Softform Premier Active 2 RX

Vi tilbyder et bredt udvalg af hjælpemidler til ældre og syge borgere, herunder et velassorteret sortiment af trykaflastende madrasser til anvendelse sammen med plejesenge og hospitalssenge.

Invacare Softform Premier Active 2 RX
er en trykaflastende hybridmadras, der anvendes til redistribuering af trykket til borgere med risiko for at udvikle sår som følge af tryk eller tryk og shear i kombination.

Hos Invacare er vi specialister på området for forebyggelse af liggesår og tryksår, og vi forstår at sætte borgeren i centrum, når det kommer til trykaflastning og komfort.

Premier Active 2 RX tilbyder veldokumenteret redistribuering af trykket ved hjælp af en kombination af opskåret højkvalitetsskum sammen med alternerende luftceller. De alternerende celler kan aktiveres efter behov. Kombinationen betyder, at madrassen med stor fordel kan anvendes til alle risikogrupper.

En unik opbygning til glæde og gavn for borgeren

Premier Active 2 RX er en todelt kombinationsmadras, der består af 2 forskellige typer skum. Nederst en skumramme udført i stabilt koldskum. I denne ramme er placeret en skumkerne, som er udført i fincellet kvalitetsskum. Denne skumkerne er opskåret i en fleksibel ”nøglehuls” form, for at tilsikre, at trykket redistribueres effektivt. Størrelsen på de nøglehulsformerede skumtern er tilpasset kroppens behov for trykaflastning. Således har disse størst overflade på midten af madrassen, hvor kroppen er tungest, og mindst overflade ved fødder, hæle og lægge samt i hovedenden.

Denne specielle opskæring understøtter komfortoplevelsen i både ryg- og sideliggende position samt i siddende position samtidig med at forflytning ved egen hjælp understøttes.

Reaktiv madras til forebyggelse af sår

Den modulopbyggede Softform Premier Active 2 RX understøtter på bedste vis borgerens behov for omsorg, pleje og behandling, uanset hvilken risikogruppe borgeren befinder sig i:

 • Trykaflastende hybridmadras – kombinerer alternerende luft med opskåret skum
 • Skift fra en reaktiv til en aktiv madras på et øjeblik
 • Glidesystemet mellem skum og luftceller udligner shear og friktionskræfter
 • Opskåret skum for maksimal komfort, fleksibilitet og redistribuering af tryk
 • Bøjleformede luftceller tillader ergonomisk nedsynkning i madrassen
 • Alternerede funktion til behandling af tryksår samt til brug ved smertelindring
 • Intuitiv og lydsvag RX-pumpe uden behov for årligt eftersyn
 • Mulighed for forskellige madrasstørrelser
 • Høj brugerkomfort for den sengeliggende borger
 • Klinisk dokumenteret trykaflastende effekt
 • Modulopbygget madrassystem for optimal driftsøkonomi
 • Strækbart inkontinensbetræk med svejsede samlinger
 • Rengøringsvenlig - madrasbetrækket kan vaskes ved op til 80 gr.
 • Egnet til bariatriske borgere - maks. brugervægt på op til 247,6 kg. 

Åndbart inkontinens madrasbetræk

Softform Premier Active 2 RX leveres med slidstærkt inkontinensbetræk, der er strækbart i begge retninger samt hud- og allergivenligt. På trods af, at væsker som bl.a. blod og urin, ikke kan trænge igennem, er betrækket stadig åndbart og dermed komfortabelt for borgeren at ligge på. Betrækket tilpasser sig madrassens overflade, og tillader borgeren at synke ned i madrassen for optimal trykfordeling. Madrassens opbygning i kombination med betrækket tilsikrer endvidere borgeren mulighed for at forflytte sig, henholdsvis stige ind og ud af plejesengen.

Madrasbetrækket har svejste sømme og er forsynet med en højkvalitets lynlås på alle 4 sider. Softform Premier Active 2 RX er endvidere forsynet med 2 solide bærehåndtag til brug for håndtering af madrassen.
Det slidstærke betræk kan vaskes ved op til 80 gr. og tåler tørretumbling.

Hvilken madras skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilken antidecubitus madras du bør anvende til din borger, så anbefaler vi, at du kontakter din lokale Invacare konsulent. Vores konsulenter er specialister på området og kan altid vejlede dig med flere kvalificerede bud på hjælpemidler, der kan aflaste, støtte og redistribuere trykket for den sengeliggende borger. Invacares konsulenter kan ligeledes vejlede dig omkring risikoscoring før endeligt madrasvalg samt oplyse dig om, hvordan vores trykaflastende madrasser bedst anvendes i kombination med en elektrisk seng.

Invacare tilbyder udover vores trykaflastende Invacare Softform madrasser også vores Dacapo madrasser i skum, vores statiske Vicair luftmadrasser, vekseltryksmadrasser samt trykaflastende topmadrasser. Du finder vores fulde sortiment af madrasser til tryksårsforebyggelse, ved at klikke ind under afsnittet madrasser.


Brochure (1)

Orderform (1)

Brugermanualer (2)

Test & certifikater (1)