Tak for sidst!

Nyhed

Tak for sidst!

Så er vi hjemme igen efter tre fantastiske dage på Health & Rehab messen i Bella Centeret. En fantastisk messe med flere tusinde besøgende. Vi takker alle jer, der kiggede forbi vores stand!
Messe gruppe foto

Så er vi hjemme igen efter tre fantastiske dage på Health & Rehab messen i Bella Centeret. En fantastisk messe med flere tusinde besøgende.

Det var en stor fornøjelse at hilse på så mange af vores kunder og samarbejdspartnere over de tre dage. Vi er meget glade for den store interesse, I viste os og vores mange nye produkter. Nedenfor har vi samlet info med links til en række af de udstillede produkter: 

Alber E-motion DuoDrive hjælpemotor til manuelle kørestole, undgå skader, opnå bedre ergonomi

E-motion DuoDrive

Brugerbetjent hjælpemotor med kontrolenhed og cruise mode funktion for øget frihed. Kan anvendes både indendørs og udendørs og har forskellige køreprofiler, der kan tilpasses brugerens behov. Læs mere her.

AVIVA FX

Vores nyeste el-kørestol, som bliver officielt lanceret i starten af 2022 her i Danmark.
AVIVA FX er en ny forhjulsdrevet el-kørestol i et flot og funktionelt design. Mulighederne er mange, både ift. farver og stil, men også tekniske features. Aviva FX kan tilpasses brugerens ønsker og behov, så det perfekte match opnås.  AVIVA FX er endvidere udstyret med et innovativt affjedringssystem, der giver fremragende køreegenskaber. Læs mere her

Aviva FX el-kørestol, forhjulsdrevet
Kompas sammenklappelig el-kørestole

Invacare Kompas 

Sammenklappelig og let elektrisk kørestol, som kan tages med alle steder.  Kompas giver mulighed for at kombinerer friheden ved at have en elektrisk kørestol med den fleksibilitet, der kendes fra en manuel kørestol. Læs mere her.

InvaSoft Hybrid

Reaktiv hybridmadras, der kombinerer innovative teknologier og forskellige materialer med henblik på at skabe optimal trykredistribution, minimere shear og sikre et godt mikroklima for huden. Læs mere her.

InvaSoft

Soft Tilt 2.0

Soft Tilt 2.0

Tilbehør til repositionering og aflastning i Invacares plejesenge. Ny forbedret version, der bl.a. sikrer, at Soft Tilt 2 passer på alle vores plejesengsmodeller inkl. de nye NordBed senge. Læs mer her.

NordBed Kid

Fantastisk og sikker barneseng med mange konfigurationsmuligheder. Nordbed Kid lever op til den skærpede sikkerhedsstandard EN 50637:2017. Læs mere her.

NordBed Kid barneseng, ekstra sikker
Matrx E2 rygge

Matrx E2 rygge

Opgradering af den populære Matrx rygserie med mange nye forbedringer, herunder mere komfortabel skumpolstring, der sikrer optimalt mikroklima og bedre trykaflastning af brugerens ryg samt et lettere design af rygskallen. Læs mere her. 

Nordbed Ultra og Optimo

Unikke plejesenge med design og funktioner tilpasset de nordiske lande samt det nye innovative ErgoMove system på liggefladen. NordBed serie tilbyder også en plejseng særligt udviklet til demente borgere. Læs mere her. 

NordBed Ultra plejeseng til demente

Action Ampla XXL kørestol

Action Ampla

Prisvindende XXL kørestol. Unik, foldbar fastrammekørestol, der klarer en brugervægt op til 300 kg. samt tilgodeser den bariatriske brugers ønsker til et aktivt liv. Læs mere her.

Essential Touch

Trykaflastende skummadras, hvor overfladen består af en serie nøglehulsopskårede felter. Felterne bevæger sig individuelt og fordeler dermed brugerens vægt over en større flade, så der skabes effektiv trykredistribution, og shear samt friktion reduceres. Læs mere her.

Essential Touch madras

Aviva RX el-kørestol

Aviva RX

Smal og kompakt baghjulsdrevet el-kørestol med masser af smarte detaljer og nyttige egenskaber, herunder et forbedret affjedringssystem med fokus på kontrol, køreegenskaber og komfort. Læs mere her

Dolomite Gloss

Elegant, utrolig let og krydsfoldbar rollator udført i et nytænkende design, som har både stil, god ergonomi og fremragende funktionalitet. Læs mere her.

Dolomite gloss

Küschall K-series 2.0

Küschall 2.0

En ny verden af manuelle, højaktive kørestole fra Küschall. De nye Küschall 2.0 byder på uforlignelig styrke, elegance, ikonisk design, forbedret ergonomi og de bedste køreegenskaber. Læs mere her eller design din egen Küschall 2.0 i vores online 3D designer.

Vicair Liberty

Trykaflastende pude velegnet til brugere i lavrisikogruppen. Liberty kan med fordel anvendes i en kørestol eller en almindelig stol, hvis brugeren har behov for komfort og let aflastning.
Vicair Liberty er ca. 4 cm høj, er opdelt i to kamre og fyldt med Vicair SmartCells i et tyndt lag af silikone. Læs mere her.

Vicair LIberty pude
Alber Smoov hjælpemotor

Alber Smoov

Hjælpemotoren til kørestolsbrugeren, som har en aktiv hverdag. Den lille og diskrete hjælpemotor aflaster skuldre samt arme. Giver stor fleksibilitet og øget overskud samtidigt med, at hjælpemotoren gør ujævnheder og bakker mindre udfordrende. Læs mere her.

Ocean Ergo badestole

Bredt sortiment af badestole med nyudviklet, ergonomisk sæde og et sædekip med glidende balancepunkt, som vi ellers kun kender det fra komfortkørestolene. Læs mere her.

Ocean ergo badestol i vandfald

Læs mere via links ovenfor eller klik ind på produkterne her.

Fik du ikke tilmeldt dig vores nyhedsmail ude på messen, kan du gøre det her. I denne uge trækker vi lod om 2 flasker vin mellem alle tilmeldte.

Husk at du altid er meget velkommen til at kontakte din lokale konsulent, som kan være dig behjælpelig med mere information om produkter, afprøvning mv.