Nordbed Plejesenge med Invacare skummadras - trykaflastende - Essential Touch - forebygger tryksår - Følger liggeflade på plejeseng - Hjælpemilder til ældre og handicappede

Invacare leverer et komplet sortiment af trykaflastende madrasser, som anvendes i plejesenge og hospitalssenge. Invacare er specialist på området for hjælpemidler til ældre og syge borgere med risiko for at udvikle liggesår og tryksår. Invacare har fokus på og stor ekspertise indenfor antidecubitusområdet, og vi tilbyder en bred vifte af både trykaflastende madrasser og puder til effektivt supplement til forebyggelse og behandling af tryksår.

Invacare Essential Touch er en trykaflastende madras. Madrassen redistribuerer reaktivt trykket under borgeren og forebygger tryksår for borgere med lav til høj risiko, og Essential Touch er et godt supplement til behandling af tryksår under forudsætning af, at EPUAP’s anbefalinger overholdes.

Reducerer shear og friktion

Essential Touch er en madras udført i højkvalitetsskum. Skummets overflade består af en serie nøglehulsopskårede felter på begge sider. Felterne bevæger sig individuelt og fordeler på denne måde vægten, så der skabes effektiv trykredistribution, og shear reduceres. Samtidig optimerer denne opskæring mikroklimaet for den sengeliggende borger. Essential Touch lever op til EPUAP’s anbefalinger vedrørende ”High Specification foam”.

Madrassens form – lang levetid

Essential Touch madrassen er 15 cm høj, og den leveres i flere forskellige størrelser til standard plejesenge og brede plejesenge. Opskæringen på to sider muliggør en effektiv anvendelse af madrassen, som således kan vendes og drejes i betrækket helt efter behov. Dette forlænger madrassens levetid markant. Madrassens sider er stabile med henblik på at understøtte borgeren bedst muligt i forbindelse med ind- og udstigning af sengen.

Essential Touch - et sikkert madrasvalg til redistribuering af trykket under udsatte borgere:

 • Effektiv trykaflastende helmadras uden pumpe
 • Fleksibel, reaktiv redistribuering af tryk
 • Godt supplement til behandling af tryksår
 • God kantstabilitet sikrer støtte i forbindelse med ind- og udstigning af sengen
 • Mulighed for mange forskellige madrasstørrelser
 • Optimal komfort for sengeliggende borgere
 • Klinisk veldokumenteret trykaflastningseffekt
 • Aftageligt, strækbart inkontinensbetræk
 • Rengøringsvenlig - madrasbetrækket kan vaskes ved op til 80⁰
 • Høj brugervægt op til 150 kg. 
 • Opskåret kvalitetsskum på to sider sikrer lang levetid

Essential Touch – komfortabelt madrasbetræk med lang holdbarhed

Invacare Essential Touch madrassen leveres med åndbart, strækbart og slidstærkt inkontinensbetræk. Dette betyder, at madrasbetrækket tilpasser sig skumkernens opskårne overflade og tillader borgeren at synke ned i materialet for at optimere trykfordelingen samtidig med, at det understøtter borgerens mulighed for at forflytte sig, henholdsvis stige ind og ud af plejesengen.


Betrækket har svejste samlinger og er forsynet med afdækket lynlås. Betrækket er desuden forsynet med 2 solide bærehåndtag til brug ved håndtering af madrassen. Betrækkets hvide inderside gør det muligt at se, om betrækket er gennemhullet og evt. ikke længere er væsketæt og skummet dermed er kontamineret.

Hvordan vælger jeg den rigtige madras?

Det kan være svært at vælge netop den trykaflastende madras, som er optimal for din borger – vi anbefaler derfor, at du kontakter din lokale Invacare konsulent. Invacare har et bredt udvalg af madrasser, og vi har derfor flere gode bud på hjælpemidler, der kan aflaste, støtte og aflaste trykket for din sengeliggende borger. Vores konsulenter er alle specialister og kan vejlede dig, såvel vedrørende risikoscoring samt omkring endeligt madrasvalg. 

Det komplette Invacare madrassortiment består udover Essential Touch madrasserne af:

 • Softform Premier, og Dacapo skummadrasserne – statiske (reaktive) madrasser.
 • Softform Premier Active RX kombinationsmadras (hybrid madras) – reaktiv og aktiv madras.
 • SoftCloud top- og helmadrasser – en serie af dynamiske (alternerende/aktive) madrasser.

Invacares sortiment af madrasser til tryksårsforebyggelse finder du ved at klikke ind på afsnittet madrasser i menuen produkter.

Kvalitetsbetræk
Kvalitetsbetræk

Betrækket har svejste samlinger og er forsynet med afdækket lynlås på alle 4 sider

Vend og roter
Vend og roter

Opskæringen på to sider muliggør en effektiv anvendelse af madrassen, der kan vendes og drejes i betrækket efter behov.

Trykaflastning
Trykaflastning

Redistribuerer reaktivt trykket under borgeren og forebygger tryksår for borgere med lav til høj risiko

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Invacare tager databeskyttelse alvorligt. Læs venligst vores fortrolighedspolitik for information om, hvordan vi behandler dine data, og hvad dine rettigheder er.
Den data, du indtaster, vil blive behandlet af Invacare og dets datterselskaber for at svare på din anmodning. Ved at vælge dette felt bekræfter du, at du har læst Invacares fortrolighedspolitik, som indeholder yderligere oplysninger om, hvordan Invacare behandler dine data, samt hvordan du kan udøve dine eksisterende rettigheder. *
Specifikationer & dokumentation
Brochure (1)
Tekniske data
Tekniske data
Bredde

Bredde

83, 88, 103, 120 cm

Højde

Højde

15 cm

Længde

Længde

200 cm

Maks. brugervægt

Maks. brugervægt

150 kg

Totalvægt

Totalvægt

14 kg

Maks. tilladte rengøringstemperatur

Maks. tilladte rengøringstemperatur

95°

Farve

Farve

Mørkeblå

Ordreguide (1)
Brugermanual (1)
Test & certifikat (1)
Test & certifikat (1 fil)