";

Invacare Storm4 X-plore er en solid og komfortabel elektrisk kørestol, der tilbyder de bedste køregenskaber i alle former for terræn, og denne Invacare el-kørestol er skabt til kørestolsbrugere, som kører meget udendørs. 

Storm4 X-plore er et hjælpemiddel til ældre såvel som handicappede kørestolsbrugere, og el-kørestolen kan bruges både udendørs som indendørs. 

Storm 4 X-plore er brugerens garanti for unik affjedring og fremragende køreegenskaber. Storm4 X-plore har affjedring på alle fire hjul og kraftfulde motorer. Dette giver perfekt stødabsorbering, god kontakt til underlaget og de bedste køreegenskaber, hvilket gør denne el-kørestol let at manøvrere.

Storm4 X-plore har individuelt justerbar affjedring og støddæmpere på alle 4 hjul, hvilket sikrer en fremragende kørekomfort og trækkraft, også på ujævnt terræn. 

Individuel tilpasning

Storm4 X-plore er ligesom resten af Storm4-serien udviklet med henblik på at tilgodese selv de mest krævende kørestolsbrugeres ønsker og behov. Storm4 X-plore kan monteres med flere typer sædesystemer, bl.a. Modulite sædesystemet. Modulite er et modulopbygget system, som er fleksibelt, komfortabelt og funktionelt. Modulite har et bredt sortiment af rygpuder, nakkestøtter, hovedstøtter, kropsstøtter, armlæn, trykaflastende siddepuder og meget andet tilbehør. Modulite sædesystem giver optimale muligheder for individuel konfiguration og funktionalitet med fokus på siddestilling, positionering og ergonomi. 

LiNX styresystem

Storm4 X-plore kan vælges med det avancerede LiNX styresystem. LiNX er revolutionerende og giver nye unikke muligheder, hvad angår køreegenskaber, brugerinterfacet og programmering. LiNX kan eksempelvis tilbyde G-Trac, som giver retningsstabilitet og korrigerer ved kørsel på ujævnt underlag. LiNX styresystem kan kontrolleres og kombineres på mange måder ved brug af forskellige typer styrebokse, fra det simple joystick til den avancerede pust/sug-styring. 

Stort tilbehørssortiment 

Storm4 X-plore kan tilbydes med et bredt sortiment af tilbehør til både sædesystem samt elektriske komponenter, herunder bl.a. 

  • Intuitiv ledsagerstyring
  • Styreboks med touchskærm
  • Alternative styringer som fx mini-joystick, hoved- eller hagestyring   
  • G-Trac retningsstabilitet
  • TrueTrack Plus motorer
  • Invacare Matrx rygsystem  
  • Trykaflastende siddepuder
  • Seler og -bælter  
  • Borde  
  • Taskekroge

Storm4 X-plore el-kørestol med joystick er, ligesom Invacares andre hjælpemidler til handicappede og ældre borgere, testet og godkendt iht. gældende standarder.    


Vil du vide mere om Invacares store program af trykaflastende siddepuder, rygpuder, hovedstøtter, positioneringsseler mv., så kan du finde mere information i afsnittet Puder, rygge, madrasser og positionering.    


Invacare tilbyder et stort udvalg af elektriske kørestole, herunder både mindre og kompakte kørestole, og større el-kørestole til bariatriske kørestolsbrugere. Du kan finde mere information om alle Invacare el-kørestole under hhv. indendørs el-kørestole og indendørs/udendørs el-kørestole.    


Ønsker du information om el-kørestole priser, er du velkommen til at kontakte din lokale Invacare konsulent, som altid står til rådighed med rådgivning og information.

LED lys
LED lys

Storm4 kan fås med kraftigt LED lys, så det er muligt at se, hvor man kører når det er mørkt.

Service og vedligehold
Service og vedligehold

Let at servicere og vedligeholde med et minimum af værktøj, samt let adgang til batterier og power modul.

Affjedring
Affjedring

Storm4 X-plore erforsynet med justerbar affjedring og støddæmning på alle 4 hjul, der kan tilpasse efter ønsker og behov.

Elektrisk sædetilt
Elektrisk sædetilt

Elektrisk sædetilt på 25° sikrer, at man kan ændre siddestillinger, ændret på tyngdepåvirkningen af kroppen, blive aflastet og komme i hvilestilling.

Elektrisk rygvinkling
Elektrisk rygvinkling

Elektrisk rygvinkling med vandring på 30° sikrer, at man kan ændre siddestillinger.

Elektrisk sædehejs
Elektrisk sædehejs

Elektrisk sædehejs på op til 30 cm giver mulighed for at tilpasse sædehøjden i det daglige gøremål, samt sikre hensigtsmæssig arbejdshøjde for hjælpere og plejepersonale.

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Invacare tager databeskyttelse alvorligt. Læs venligst vores fortrolighedspolitik for information om, hvordan vi behandler dine data, og hvad dine rettigheder er.
Specifikationer & dokumentation
Brochure (1)
Tekniske data
Tekniske data
Sædebredde

Sædebredde

380 - 530 mm

Sædedybde

Sædedybde

410 - 510 mm 510 - 560 mm

Sædehøjde

Sædehøjde

450 mm

Højde, gulv til sæde

Højde, gulv til sæde

450 mm

Ryghøjde

Ryghøjde

490, 540, 560 mm

Armlænshøjde

Armlænshøjde

245 - 310 / 295 - 360 mm

Længde på benstøtte

Længde på benstøtte

290 - 460 mm

Sædekip

Sædekip

0° - 25°

Rygvinkel

Rygvinkel

90 - 120°

Totalhøjde

Totalhøjde

970 mm

Totallængde inkl. benstøtte

Totallængde inkl. benstøtte

1190 mm

Totallængde uden benstøtte

Totallængde uden benstøtte

910 mm

Bredde på kørestolsbase

Bredde på kørestolsbase

630 mm

Totallængde

Totallængde

1190 mm

Tom vægt

Tom vægt

174 kg

Maks. brugervægt

Maks. brugervægt

150 kg

Batterikapacitet

Batterikapacitet

73.5 Ah

Vendediameter

Vendediameter

1770 mm

Maks. højde på forhindringer

Maks. højde på forhindringer

60 / 100 mm

Maks. hælding

Maks. hælding

11° / 20%

Motorkapacitet

Motorkapacitet

340 / 600 W

Hastighed

Hastighed

12 / 13 km/t

Kørestrækning

Kørestrækning

42 / 59 km

Totalvægt

Totalvægt

174 kg

Crash tested

Crash tested

Fælgfarve

Fælgfarve

Flere farver

Farve på kåbe/skjold

Farve på kåbe/skjold

Flere farver

Farve på kåbe/skjold

Kommentar

Andre mål og størrelser er muligt. Kontakt os og hør mere om, hvad der er muligt.

Ordreguide (1)
Servicemanual (1)