Change your language:
Vicair Liberty main inspirational - Liberty og Spirea4Ng

Invacare tilbyder et bredt program af luftfyldte siddepuder til alle former for trykaflastning, tryksårsforebyggelse og komfort. Puder fyldt med luft er særdeles velegnede til brug i kørestole, komfortkørestole eller hvilestole, eller til at tage med sig, hvis man er i bil eller på besøg hos pårørende m.v.  

Vicair Liberty er en trykaflastende pude velegnet til brugere i lavrisikogruppen. Den kan med fordel anvendes i en kørestol, hvis brugeren har behov for komfort og let aflastning. Vicair Liberty er ca. 4 cm høj, er opdelt i to kamre og fyldt med SmartCells i et tyndt lag af silikone. Hvert kammer er fyldt med mange små trekantede bløde luftceller med afrundede hjørner kaldet SmartCells.  

Vicair Liberty Profile ventil
Vicair Liberty Profile med trekk
Vicair Liberty Additional image DK - i kørestole
Vicair Liberty Profile ventil
Vicair Liberty Profile med trekk
Vicair Liberty Additional image DK - i kørestole
Vicair Liberty Profile ventil
Vicair Liberty Profile med trekk
Vicair Liberty Additional image DK - i kørestole

SmartCells er glatte med en lav friktion, så de glider og tilpasser sig mod hinanden. Samtidig er de meget fleksible og bløde, og derved dannes en stor, stabil og komfortabel overflade optimal ved fordeling af trykket.  Den store overflade sikrer både den bedste trykfordeling, stor komfort og rigtig god mulighed for støtte og positionering .Vicair Liberty er lukket for udtagelse af SmartCells til forskel til øvrige Vicair puder. Vicair Liberty er forsynet med en automatisk ventil, der sikrer, at SmartCells bevæger sig glat i silikonevæsken. Pude samt ventil er sikret mod udsivning. Opbygningen af Vicair Liberty hindrer fremadglidning i sædet, er tæt mod væske og meget let at tage med sig, hvis man skal sidde et andet sted på besøg eller med offentlige transportmidler. Eller har brug for komfort eller trykaflastning i fx en bil.  

Da Vicair Liberty puderne er fyldt med luft, er puderne vægtmæssige meget lette. Max brugervægten på Vicair Liberty er op til 150 kg. 

Vicair Liberty kan leveres med et aftageligt, behageligt og åndbart betræk. Betrækkene kan vaskes i vaskemaskinen ved 60o. Der kan evt. købes ekstra betræk til puderne af æstetiske årsager, mens det ene betræk er til vask. Vicair Liberty kan aftørres med en fugtig desinficerende klud, men bør ikke vaskes i vaskemaskine. 

Udover Vicair Liberty består Vicair pudeserie af en række andre produkter. 

Invacare forhandler Vicair siddepuder, der med fordel kan anvendes i forskellige kørestole og komfortkørestole samt elektriske kørestole for at give brugeren den bedste trykaflastning, støtte eller komfort. Alle brugere er forskellige og hver bruger har derfor særlige behov for positionering og støtte. Vicair pudeprogram består af flere forskellige modeller, så de kan dække de flestes behov. Med Vicair sortimentet sikres trykaflastning, stor komfort, og optimal støtte, samt en individuel justerbar løsning med ultimativ frihed til bevægelse. Se mere her på hjemmesiden under: 

  • Vicair Liberty rygpude 
  • Vicair Vector O2 
  • Vicair Adjuster O2 
  • Vicair Multifunctional O2 siddepude 
  • Vicair Multifunctional O2 rygpude 
  • Vicair Butterfly lændepude 

Hvis der ønskes flere oplysninger om hjælpemidler til ældre eller handicappede kan der henvises til trykaflastende madrasser samt trykaflastende Maxxcare hælaflastere, støttende og positionerende Matrx rygge samt Bodypoint seler og bælter. Endeligt har Invacare et stort udvalg af kørestole som Rea Spirea4NG, Rea Focus, Rea Azalea og Rea Dahlia, der alle passer til ovenstående Vicair produkter.