Invacares mest sete videoer

Nyhed

Invacares mest sete videoer

Masser af inspiration til korrekt anvendelse af Invacares produkter og en lang række af tips og tricks ligger klar til dig på vores helt egen YouTube kanal.
Invacare Youtube, Invacare, hjælpemidler, Invacare playliste

På Invacares YouTube kanal finder du masser af inspiration til anvendelse af vores hjælpemidler til ældre og handicappede. Mere end 200 videoer om hjælpemidler findes der her, og de er fyldt med gode tips til anvendelse af plejesenge, el-scootere, kørestole, Alber hjælpemotorer og mange andre hjælpemidler. Mange af videoerne er instruktioner, som forklarer indstillinger på for eksempel komfortkørestole, der gør det lettere at anvende og bruge hjælpemidlerne i dagligdagen. 

YouTube kanalen henvender sig derfor både til private brugere og til professionelle, som har brug for hjælp til vedligehold, måltagning eller måske til anvendelse af de mange indstillingsmuligheder, som er på vores komfortkørestole, og som hjælper med at opnå en god siddestilling. Herunder kan du se, hvilke videoer, der hører til de mest sete på vores kanal.

37 videoer gør det lettere at anvende Invacares komfortkørestole

Invacares komfortkørestole Rea Azalea og Rea Dahlia er nogle af verdens mest solgte komfortkørestole, og vores playliste indeholder 37 forskellige videoer, der alle gør det lettere at indstille kørestolene til den enkelte bruger. 

Se blandt andet denne video, hvor du kan se, hvordan du indstiller nakkestøtten korrekt på en komfortkørestol:

Du kan finde hele playlisten om indstilling og tilbehør til Invacares komfortkørestole her. 

Soft Tilt er innovativ trykaflastning og repositionering

Videoen med Soft Tilt er en demonstrationsvideo, der viser, hvordan Soft Tilt fungerer, og hvordan den på en innovativ måde kan erstatte for eksempel dynamiske madrasser ved trykaflastning og forebyggelse af trykskader/tryksår. Videoen giver et hurtigt indblik i virkemåden, og hvordan man kan programmere Soft Tilt således, at man undgår at skulle forstyrre borgeren om natten og derved sikre, at borgeren får mere overskud. Samtidig vil personalet opleve, at man sparer tid, som kan anvendes til andre plejekrævende opgaver. 

 

Video om skylle-/tørretoilet Pure Bidet 

En af de mest sete videoer er en instruktionsvideo om Invacare’s toiletsæde Pure Bidet, som har en indbygget skylle- og tørrefunktion. Videoen bliver ofte anvendt i forbindelse med instruktion, når der er monteret nye bidetsæder, hvor videoen fungerer som en forklaring til brugeren eller andre. Klik ind på videoen og se, hvordan du opnår mere velvære og selvhjulpenhed, når du mest ønsker det.

 

E-Pilot, Alber E-Pilot, hjælpemotor, kørestol, frihed til et aktivt liv, hjælpemiddelAlber hjælpemotorer og trappemaskiner 

Andre højt rangerede videoer er fra vores tyske producent Alber, der fremstiller hjælpemotorer til kørestole. Playlisten indeholder 21 videoer med populære modeller som E-Pilot, E-FixE-Motion DuoDrive, Twion og trappemaskinen Scalamobil.

Klik dig ind på playlisten og bliv inspireret til en lettere hverdag med mulighed for et aktivt liv, der med hjælp fra Alber hjælpemotorer bliver muligt uden skulderskader eller begrænsning i rækkevidde. 

Vi håber, at du finder inspiration og viden i vores videoer. Har du behov for mere information om Invacares hjælpemidler til ældre og handicappede, kan du finde din lokale Invacare-konsulent her.