Invacare TDX SP2 Ultra Low Maxx er en kombination af Invacares centerhjulsdrevne TDX SP2 el-kørestol monteret med Ultra Low Maxx sædesystem. Ultra Low Maxx er unik, hvad angår funktionalitet, komfort og shear. Den specieldesignede rygenhed er bevægelig, følger kroppens naturlige bevægelser og sikrer dermed minimal risiko for shear. TDX SP2 el-kørestol med joystick kan sammen med Ultra Low Maxx sædesystemet anvendes som hjælpemiddel til ældre samt handicappede kørestolsbrugere. TDX SP2 er en sikker og stabil el-kørestol, som kan anvendes både indendørs og udendørs, samt på lige eller ujævnt underlag.

Ultra Low Maxx kan monteres med forskellige faste rygge. Den måde, som den specialdesignede, elektriske rygenhed bevæger sig på sikrer, at tilbehør og alternative styringer, som fx en hagestyring, vil forblive i korrekt position, uanset om rygenheden er oprejst eller kippet. 

Maksimal komfort og trykaflastning

Med Ultra Low Maxx på den elektriske kørestol kan man kombinere brugen af op til 45° tilt og 170° rygkip og derved opnå en trykaflastende og behagelig siddestilling. God rygstøtte og anvendelse af el-funktioner kan give bedre udsyn, bedre vejrtrækning og være smertereducerende. Det er videnskabelig bevist, at korrekt anvendelse af tilt og rygkip medfører mere end dobbelt så god trykreduktionen. Ultra Low Maxx’s relativt store tilt og rygkip kan også anvendes i situationer, som fx ved ødemer i benene eller kateterlægning. 

Modulopbygget med faste rygge

Ultra Low Maxx tilbyder mange justeringsmuligheder med fokus på optimal siddestilling og god ergonomi. Sædesystemet kan som standard tilpasses i bredde og dybde i området fra 40 til 60 cm, samt monteres med forskellige typer nakkestøtter, armlæn, benstøtter mv. Ultra Low Maxx kan også monteres med forskellige faste Invacare Matrx rygge, der alle er komfortable, trykaflastende og giver god støtte. 

Stort tilbehørssortiment 

TDX SP2 ULM el-kørestol tilbydes med et bredt tilbehørsprogram til såvel sædesystem som elektriske komponenter, herunder bl.a.

 • LiNX styresystem
 • Intuitiv ledsagerstyring
 • Styreboks med touchskærm og Bluetooth
 • Alternative styringer som fx mini-joystick eller hovedstyring  
 • Mulighed for fremadkip 
 • G-Trac retningsstabilitet
 • El-kip med glidende tyngdepunkt
 • Trykaflastende siddepuder
 • Positioneringsseler og -bælter  
 • Taskekroge  
 • Borde  

TDX SP2 fås også med Modulite sæde eller med Max Seat. 

TDX SP2 Ultra Low Maxx er, ligesom de øvrige Invacare el-kørestole til handicappede og ældre borgere, testet og godkendt iht. gældende standarder.    

Hvis du vil se mere information om Invacares store program af trykaflastende kørestolspuder, rygpuder, hovedstøtter, positioneringsseler, osv., se da i afsnittet Puder, rygge, madrasser og positionering.    


Invacare tilbyder et bredt sortiment af elektriske kørestole, herunder såvel mindre og kompakte el-kørestole samt kørestole til bariatriske kørestolsbrugere. Du kan se mere information om alle Invacare el-kørestole i afsnittene indendørs el-kørestole og indendørs/udendørs el-kørestole.    


Vil du vide mere om el-kørestole priser, er du velkommen til at kontakte din lokale Invacare konsulent, som kan rådgive dig.

Mono svinghjulsgaffel
Mono svinghjulsgaffel

Fylder mindre og gør det lettere at kommer igennem snøvre passager fx døråbninger.

DuraWatt motorer
DuraWatt motorer

Lydsvage og servicevenlige motorer med minimal forbrug og lang levetid.

SureStep® og Stability Lock
SureStep® og Stability Lock

Sikrer at alle 6 hjul har kontakt til underlaget, samt gør det lettere og mere sikkert, at køre over eller ned af en forhindring.

Ægte centerhjulsdrev
Ægte centerhjulsdrev

Giver sikrer maksimal intuitiv køreoplevelse og unik manøvredygtighed.

Fremadkip
Fremadkip

Mulighed for 5° eller 10° fremadkip.

Elektrisk sædehejs
Elektrisk sædehejs

Elektrisk sædehejs på op til 30 cm giver mulighed for at tilpasse sædehøjden i det daglige gøremål, samt sikre hensigtsmæssig arbejdshøjde for hjælpere og plejepersonale.