Change your language:

Invacare tilbyder et velassorteret sortiment af hjælpemidler for handicappede og ældre brugere, herunder vores anerkendte Dolomite rollatorer til anvendelse både inde og ude. Alle produkterne er af meget god kvalitet således, at brugeren kan føle sig sikker og tryg. 


Dolomite Melody er en elegant og smart rollator, der adskiller sig meget fra de andre rollatorer på markedet. Her går ergonomi og stabilitet op i en højere enhed. Melody er nem at håndtere og kan klappes sammen og blive stående i oprejst position. Melody er nem at parkere i sammenklappet tilstand, og let at gemme af vejen selv på snæver plads. Når Melody igen skal bruges, presses blot let ned på sædet og rollatoren er igen klar til brug. Melody er en meget let og yderst enkel rollator uden generende bremsewirer. Bremsen er i stedet diskret lagt ind i selve stellet, hvilket sikrer et elegant udtryk og en lettere sammenklapning. 

Melody er udstyret med et komfortabelt sæde, der nemt kan klappes op for større bevægelsesfrihed. Udover at øge benpladsen ved gang, giver det opklappelige sæde mulighed, at brugeren kan komme „længere ind” i rollatoren og dermed opnå en mere opret kropsholdning. 


Melody fås i tre størrelser, der alle kan indstilles trinløst i højden. Rollatoren kan således nemt indstilles til personer med forskellige højder og armlængder. De ergonomiske håndtag er let vinklet for at give en håndstilling, der skåner håndleddene. 

Mange tilbehørsmuligheder 

Dolomite Melody kan tilpasses med et stort udvalg af tilbehør. Dette tilsikrer, at rollatoren kan tilpasses til den enkelte bruger samt udvikle sig med brugerens skiftende behov. 


På Melody rollatoren er det muligt at anvende mange af tilbehørsdelene fra Invacares øvrige rollatorsortiment. 


Følgende tilbehørsdele kan tilbydes til Melody:

 • Adapt håndgreb 
 • Bakke 
 • Dropstativ 
 • Enhåndsbremse 
 • Iltflaskeholder 
 • Kurv 
 • Rygstrop 
 • Skærme 
 • Slæbebremse 
 • Stokkeholder 
 • Taske 
 • Trædepedal

Dolomite Melody er, lige som vores andre handicap hjælpemidler, testet og godkendt iht. gældende standarder. Kombinationen af de unikke tilpasningsmuligheder, det brede tilbehørssortiment og det faktum, at Melody leveres i tre højder, gør denne rollator til en af markedets mest fleksible. 

Omfattende sortiment af senior hjælpemidler 

Vi tilbyder et bredt udvalg af hjælpemidler til ældre brugere, fx badestole, el-scootere, kørestole, siddepuder og meget andet. Du kan finde mere information om vores store sortiment af indendørs rollatorer og underdørs rollatorer under afsnittet Rollatorer.   


Hvis du ønsker flere oplysninger om hjælpemidler til gangbesværede, henvises til vores udvalg af gangborde, el-scootere samt til vores udvalg af stokke her på hjemmesiden.

Wireløse bremser
Wireløse bremser

Bremserne er uden forstyrrende wirer, der kan risikere at hænge i fx dørgreb eller møbler. Dette giver også et mere enkelt, rent design

Foldbar og kompakt
Foldbar og kompakt

Melody er foldbar og kan stå i oprejst position, når den er sammenfoldet.

Opklappeligt sæde
Opklappeligt sæde

Sædet er skridsikkert, behageligt afrundet og opklappeligt for en mere sikker gang