet en aftagelig nylonkurv.

En god siddestilling

Invacare har altid fokus på, at kørestolsbrugeren kan opnå en komfortabel og korrekt siddestilling i vores kørestole. For at anvende en let og sammenklappelig el-kørestol som Kompas, kræves en relativ god kropskontrol og balance i overkroppen. For at sikre god ergonomi, støtte og komfort for brugeren, kan armlænene justeres i højde, dybde og bredde. Stropryggen kan ligeledes justeres i to forskellige vinkler og tilpasses efter fysiske behov og ønsker. Kørestolspuden medfølger som standard og har betræk i samme enkle og elegante design som ryggen.

Li-ion batteri med lang levetid

Kompas er forsynet med et Li-ion batteri, der sikrer en lang levetid med god effekt. Batteriet er sikret med en snaplås, så det sidder solidt og sikkert under kørsel, men hurtigt kan tages af, når el-kørestolen skal transporters. Li-ion batteriboksen er forsynet med batteriindikator og ladestik, og batteriet kan lades op og vise batteristatus, også uden at batteriboksen er monteret på kørestolen. Batteriet er certificeret efter luftfartsselskabernes anvisninger, hvilket gør det muligt at tage Kompas med på flyrejsen, næste gang I skal på ferie.

Testet og godkendt

Invacare Kompas el-kørestol er, ligesom Invacares øvrige hjælpemidler til handicappede og ældre borgere, testet og godkendt iht. gældende standarder. 


Kompas er ikke beregnet til anvendelse som bilsæde under transport og er ikke forsynet med nakkestøtte. Ved transport i bil eller bus skal man som bruger forflytte sig over på køretøjets sæde og anvende den her monterede sele.    


Hvis du vil se mere information om vores sortiment af tilbehør, som fx trykaflastende siddepuder, rygpuder, positioneringsseler fra Bodypoint, hovedstøtter mv., kan du finde dette i afsnittet: Puder, rygge, madrasser og positionering i menuen produkter. 


Udover Kompas tilbyder vi et bredt sortiment af elektriske kørestole, herunder såvel mindre og kompakte el-kørestole samt større og mere robuste kørestole til bariatriske kørestolsbrugere. Du kan finde mere information om alle Invacares elektriske kørestole under menuen produkter.  


Vil du høre om el-kørestole priser, er du velkommen til at kontakte din lokale Invacare konsulent, som kan rådgive dig herom.

Sammenklappelig og kompakt
Sammenklappelig og kompakt

Kompas fylder ikke meget og kan transporteres i bagagerummet på en personbil.

Batteriboks
Batteriboks

Li-Ion batteri, der hurtig og let kan tages af ifm. transport.

Opbevaring
Opbevaring

Bag på ryggen er placeret en praktisklomme til opbevaring af indkøb eller personlige ejendele.

Styreboks
Styreboks

Overskuelig og let at betjene. Styreboksen har store tydelige knapper og batteriindikator der viser den resterende batterikapacitet. Kan justeres efter ønsker og behov.

Opbevaringskurv
Opbevaringskurv

Under sædet findes en kurv i nylon til opbevaring af ejendele under kørsel.

Antitiphjul
Antitiphjul

Giver ekstra sikkerhed og minimerer risiko for at tippe bagover.

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Invacare tager databeskyttelse alvorligt. Læs venligst vores fortrolighedspolitik for information om, hvordan vi behandler dine data, og hvad dine rettigheder er.
Specifikationer & dokumentation
Brochure (1)
Tekniske data
Tekniske data
Sædebredde

Sædebredde

460 mm

Rygbredde

Rygbredde

400 mm

Sædedybde

Sædedybde

420 mm

Sædehøjde

Sædehøjde

520 mm

Højde, gulv til sæde

Højde, gulv til sæde

520 mm

Ryghøjde

Ryghøjde

400 mm

Armlænshøjde

Armlænshøjde

220 / 245 mm

Længde på benstøtte

Længde på benstøtte

220 mm

Sædekip

Sædekip

Rygvinkel

Rygvinkel

12° / 17°

Totalhøjde

Totalhøjde

950 - 1000 mm

Totallængde inkl. benstøtte

Totallængde inkl. benstøtte

970 mm

Totallængde uden benstøtte

Totallængde uden benstøtte

810 mm

Bredde på kørestolsbase

Bredde på kørestolsbase

590 mm

Totallængde

Totallængde

970 mm

Tom vægt

Tom vægt

23 kg (Inkl. batteri)

Tungeste del

Tungeste del

20,9 kg

Maks. brugervægt

Maks. brugervægt

115 kg

Batterikapacitet

Batterikapacitet

24V / 11.4 Ah

Vendediameter

Vendediameter

825 mm

Maks. højde på forhindringer

Maks. højde på forhindringer

5 cm

Frihøjde

Frihøjde

3 cm

Maks. hælding

Maks. hælding

Motorkapacitet

Motorkapacitet

70W

Batteritype

Batteritype

Lithium Ion

Hastighed

Hastighed

6 km/t

Kørestrækning

Kørestrækning

11 km

Totalvægt

Totalvægt

23 kg

Farve

Farve

Grå

Farve på kåbe/skjold

Farve på kåbe/skjold

Sort

Polstring

Polstring

Grå/sort

Ordreguide (1)
Brugermanual (1)
Test & certifikat (1)