Vi præsenterer en helt ny el-kørestol på messen - Kom og se AVIVA FX

Nyhed

Vi præsenterer en helt ny el-kørestol på messen - Kom og se AVIVA FX

Oplev vores nyeste el-kørestol på Rehab-messen. AVIVA FX er udviklet i et smart og funktionelt design, der med fordel kan anvendes af en bred målgruppe. Den nye AVIVA FX er også udstyret med et nyt og fremragende affjedringssystem, der giver de bedst muligt egenskaber i forhold til kontrol, køreegenskaber og komfort.
Ny Aviva FX forhjulsdrevet el-kørestol

Kom forbi vores stand på Health & Rehab messen og vær blandt de første, der ser og prøvekører vores nye Invacare AVIVA FX el-kørestol, som bliver officielt lanceret i starten af 2022 her i Danmark. AVIVA FX er en ny forhjulsdrevet el-kørestol, der bliver del af vores Invacare AVIVA-familie.

AVIVA FX har et smart og funktionelt design, der med fordel kan anvendes af en bred målgruppe. Design-mulighederne er mange, både farver og stil, men også tekniske features, kan tilpasses kørestolsbrugerens ønsker og behov, så det perfekte match opnås. Den nye AVIVA FX er endvidere udstyret med et innovativt affjedringssystem, der giver de bedst muligt egenskaber i forhold til kontrol, køreegenskaber og komfort.

Kontrol - Køreegenskaber – KomfortAviva FX forhjulsdreven el-stol

AVIVA FX lanceres med et helt nyt affjedringssystem, der gør AVIVA FX let at køre, let at manøvrere, reducerer stød og vibrationer i sædeenheden, samt sikrer at sædeenheden forbliver mere stabil ved kørsel over forhindringer. For kørestolsbrugeren giver det ekstra komfort og kontrol og denne nye affjedringsform er således specielt gavnlig for borgere med dårlig kontrol/balance i overkroppen eller med smerter i ryg og arme.

AVIVA FX kan, lige som Invacares andre elektriske kørestole, monteres med mange forskellige sædesystemer. Kombiner fx AVIVA FX med vores Invacare Modulite sædestem, der er er et meget fleksibelt, funktionelt og komfortabelt sædesystem, som tilfredsstiller behovene for de fleste kørestolsbrugere og som har stor genbrugsværdi.

AVIVA FX er desuden crash testet og godkendt sammen med Dahl Docking station.

LiNX styresystemAviva FX forhjulsdreven el-stol

AVIVA FX leveres med LiNX styresystem, der kan programmeres individuelt efter ønsker og behov, samt tilpasses løbende, i takt med at borgerens behov ændres.
LiNX styresystemet er intelligent og justerer sig efter brugers kørsel, samt ved slitage i fx motorer således, at bruger, til enhver tid gennem hele stolens levetid, får max effekt ud i motorerne og de bedst mulige køreegenskaber.

Vi ses på stand C4-031 i Bella Center

Vil du afprøve AVIVA FX som en af de første? – Så kom forbi vores stand på Health & Rehab messen.

Invacare Health & Rehab messen med fuld styrke. Hele vores salgsteam står klar til at tage imod alle dagene, og vi ser frem til, at du og dine kollegaer kigger forbi standen. Hver morgen kl. 9:00 er der en lækker morgenbasse til de første besøgende på vores stand, og hvem ved, måske er det en fordel at være den første, der deltager i dagens stand-konkurrence, der traditionen tro er en quiz med spørgsmål om de nye produkter. Vi trækker vi en ny vinder hver dag kl. 14:00 på standen. 

Vi glæder os til at tage godt imod Jer vores stand C4-031.

Husk at det er gratis at besøge messen – du kan registrere dig her.