Trykfordelende og lette luftpuder til flere behov - Vicair

Nyhed

Trykfordelende og lette luftpuder til flere behov - Vicair

Der findes en Vicair til enhver. Vicair sortimentet sikrer trykaflastning, stor komfort, og optimal støtte, samt en individuel justerbar løsning med ultimativ frihed til bevægelse.
Puderne dækker fra lav til højrisiko for tryksår. Og de lette og vedligeholdelsesfrie puder sikrer brugeren optimal komfort uanset underlag.
Ældre kvinde. mormor. farmor. Snakker med barnebarn. Viser smartphone. Sidder på trykaflastende siddepude fra Vicair. Invacare trykaflastning.

Health and Rehab messen viste Invacare, at vi tilbyder siddepuder, der både kan være trykaflastende til borgere i alle tryksårskategorier samt lette og komfortable. Heriblandt et bredt sortiment af Vicair puder.

Luftfyldte og vaskbare kørestolspuder

Vicair O2 er Invacares statiske luftpuder, der er vaskbare i vaskemaskinen og opdelt i forskellige kamre for at give god positionering og støtte til brugeren. Vi kalder puderne Vicair Vector O2 eller Vicair Adjuster O2. I en højde på 10 cm er Vicair O2 trykaflastende til brugere i højrisikogruppen for tryksår og i højde 6 cm trykaflastende for brugere i middelrisikogruppen. Vi tilbyder også en særlig Vicair pude med stabilt, formstøbt anatomisk skum under lårene og trykaflastende luft under tuber og haleben: Vicair Active O2. Vicair Active O2 er særlig velegnet til brugere, der skal have rigtig god trykaflastning og er i stand til at forflytte sig eller repositionere sig. 

Vicair Liberty – den særlige Vicair pude med silikoneVicair LIberty pude

Vores Vicair sortimentet indeholder også en meget enkel, lav og luftfyldt pude: Vicair Liberty.
Vicair Liberty er ligeledes fyldt med luftfyldte Vicair SmartCells fordelt i 2 kamre. Vicair Liberty indstiller sig selv i forhold til brugerens facon ved hjælp af en lille diskret luftventil og skal ikke tilpasses yderligere. For at mindske friktionen optimalt er der tilført flydende silikone mellem cellerne. Smartcellerne fordeler sig hurtigt, danner en stor komfortabel overflade samt tilpasser sig brugerens anatomiske form. Vicair Liberty er kun 4 cm høj og anvendes for let trykaflastning og komfort. Vicair Liberty kan vælges med tyndt, sort standard betræk.

Vicair Liberty er:

  • Let at anvende
  • Skal ikke vedligeholdes
  • Vejer kun 400 gram

Hvilke brugere kan få særlig glæde af Vicair Liberty?
Den lette og smarte Vicair Liberty kan anvendes af en bred målgruppe. Vi ser ofte at Vicair Liberty anvendes som ”puden til at tage med på farten”. Fx er Vicair Liberty lige til at tage med, hvis man som bruger:

  • Kvinde og mand på cafe. Man smiler. Kvinde er iltpatient. oxygenbehandling. Iltapparat. siddendehar brug for let siddende komfort
  • skal på besøg og vil sikre et komfortabelt sæde
  • skal på restaurant, cafe eller teater, hvor man skal sidde et stykke tid
  • har brug for at have lidt ekstra aflastning i bilsædet 
  • har behov for let trykaflastning samtidig med en lav sædeforhøjelse af kørestolen
  • får ømhed eller lette smerter i en almindelig lænestol eller på en spisebordsstol

Trygge og arbejdsbesparende

Trykaflastende siddepuder fra Vicair er klar til brugFælles for Vicair puderne er, at de fås i mange størrelser og er trykdistribuerende med det samme, når man modtager puden. Hvis der er behov for det, kan puden justeres ved at fjerne eller tilføre Viciar Smartcells, men dette er ikke et krav for god trykaflastning.

Brugeren kan føle sig tryg ved aflastning på en Vicair pude. Ydermere er brugen af Vicair puder arbejdsbesparende for plejepersonale og pårørende, da puderne ikke skal efterfyldes eller tjekkes for luft dagligt. Puderne er altid klar! 

Læs mere om alle vores Vicair puder her eller book en aftale med din lokale konsulent for mere information.