Dk -inspirational image - DK AZALMIN BE04 - Azalea Minor kørestol

Invacare tilbyder en bred familie af manuelle komfortkørestole velegnede til handicappede brugere i flere aldre: Rea Azalea. Rea Azalea har et gennemtænkt, moderne og enkelt design, hvor der er tænkt meget over både ergonomi og alle dele af komfort for både kørestolsbruger og hjælper.

Rea Azalea Minor er en del af denne familie og er velegnet til er både yngre teenagere og ældre, mindre brugere af kørestole, som har behov for flere indstillingsmuligheder, end der tilbydes i en standard mellemaktiv kørestol. Derudover er Rea Azalea Minor gennemtænkt til, at kørestolsbrugeren kan sidde i den hele dagen. Fx er sædedybden og selve chassis mindre på Rea Azalea Minor end på en standard Rea Azalea.

Rea Azalea familien består af:

  • Rea Azalea Minor – velegnet til små voksne samt teenagere
  • Rea Azalea standard – velegnet til en stor del af ældre og handicappede brugere
  • Rea Azalea standard med Tall kit – velegnet til høje kørestolsbrugere
  • Rea Azalea Max – velegnet til store eller bariatriske brugere
  • Rea Azalea Base – velegnet til montering af sædestøb eller specialsæder

Indstillingsmuligheder

Der er mange muligheder og indstilling og justering på hver Rea Azalea Minor, så brugeren kan opnå den perfekte komfort og støtte samt mulighed for individuelle tilbehørsmuligheder og positioneringsbehov. Det er muligt at indstille Rea Azalea Minor, så den kan tilpasses en brugers skiftende siddestilingsbehov, eller genbruges til andre små borgere med andre kropsmål og behovl. Eksempelvis kan sædedybde, sædebredde samt benbredde justeres trinløst, så sædet på kørestolen tilpasses nøjagtig til brugerens aktuelle behov og samtidig let genindstilles, hvis brugerens behov ændrer sig.

Rea Azalea Minors kørestolsryg kan indstilles i vinkel, højde, bredde samt i stropryggens mange burrebånd. Rea Azalea Minor’s indstillelige sæde- og positioneringsmuligheder giver en let og behagelig støtte i siddestillingen. Formen på hele sædesystemet giver mulighed for støtte, hvor brugeren behøver det mest, og gør det muligt at sidde i køretolen over længere tid. Armlæn, benstøtter og fodstøtter på Rea Azalea Minor kan justeres i højden, og benstøtterne kan iøvrigt justeres evt. asymmetrisk uafhængigt af sædebredden.

Rea Azalea Minor er særligt gennemtænkt til de kropsmål og behov yngre brugere som teenagere eller små voksne har.


Rea Azalea Minor kan være hjælpermanøvreret, men kan også være justeret med køreegenskaber, der gør kørestolen perfekt for den handicappede eller ældre at køre rundt i ved egen hjælp.

Alle har brug for stillingsskift

Rea Azalea Minor er ideel for brugere, hvor det er hensigtsmæssigt at skifte siddestilling i løbet af dagen. Det kan være pga. behov for hvile eller fare for decubitus. Alle Rea Azalea komfortkørestolene kan enkelt indstilles i vinkling af sæde eller ryglæn ved hjælp af et mindre ergonomisk greb ved siden af skubbehåndtaget eller skubbebøjlen. Rea Azalea Minor kan også tilvælges i en elektrisk udgave, der gør det enklere eller hurtigere for hjælperen eller brugeren selv at ændre trykket eller siddestillingen.

Stabil kørestol

Rea Azalea Minor er yderst stabil med et glidende balancepunkt samt med omdrejningspunkter, der får kørestolen til at følge fx hofterne eller knæenes bevægelser - dette kaldes Dual Stability System® (DSS).


Rea Azalea Minor kan vælges med 24” eller 22”drivhjul, der gør det lettere for brugeren at justere og køre kørestolen frem. Rea Azalea Minor med 16” drivhjul er mere en transportversion af en lille komfortkørestol og er udstyret med hjælperbetjent navbremse.

Stort udvalg af tilbehør

Ved hjælp af det store udvalg af tilbehør kan vi sammensætte en optimal manuel kørestol med den bedste komfort. Eksempelvis tilbydes følgende tilbehør: Forskellige rygtyper, rygpolstring, positionerende og aflastende siddepuder, kørestolsborde, hovedstøtter, benstøtter eller armlæn.

Til Invacare kørestole/rullestole tilbydes et bredt udvalg af siddepuder herunder både skumpuder og luftpuder, Alber hjælpemotorer samt seler og bælter fra Bodypoint (fx y-seler og fodbespænding).

Tilt og rygkip
Tilt og rygkip

Rea Azalea tilbyder 21° og 25° sædetilt og 30° rygkip. Begge dele er let at indstille for både bruger og hjælper, hvad enten det er manuelt eller elektrisk betjent.

Mange valgmuligheder
Mange valgmuligheder

Individuel justering af armlæn og benstøtter samt en mængde tilbehør gør stolen optimal og depotøkonomisk.

Flex 3 rygplade
Flex 3 rygplade

Den faste rygplade er både justerbar i bredde og højde.