Invacare TDX SP2 og et ideelt valg af el-kørestol til brugeren med et blandet kørselsbehov, herunder indendørs og udendørs.  TDX SP2 med Modulite, er en elektrisk kørestol, der tilbyder kørestolsbrugeren de bedste egenskaber i kombination med et unik design. TDX SP2 har lille venderadius, så den er let at komme omkring med indendørs, men samtidig har den stor batterikapacitet, kraftige motorer og gode køreegenskaber til at komme rundt udendørs og til at forcere de forhindringer man typisk må møde i dagligdagen.

Invacare TDX SP2 er en robust el-kørestol, der føles stabil og sikker i forbindelse med kørsel, men også i forbindelse med selvstændige forflytninger ud og ind af stolen. 

TDX SP2 sædekip og tilt
TDX SP2 sædekip og tilt
TDX SP2 sædekip og tilt

Modulite sædesystem 

TDX SP kan monteres med et bredt udvalg af sædesystemer, herunder det fleksible Invacare Modulite sædesystem, der tilbyder en bred vifte at løsninger og tilbehør. Modulite kan monteres med rygsystem, armlæn, benstøtter m.m. efter ønske og behov. 


Modulite er justerbar i dybde, bredde og højde og kan hurtig tilpasse ifm. en afprøvning. Modulite er forsynet med C-profil i siderne, hvori ryg, armlæn og div. tilbehør kan monteres i. TDX SP 2 med Modulite har stor genbrugsværdi. 

Modulite udmærker sig bl.a. ved:  

 •  Fleksibilitet 
 • Komfortabel 
 • Hurtig og let tilpasning fx ifm. afprøvning 
 • Forskellige rygsystemer fx stropryg, pladeryg, fast ryg 
 • Forskellige armlænstyper fx opklappelige, medfølgende og aftagelige T-armlæn 
 • Forskellige benstøtter fx centerhængt, sidehængte, faste eller vinkeljusterbare 
 • Kan forsynes med elektrisk, hejs, tilt/kip, ryg, benstøtte m.m. 
 • Kan tilpasse med kropstøtter, sidestøtter, nakkestøtter m.m. 
 • Stort tilbehørsprogram 

Unikke egenskaber 

TDX SP2 er forsynet med uafhængigt hjulophæng, der gør den ekstra stabil og sikker ved kørsel over forhindringer, samt op og ned ad fortovsramper.  TDX SP2's uafhængige hjulophæng hæver forhjulene, så snart de møder en forhindring, både ved kørsel fremad og baglæns. Samtidigt sikrer det uafhængige hjulophæng at alle 6 hjul har kontakt til underlaget og ikke mister denne kontakt ved, hverken kørsel op af en forhindring eller ned af en forhindring. Det uafhængige hjulophæng giver en behagelig kørsel uden stød og bump, sikrer lettere passage over forhindringer og bedst mulig affjedring.


TDX SP2 er forsynet med Sure Step, der gør at sædeenheden, forbliver mere stabil ved kørsel op eller ned af en forhindring. For brugeren giver det ekstra komfort og kontrol, specielt for brugere med dårlig kontrol/balance i overkroppen eller smerter i ryg og arme. 


TDX SP2 er forsynet med et antitip-system, en sikkerhedslås, der forhindrer el-kørestolen i at tippe, når fx sædehejset er i højeste position, ved opbremsning, ved kørsel ned af bakke eller ved stor belastning fortil på stolen


TDX SP2 er en af de mange invacare el-kørestole, der er crash testet og godkendt sammen med Dahl Docking station, samt forsynet med bespændingsøjer, så den kan medtages i handikapbil og anvendes som ”sæde under transport”. 

TDX SP2 udmærker sig bl.a. ved:  

 • Gode køreegenskaber 
 • Komfortabel 
 • Sikker og stabil  
 • Intuitive 
 • Let at manøvrere og kontrollere 
 • Smart, intelligent og fleksibelt LiNX styresystem 
 • Mange løsningsmuligheder 
 • Stort tilbehørsprogram 
 • Kan forsynes med elektrisk, hejs, tilt, ryg, benstøtte m.m. 
 • Kan forsynes med ledsagerstyring 

Køreegenskaber 

TDX SP2 er en centerstyret elektrisk kørestol af bedste kvalitet med rigtig gode allround køreegenskaber både indendørs og udendørs. Indendørs fx på faste tæpper og trægulve og udendørs til kørsel fx i nærmiljøet, i supermarkedet, ved byture på lige eller ujævnt underlag, samt i terræn fx på græs og grusstier med forholdsvis fast underlag. 


TDX SP2 har god trækkraft til at forcere dørtrin, op- og nedkørsler, samt ramper selvom stolen er droslet ned i hastighed eller man kører i lav hastighed. 


TDX SP2 kan monteres med markedets mest intuitive, overskuelige og let betjente ledsagestyring så familie, hjælper og plejepersonale let, problemfrit og sikkert kan styre el-kørestolen rundt, hvor det ønskes. 

TDX SP2 er forsynet med kraftfulde Durawatt motorer, der er servicevenlig, har lang levetid og yder ekstra god trækkraft, mindre støj og har et lavt forbrug. Det er værd at bemærke, at el-kørestolens moment er en klar fordel, når dørtrin, kanter på gulvtæpper, ramper, op-/nedkørsler eller alm. kantsten (7,5 cm) skal forceres – også ved lav hastighed og uden at hænge fast. 

LiNX styresystem 

TDX SP2 el-kørestol med joystick, der anvender LiNX styresystem - det nyeste inden for kørestolselektronik - der kan programmeres individuelt efter ønsker og behov. LiNX styresystemet er brugervenlig for borger og kan tilpasses efterhånden, som nye behov må opstå. LiNX er intelligent og justerer sig efter brugers kørsel, samt ved slitage i fx motorer således at bruger til enhver tid, gennem hele stolens levetid, får max. effekt ud i motorerne og de bedst mulige køreegenskaber.  TDX SP2 er en sikker el-kørestol med stor genbrugsværdi, hvilket der er stor fokus på, når det gælder hjælpemidler til ældre. 

Tilbehør og kvalitet 

TDX SP2 el-kørestol er, ligesom Invacares øvrige hjælpemidler til handicappede og ældre borgere, testet og godkendt iht. gældende standarder.     


 Hvis du ønsker mere information om Invacares store program af trykaflastende kørestolspuder, rygpuder, positioneringsseler, nakkestøtter, hovedstøtter osv., så se i afsnittet Puder, rygge, madrasser og positionering.     


 Invacare tilbyder et komplet program af el-kørestole, herunder mindre og kompakte el-kørestole samt større og mere robuste el-kørestole til bariatriske kørestolsbrugere. Du kan finde mere information om alle Invacare el-kørestole under hhv. indendørs el-kørestole og indendørs/udendørs el-kørestole.     


 Vil du vide mere om el-kørestole priser, er du velkommen til at kontakte din lokale Invacare konsulent, som kan hjælpe dig med yderligere information.

Mono svinghjulsgaffel
Mono svinghjulsgaffel

Fylder mindre og gør det lettere at komme igennem snævre passager fx døråbninger.

DuraWatt motorer
DuraWatt motorer

Lydsvage og servicevenlige motorer med minimal forbrug og lang levetid.

SureStep® og Stability Lock
SureStep® og Stability Lock

Sikrer at alle 6 hjul har kontakt til underlaget, samt gør det lettere og mere sikkert, at køre over eller ned af en forhindring.

Ægte centerhjulsdrev
Ægte centerhjulsdrev

Giver sikrer maksimal intuitiv køreoplevelse og unik manøvredygtighed.

Elektrisk sædehejs
Elektrisk sædehejs

Elektrisk sædehejs på op til 30 cm giver mulighed for at tilpasse sædehøjden i det daglige gøremål, samt sikre hensigtsmæssig arbejdshøjde for hjælpere og plejepersonale.

Fremakip
Fremakip

Mulighed for 5° eller 10° fremadkip.

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Invacare tager databeskyttelse alvorligt. Læs venligst vores fortrolighedspolitik for information om, hvordan vi behandler dine data, og hvad dine rettigheder er.
Specifikationer & dokumentation
Brochure (1)
Tekniske data
Tekniske data
Sædebredde

Sædebredde

380 - 530 mm

Sædedybde

Sædedybde

410 - 510 mm 510 - 560 mm

Sædehøjde

Sædehøjde

420 mm

Højde, gulv til sæde

Højde, gulv til sæde

420 mm

Ryghøjde

Ryghøjde

490, 540, 560 mm

Armlænshøjde

Armlænshøjde

245 - 310 / 295 - 360 mm

Længde på benstøtte

Længde på benstøtte

290 - 460 mm

Sædekip

Sædekip

0 - 30° / 0 - 45°

Rygvinkel

Rygvinkel

90° - 120°

Totalhøjde

Totalhøjde

1010 - 1170 mm

Totallængde inkl. benstøtte

Totallængde inkl. benstøtte

1160 mm

Totallængde uden benstøtte

Totallængde uden benstøtte

980 mm

Bredde på kørestolsbase

Bredde på kørestolsbase

650 mm

Totallængde

Totallængde

1160 mm

Tom vægt

Tom vægt

170 kg

Maks. brugervægt

Maks. brugervægt

180 kg / 160 kg

Batterikapacitet

Batterikapacitet

73.5 Ah (C20)

Vendediameter

Vendediameter

1120 mm

Maks. højde på forhindringer

Maks. højde på forhindringer

75 mm

Maks. hælding

Maks. hælding

9° / 16 %

Motorkapacitet

Motorkapacitet

2 x 340 W

Batteritype

Batteritype

AGM

Hastighed

Hastighed

12 km/t

Kørestrækning

Kørestrækning

41 km

Totalvægt

Totalvægt

154 kg

Crash tested

Crash tested

Fælgfarve

Fælgfarve

Flere farver

Farve på kåbe/skjold

Farve på kåbe/skjold

Flere farver

Farve på kåbe/skjold

Kommentar

Andre mål og størrelser er muligt. Kontakt os og hør mere om, hvad der er muligt.

Ordreguide (1)
Servicemanual (1)