Change your language:
Main - Jazz 1 -Jazz Charcoal 1.jpg

Invacare tilbyder et omfattende sortiment af hjælpemidler for handicappede og ældre brugere, herunder vores Dolomite rollatorer til anvendelse både inden- og udendørs. Alle produkterne er af højeste kvalitet således, at brugeren kan føle sig sikker og tryg. 

Dolomite Jazz er en (sideværts) sammenklappelig rollator i stilfuldt design med mange smarte funktioner og indstillingsmuligheder. 

Jazz er en let og alsidig rollator, der kan komme med alle vegne. Jazz er designet i aluminium og har en moderne og ergonomisk udformning. Jazz er konstrueret af gennemtænkte, stærke komponenter, herunder et integreret bremsesystem, som medfører øget sikkerhed og en problemfri sammenklapning. Jazz hører til generationen af rollatorer, der sammenklappes vertikalt. Jazz rollatoren kan stå, selv når den er klappet sammen, og fylder ganske lidt ved transport og opbevaring. 

Jazz fås i to forskellige højder. De justerbare skubbehåndtag kan nemt tilpasses til brugerens behov. Kurven er inkluderet som standard. Den rummelige kurv er, ligesom sædet, lavet af et blødt og slidstærkt materiale, som fleksibelt følger rollatoren, når den klappes sammen. 

Mange tilbehørsmuligheder 

Dolomite Jazz har et bredt tilbehørsprogram, der tilsikrer, at rollatoren kan tilpasses til den enkelte bruger samt udvikle sig med brugerens skiftende behov. 

På Jazz er det muligt at anvende flere af tilbehørsdelene fra Invacares øvrige rollatorsortiment. 

Eksempler på tilbehør til Jazz:

  • Bakke 
  • Kurv 
  • Dækken til kurv 
  • Farvepaneler (Kun til Jazz 600) 
  • Regnslag 
  • Rygstrop 
  • Slæbebremser 
  • Stokkeholder

Dolomite Jazz er, lige som Invacares andre handicap hjælpemidler, testet og godkendt iht. gældende standarder.   

Omfattende sortiment af senior hjælpemidler 

Vi tilbyder mange hjælpemidler til ældre brugere, fx badestole, el-scootere, kørestole, siddepuder og meget andet. Du kan finde mere information om vores sortiment af indendørs rollatorer og underdørs rollatorer under afsnittet Rollatorer.   

Hvis du ønsker flere oplysninger om hjælpemidler til gangbesværede, henvises til vores udvalg af el-scootere samt til vores udvalg af stokke her på hjemmesiden - Klik på menuen Produkter

Sammenklappelig rollator
Sammenklappelig rollator

Jazz er rollatoren, der kan stå selv i oprejst position, når den er klappet sammen. Fylder kun 26 cm, så den er let at have med i bilen eller stille fra sig tæt ved stolen i større selskab

Enkel og moderne design
Enkel og moderne design

Jazz har wireløse bremser, hvilket giver et enkel og rent design, der er let at vedligeholde. Brugeren undgår at hænge i møbler og greb med løse wirer

Jazz tilbydes i 2 størrelser
Jazz tilbydes i 2 størrelser

Jazz kan vælges i to højder skubbehøjde og sædehøjde. Sæde og evt kurv klappes sammen, når Jazz klappes sammen

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Specifikationer & dokumentation

Tekniske data
Tekniske data
Bredde i alt

Bredde i alt

620 mm

Totaldybde

Totaldybde

670 mm

Bredde mellem hjul

Bredde mellem hjul

440 mm

Totalhøjde

Totalhøjde

Jazz 520: 670 - 810 mm Jazz 600: 750 - 970 mm

Sædehøjde

Sædehøjde

Jazz 520: 520 mm Jazz 600: 600 mm

Afstand mellem håndtag

Afstand mellem håndtag

390 mm

Hjuldiameter / Svinghjulsdiameter

Hjuldiameter / Svinghjulsdiameter

200 mm

Totalvægt

Totalvægt

Jazz 520: 7.2 kg Jazz 600: 7.8 kg

Maks. brugervægt

Maks. brugervægt

130 kg

Bredde sammenklappet

Bredde sammenklappet

260 mm

Farve

Farve

Antracitgrå

Ordreguide (1)
Ordreguide (1 fil)
Brugermanual (1)
Servicemanual (1)
Test & certifikat (1)