Main inspirational image - Storm4 elkørestol udendørs billede af veninder

Invacare Storm4 er en el-kørestol med unikke udendørs-køreegenskaber. Storm4 er med et moderne design, en robust konstruktion og gode køreegenskaber skabt til den aktive kørestolsbruger. Denne elektriske kørestol er godt affjedret og kan anvendes som hjælpemiddel til ældre og handicappede såvel udendørs som indendørs.

Storm4 el-kørestol med joystick kan leveres med det avancerede LiNX styresystem. LiNX er revolutionerende og giver nye unikke muligheder, hvad angår køreegenskaber, programmering og brugerinterfacet. LiNX tilbyder fx G-Trac, der giver retningsstabilitet og korrigerer ved kørsel på ujævnt underlag og over forhindringer. LiNX styresystem kan kombineres og kontrolleres på mange måder ved hjælp af forskellige typer styrebokse, fra det simple joystick til den avancerede pust/sug-styring.

Modulite sædesystem med individuel tilpasning

Storm4 kan monteres med flere typer sædesystemer, afhængig af individuelle ønsker og behov. Modulite er et fleksibelt, funktionelt og komfortabelt modulopbygget sædesystem, som tilbyder et stort udvalg af rygpuder, nakkestøtter, armlæn, kropsstøtter, trykaflastende siddepuder og meget andet tilbehør. Modulite sædesystem giver optimale muligheder for individuel tilpasning med fokus på ergonomi, positionering og siddestilling.

True Track Plus motor

Storm4 kan vælges med TT-motor, som er den perfekte motor til den kræsne kørestolsbruger, der ønsker sig det bedste indenfor motor-teknologi og køreegenskaber. Den kraftfulde TT-motor, som er er totalt lydløs, tilbyder enestående acceleration og moment, og giver op til 40% længere kørestrækning.

Stort tilbehørssortiment 

Storm4 tilbydes med et stort program af tilbehør til såvel sædesystem som elektriske komponenter, herunder bl.a.

  • Intuitiv ledsagerstyring
  • Styreboks med touchskærm
  • Alternative styringer som fx mini-joystick, hoved- eller hagestyring   
  • G-Trac retningsstabilitet
  • El-kip med glidende tyngdepunkt
  • Invacare Matrx rygsystem  
  • Trykaflastende kørestolspuder
  • Positioneringsseler og -bælter  
  • Taskekroge  
  • Borde  

Storm4 el-kørestol er, ligesom Invacares øvrige kørestole til handicappede og ældre borgere, testet og godkendt iht. gældende standarder.   


Hvis du vil se mere information om Invacares brede sortiment af trykaflastende siddepuder, rygpuder, positioneringsseler, hovedstøtter osv., kan du finde dette i afsnittet: Puder, rygge, madrasser og positionering.   


Invacare tilbyder et bredt sortiment af elektriske kørestole, herunder såvel mindre og kompakte el-kørestole samt større og mere robuste kørestole til bariatriske kørestolsbrugere. Du kan finde mere information om alle Invacare el-kørestole under hhv. indendørs el-kørestole og indendørs/udendørs el-kørestole.   


Vil du høre om el-kørestole priser, er du velkommen til at kontakte din lokale Invacare konsulent, som kan rådgive dig.

Lav sædehøjde
Lav sædehøjde

Lav sædehøjde fra gulv til overside af sædepladen fra kun 400 mm (inkl.

Elektrisk sædetilt
Elektrisk sædetilt

Elektrisk sædetilt på 25° sikrer, at man kan ændre siddestillinger, ændret på tyngdepåvirkningen af kroppen, blive aflastet og komme i hvilestilling.

Justerbar Modulite sæderamme
Justerbar Modulite sæderamme

Breddejusterbar Modulite sæderamme med C-profil i siderne, der giver mulighed for dybdejustering af ryg og armlæn.

Opklappelige armlæn
Opklappelige armlæn

Opklappelige armlæn, der følge ryggens vinkel og understøtter underarme i forskellige sidde- og hvilestillinger. Armlænene er højdejusterbare og kan holde sig oppe i opklappet tilstand.

Elektrisk rygvinkling
Elektrisk rygvinkling

Elektrisk rygvinkling med vandring på 30° sikrer, at man kan ændre siddestilling.

Design
Design

Smart og funkuntionelt design med gode køreegenskaber.