Jason Watt

Fokus på motivation og vindermentalitet

Jason Watt

Fokus på motivation og vindermentalitet

Jason Watt startede med karting da han var 10 år, og efter mange succesfulde år blev han professionel racerkører. Jasons karriere gik rigtigt godt og efter en 2. plads ved Formula 3000 verdensmesterskaberne i 1999, var han tæt på, at kommer ind i Formel 1-sporten.
Men en tragisk motorcykelulykke ender med at koste ham førligheden. I dag er han lam fra brystet og ned.
Jason Watt er en ægte fighter og fik hurtigt bevist, at han kunne kæmpe sig tilbage til motorsporten. Allerede et år efter ulykken var han at finde på startlisten i DTC. Han gjorde comeback i en hånd betjent racer og med fantastisk træning og høj fart kørte han sig i 2002 frem til et Danmarksmesterskab i DTC. Jason er den første og eneste person med handicap, som har vundet et nationalt mesterskab.
I dag har Jason stoppet sin egen aktive karriere, men han er stadig stærkt involveret i sporten, nemlig i rollen som teamchef for sin søn Noah, der stormer frem på internationalt plan i motorsporten.
Jason var også idemand og coach på TV2-programmet ”Jason og soldaterne”, der løb over skærmen foråret 2013. Her hjalp han et hold af soldaterveteraner til at komme ud at køre racerbil. Et program hvor også Invacares ambassadør Christian Richardson deltog.
Udover motorsport er Jason en succesfuld foredragsholder med fokus på motivation og vindermentalitet. I sine foredrag fortæller Jason om sit liv som privatperson og sportsmand, både før og efter ulykken, og de tanker han gjorde sig om sit liv og sin karriere efter ulykken.
Jason Watt har anvendt Invacares kørestole siden ulykken, og i dag sidder han i Invacares Küschall kørestol "The KLS", denne unikke model, tilsikrer ham den bedst mulige kvalitet og ydeevne.